Instituții de Credit

Cuprins proiect

Cap.I Elementele bilanţului şi contului de profit şi pierderi ale bӑncii OTP Bank
Cap II. Analiza bilanţului şi a contului de profit şi pierdere
II.1. Determinarea ponderii fiecărui element de activ în total activ şi a fiecărui element de pasiv în total pasiv. Stabilirea pentru fiecare perioadă de timp a celor mai importante elemente de activ, respectiv de pasiv. Stabilirea elementelor care au suferit modificări importante ale ponderii şi explicarea unei posibile cauze
II.2 Analiza structurii veniturilor şi cheltuielilor băncii. Stabilirea elementelor care au suferit modificări de pondere importantă şi explicarea unui posibil motiv.
II.3 Calculul modificӑrii procentuale a profitului net.Comentarii.
II.4 Calculul: ROE, ROA, efectul de levier, rata profitului, rata utilizării activelor şi rata marjei nete pentru fiecare perioadă de timp. Comentarea evoluţiei profitabilităţii băncii şi a riscului. Care sunt sursele de îmbunătăţire sau deteriorare a profitabilităţii?
Cap III Grafice de rambursare a creditelor
Cap IV Politică monetară


Extras din proiect

Cap.I Elementele bilanţului şi contului de profit şi pierderi ale bӑncii OTP Bank
Produsele oferite de OTP Bank persoanelor fizice:
Cont curent şi servicii ataşate 
- Cont curent
- Descoperit de cont curent(overdraft) - Dacă ai între 19 şi 70 de ani şi un venit minim de 350 lei, odată cu un cont curent de la OTP Bank, poţi primi până la 6 salarii (maxim 20.000 lei sau echivalent) prin opţiunea descoperit de cont (overdraft). Nu vei fi luat prin surprindere, pentru că întotdeauna vei ştii că ai suficienţi bani în cont.
- Direct Debit - Cu serviciul Direct Debit lucrurile devin mai simple: banca va achita pentru tine în fiecare lună facturile, iar singura ta grijă va fi să alimentezi din timp contul propriu cu banii necesari pentru efectuarea plăţii.
- OTP Express - Conceput special pentru a răspunde nevoilor pe care le ai, serviciul OTP Express permite transferuri în forinţi, euro sau dolari S.U.A. către partenerii din Ungaria, Croaţia, Serbia, Rusia, Ucraina, Muntenegru, Bulgaria şi Slovenia, iar banii pot ajunge chiar în aceeaşi zi la destinaţie cu un cost extrem de avantajos.
Credite
- Credit de nevoi personale
- Credit pentru nevoi personale cu garanţie ipotecară
- Credit ipotecar de achiziţie
- Credit ipotecar pentru construcţii
- Credit auto
- Prima casă
Produse de economisire
- Contul de economii
- Depozite la termen
- Certificat de depozit nominativ cu discount - este un produs destinat economisirii, nenegociabil, cu dobândă fixă, în formă dematerializată, care oferă clienţilor posibilitatea de a plasa bani, pe o anumită perioadă fixă de timp.Acesta poate fi constituit atât de persoanele fizice rezidente, cât şi nerezidente, oferindu-le un grad ridicat de lichiditate, superior depozitelor clasice.
Carduri
- Carduri de credit
- Carduri de debit
- Cardul Affinity Hockey - Disponibil în lei, cardul de debit Affinity Hockey de la OTP Bank îti dã posibilitatea de a efectua tranzactii fãrã numerar, oriunde în lume. Mai mult decât atât, poti sã rezervi locuri la hotel într-un timp foarte scurt, iar cumpãrãturile de pe Internet devin usor accesibile!
- Cardul Universitatea Sapientia - card de debit, destinat exclusiv studenţilor şi angajaţilor Universităţii Sapientia, cu un design ales chiar de ei
MoneyGram (Banii din străinatate, trimişi prin MoneyGram de cei dragi, te aşteaptă la orice sucursală OTP Bank!)
OTP direkt
- Internet Banking - Disponibil 24 de ore din 24, 7 zile pe sãptãmânã, serviciul Internet Banking aduce informaţiile din conturile tale la doar un “enter” distanţã, oriunde te-ai afla.
o plãţi în lei sau valutã cãtre beneficiari având conturile la orice bancã din România sau strãinãtate 
o plãţi programate 
o plãţi periodice 
o schimburi valutare/transferuri de sume între conturile aceleiaşi persoane 
o constituire/vizualizare/lichidare depozite 
o extrase de cont generate în fişiere care se pot tipãri sau salva pe computerul utilizatorului
- Contact Center - Pe lângã informaţiile generale legate de OTP Bank, cu un singur telefon poţi afla tot ce doreşti în legãturã cu produsele şi serviciile noastre, despre ratele de schimb valutar, comisioanele standard aplicate etc.
- Atenţionare securitate
- Alerte SMS
- Campanie OTPdirekt
Piețe de capital - Direcţia Pieţe de Capital se ocupă de coordonarea activităţilor de servicii de investiţii financiare prestate în cadrul OTP Bank România S.A.. Începând din 7 octombrie 2009, OTP Bank România poate intermedia tranzacţii cu acţiuni, obligaţiuni şi titluri de stat pe piaţa spot, la Bursa de Valori Bucureşti (BVB)
Produse oferite de OTP Bank persoanelor juridice:
Cont curent si servicii atasate
- Cont curent 
- Direct Debit
Pachete de produse ṣi servicii - Pachetele au fost concepute diferit, în funcţie de necesităţi şi volumul de activitate, după cum urmează:
• CONFORT – asigură un confort sporit afacerilor de dimensiuni mici, dat de costurile extrem de accesibile;
• ELECTRONIC – este soluţia ideală pentru aceia care caută rapiditate în efectuarea tranzacţiilor, departe de ghişeele băncii;
• GOLD – pachetul este destinat companiilor cu un volum mare de activitate şi cu rezultate financiare însemnate.


Fisiere în arhivă (1):

  • Institutii de Credit.docx

Imagini din acest proiect

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!