Finantarea Afacerii SC Decomob SRL

Extras din proiect Cum descarc?

I. OBIECTUL DE ACTIVITATE
S.C. "DECOMOB"S.R.L. este o firma de servicii de piata cu capital integral privat ce are ca obiect de activitate, conform Clasificarii Activitatilor din Economia Nationala, producerea si comercializarea tamplariei din lemn masiv.
Am ales acest obiect de activitate deoarece in zona in care va functiona firma nu mai exista alta societate care sa desfasoare aceeasi activitate. De asemenea am considerat ca oamenii au nevoie ca timpul de asteptare pentru tamplaria din lemn masiv sa fie cat mai mic , de o calitate superioara. 
Cu o echipa de profesionisti vom asigura tamplarii din lemn masiv si anume usii ferestre si scari interioare indiferent de dificultatea si complexitatea acestora.
II.DETERMINAREA SEGMENTULUI DE PIATA
In categoria clientilor intra consumatorii, utilizatorii, intreprinderile comerciale, agentiile guvernamentale. Principalii cumparatori ai produselor Decomob Srl sunt persoane fizice, persoane juridice, magazine de mobila, hoteluri, pensiuni, primarii.
Am estimat ca in perioada de inceput firma va avea aproximativ 60 de clienti pe luna, dar numarul acestora va creste pe masura ce societatea va deveni cunoscuta.
Principalii furnizori ai SC DECOMOB SRL sunt: 
- SC "ARABESQUE" SRL Ploiesti
- SC "REGENCY" SRL Ploiesti
- SC "LOSAN MELAPAL" SRL Ploiesti
- SC "ERGOPAL" SRL Ploiesti
- SC "LEMNPROD" SRL Bucuresti
- SC "PRODLEMN" SRL Baia Mare
- SC "ICLA LACURI SI VOPSELURI" SRL Bucuresti
Concurenta poate fi reprezentata de firme sau persoane fizice care isi disputa aceeasi categorie de clienti, iar in situatii frecvente aceiasi furnizori sau prestatori de servicii. Principalii concurenti de pe piata mobilei sunt : Extrem Design; Formafit Ambient; Julia Design; Providers; Dumob Design; Holy Center ;Rofimob SRL.
In cadrul SC DECOMOB SRL firmele prestatoare de servicii in folosul societatii sunt: SC INFO BAU DATA SRL -firma de publicitate, SC BRENCARD SERVICE SRL firma de taiere si ascutire panze, SC INFAP SRL - firma de software, ORANGE ROMANIA -firma de telefonie mobila, ROMTELECOM- firma de telefonie fixa
SEDIUL
Sediul S.C. "DECOMOB" S.R.L. se afla in Romania, jud. Prahova, Ploiesti, Str. Primaverii, Nr 1, Tel. 0244-220.972
III. CHELTUIELI DE INFIINTARE
Cheltuielile de constituire sunt cheltuielile ocazionate de infiintarea sau dezvoltarea unei entitati (taxe si alte cheltuieli de inscriere si inmatriculare, cheltuieli privind emisiunea si vanzarea de actiuni si obligatiuni, precum si alte cheltuieli de aceasta natura, legate de infiintarea si extinderea activitatii entitatii).


Fisiere in arhiva (1):

  • Finantarea Afacerii SC Decomob SRL.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!