Fundamentarea si Realizarea Veniturilor Bugetare la SC Antibiotice SA Iasi

Extras din proiect Cum descarc?

CAPITOLUL I
PREZENTAREA GENERALA A S.C. ANTIBIOTICE S.A. IASI
S.C. Antibiotice S.A. Iasi este unicul producator din Romania de antibiotice prin biosinteza si semisinteza, de antibiotice conditionate in flacoane injectabile, ceaiuri de tip instant pe baza de plante medicinale. De asemenea este unul din principalii producatori de medicamente pentru uz oral, conditionate sub forma de comprimate, capsule operculate, flacoane cu pulberi pentru suspensii orale, produse galenice (unguente, creme, supozitoare). Societatea are un sector dezvoltat pentru producerea de medicamente de uz veterinar care cuprinde produse injectabile, produse in vrac, biostimulatori si produse galenice.
S.C. Antibiotice S.A. Iasi acorda o atentie deosebita atat dezvoltarii si modernizarii continue a productiei, cat si gasirii unor noi piete in vederea comercializarii produselor farmaceutice de uz uman si veterinar realizate.
Intreprinderea a fost construita in perioada 1953 - 1955 si a fost pusa in functiune la 11 decembrie 1955 sub denumirea de Fabrica Chimica nr. 2. Ea a constituit inceputul dezvoltarii pe baza moderna a industriei farmaceutice din Romania dupa cel de-al doilea razboi mondial.
Pe parcursul celor 47 de ani de existenta au avut loc dezvoltari ale profilului de fabricatie si modernizari ale instalatiilor.
Preocuparea permanenta a societatii este imbunatatirea sanatatii oamenilor, pentru care eforturile s-au indreptat cu precadere spre producerea de medicamente la cele mai inalte standarde de asigurare a calitatii, fabricarea acestora in conditii de deplina siguranta pentru societate, clienti, pacienti si mediul inconjurator si, pentru viitor, realizarea unor produse cu calitati terapeutice superioare in conditii de mare eficienta si competitivitate.
Misiune
Facem medicamentele valoroase mai accesibile ca mijloc de ingrijire a sanatatii pentru pacienti, medici si farmacisti. Ne punem intotdeauna forta in slujba celor care au nevoie de sprijinul nostru.
Viziune
Spiritul hipocratic ce indruma practica medicinii si farmaciei ne ghideaza si noua actiunile. Suntem cinstiti, umani si preocupati de modernizarea activitatii si produselor noastre. Credem ca un medicament valoros nu este neaparat unul scump, ci unul pe care oamenii si-l pot permite si care ne aduce un castig rezonabil. Un castig ce ii satisface pe actionarii nostri, iar noua ne permite sa tintim performanta, investind continuu in oameni, tehnologie si parteneriate alese cu exigenta.
Valori
Pretuim eficienta, cunoasterea si spiritul de cooperare, care ne permit sa fim orientati catre nevoile mereu in schimbare ale clientilor si consumatorilor nostri.
In compania noastra punem omul potrivit la locul potrivit, la timpul potrivit. Ne recunoastem reciproc rostul si valoarea, ceea ce ne leaga unii de altii si ne da putinta de a depasi limitele si obstacolele.
Ca oameni ne pasa de cei din jurul nostru, cautam sa le fim aproape si ne gandim neincetat cum sa imbunatatim lucrurile care sunt importante pentru ei. 
Cei cinci factori de succes pentru S.C. Antibiotice S.A. Iasi sunt:
o satisfacerea consumatorului;
o calitatea produselor;
o prezenta activa pe piata;
o tehnologie de varf, inovativa;
o protejarea mediului inconjurator.
Dupa 47 ani de activitate in domeniul dezvoltarii industriei farmaceutice din 
Romania, societatea S.C. Antibiotice S.A. Iasi ofera imaginea unei firme ce pledeaza pentru atingerea standardelor de excelenta, siguranta si calitate a produselor si serviciilor sale, pentru dezvoltarea unui climat de afaceri deschis, pentru asigurarea unor surse reale si sigure de crestere a profitului si valorii actiunilor firmei.
De-a lungul timpului Antibiotice Iasi a demonstrat ca este:
o Lider in inovare, prin permanenta modernizare a tehnologiilor de fabricatie si adaptare a portofoliului de produse la realitatile medicale din tara si strainatate.
o Lider in implementarea standardelor internationale de calitate, prin obtinerea in 1999- 2000 a Certificatelor de Buna Practica de Fabricatie (G.M.P.) pentru preparate parenterale (antibiotice 
pulberi pentru suspensii si solutii injectabile), capsule operculate si preparate orale (comprimate 
conventionale si comprimate filmate).
o Lider in satisfacerea exigentelor clientului, prin segmentarea eficienta a pietei si prin identificarea produselor societatii cu cerintele si standardele de calitate impuse de partenerii de afaceri si consumatori.
o Lider in asigurarea si garantarea unui profit sigur si stabil, in termeni de reducere a costurilor si de crestere a cash-flow-ului.


Fisiere in arhiva (1):

  • Fundamentarea si Realizarea Veniturilor Bugetare la SC Antibiotice SA Iasi.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 6 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!