Finantarea unei Afaceri - SC Significant Events SRL

Extras din proiect Cum descarc?

Capitolul I : Prezentarea obiectului de activitate si motivul alegerii
- Denumire firma: SC. SIGNIFICANT EVENTS S.R.L.
- Numar de inregistrare la Registrul Comertului: RO13718828
- Cod fiscal:J40/5643/2007
- Sediul social: Bucuresti, Bd-ul Iancu de Hunedoara,Nr 37,Sc D, Et 1 ,Ap 2, Sector 1
- Telefon: 021/430.15.10; 
021/430.15.11
- Tipul activitatii principale si Codul Caen:
- Natura capitalului: capital privat
- Capital social: 100.000 euro
- COD CAEN:923 - Alte activitati spectacole alte activitati spectacole -Agentie full service, organizeaza nunti si ofera consultanta pentru organizare nunta;
Infiintata la inceputul anului 2007 ,agentia isi propune realizarea a diverse evenimente de tip private sau corporate. S.C.Significant Events S.R.L. este o agentie de organizari evenimente de acest tip .Agentia doreste sa vina in inatampinarea clientilor sai cu idei inovative in materie de decoratiuni si aranjamente florale, precum si prin suportul oferit in alegerea meniului de mancare si bauturi corespunzator pentru genul de petrecere ales. Fie ca vorbim de nunta, botez sau evenimente pentru diverse companii S.C.Significant Events S.R.L. ofera solutii originale, scutind din timpul si stresul clientului. Echipa noastra este formata din tineri cu idei unice care se pliaza pe dorintele fiecarui client in parte. Firma isi propune sa mentina cele mai mici preturi de pe piata, astfel incat acest lucru sa reprezinte un avantaj pentru client fara a minimaliza credibilitatea in produsele si serviciile oferite. 
Capitolul II : Determinarea segmentului de piata vizat
Ca orice societate cu un profil bine determinat, S.C.Significant Events S.R.L. se adreseaza unui segment de piata redus, dar foarte dinamic. In ceea ce priveste organizarea evenimentelor de tip nunti, botezuri, aniversari, onomastice, segmentul de piata vizat oscileaza in functie de mai multe aspecte: calendarul crestin (posturi, zile de sarbatoare in care nu este permisa oficializarea unor evenimente de acest tip), anotimpurile, bugetul alocat de catre fiecare in parte, etc. Cat despre celalat tip de petrecere, evenimentele corporate, acestea se organizeaza cu diverse ocazii cum ar fi: realizarea unui proiect, sfarsitul de an, aniversarea firmei sau ai angajatilor acestora, petrecerea de Craciun. 
Numarul de clienti initiali se va forma in primul rand in functie de numarul de contracte incheiate cu diverse restaurante sau sali de receptie in care organizarea acestor evenimente este realizabila. In functie de recomandarile oferite de localuri catre potentialii clienti acestia vor apela la serviciile oferite de S.C.Significant Events S.R.L. sau cel putin se vor interesa in detaliu despre serviciile oferite.
Varsta celor care apeleaza la astfel de servicii variaza intre 25-50 de ani datorita numeroaselor tipuri de evenimente ce pot avea loc.
Capitolul III: Determinarea cheltuielilor de infiintare a firmei
Pentru infiintarea firmei si respectiv functionarea acesteia, au fost necesare diferite taxe si cheltuieli. Pentru inmatricularea la Oficiul Registrului Comertului taxele percepute au fost urmatoarele : 
1. verificare denumire firma si rezervare :10 lei;
2. obtinerea cazierului fiscal de la primarie (in regim de urgenta ) : 20 lei;
3. imputernicirea unui avocat pentru realizarea etapelor de infiintare a firmei si legalizarea specimenului de semnatura : 100 lei;
4. declaratie de asociat unic si administrator 50 lei;
5. inregistrarea in registrul comertului a autorizatiei: 30 lei;
6. inmatriculare sucursale : 120 lei;
7. certificat constatator : 30 lei;
8. copii certificate:5 lei/copie * 5 copii = 25 lei;
9. sediu social, inclusiv schimbarea datorata modificarii administrative a denumirii arterei de circulatie/numarului postal: 30 lei ;


Fisiere in arhiva (1):

  • Finantarea unei Afaceri - SC Significant Events SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!