Monografie - SC Eurocontinental SA

Extras din proiect Cum descarc?

1. Scurt istoric
Ca urmare a divizarii prin desprindere, in conformitate cu articolul 245 alin. (3) din Legea nr. 31/1990 modificata, a societatii comerciale "ITA" S.A. din care au rezultat noile societati comerciale printre care si Eurocontinental S.A.
In data de 18/09/2000 cu ocazia infiintarii S.C. Eurocontinental S.A. Focsani, membrii fondatori au hotarat urmatoarele:
Denumirea societatii 
Denumirea societatii este Societatea Comerciala Eurocontinental S.A. Focsani.
In toate actele, facturile, anunturile, publicatiile emanand de la societate, denumirea societatii va fi precedata sau urmata de cuvintele "societate pe actiuni" sau initialele S.A.,capitalul social si numarul de inmatriculare in Registrul Comertului.
Forma juridica a societatii
Societatea comerciala Eurocontinental S.A. Focsani este persoana juridica romana, avind forma juridica de societate pe actiuni. 
Aceasta isi desfasoara activitatea in conformitate cu legile romane si cu prezentul statut avand in Consiliul de Administrare 52 de actionari.
Sediul societatii
Sediul societatii este in Romania, Municipiul Focsani, Strada Bicaz, Nr 26, Judetul Vrancea. Sediul societatii poate fi schimbat in alt loc din Romania, pe baza hotararii Adunarii Generale a Actionarilor potrivit legii.
Societatea poate avea sucursale, filiale, agentii situate si in alte localitati din tara si in strainatate.
Durata societatii
Durata societatii este nelimitata, cu incepere de la data inmatricularii in Registrul Comertului.
Obiectul de activitate la momentul infiintarii era:
- 513 - comert cu ridicata al produselor alimentare,al bauturilor si al tutunului.
- 5234 - comert cu ridicata al bauturilor.
In prezent obiectul de activitate este cel aferent codului CAEN - 7020 - inchirierea si subinchirierea bunurilor imobile proprii sau inchiriate. Secundar acestei activitati se mai executa lucrari de Inspectie Auto, precum si lucrari la comandade tamplarie aluminiu.
Capitalul social subscris si varsat este de 1685000 RON. Capitalul social poate fi marit sau redus pe baza hotararii Adunarii Generale Extrardinare a Actionarilor, in conditiile si cu respectarea procedurii prevazute de lege.
Drepturi si obligatii decurgind din actiuni
Actiunile subscrise si varsate de actionari confera acestora dreptul la vot in Adunarea Generala a Actionarilor, potrivit principiului o actiune un vot, dreptul de a alege si a fi ales in organele de conducere, dreptul de a primi dividende si o parte din repartizarea activului social la lichidarea societatii, proportional cu cota de participare la capitalul social, alte drepturi prevazute de lege.
Detinerea actiunii implica adeziunea de drept la statutul societatii.
Drepturile si obligatiile legate de actiuni urmeaza actiunile in cazul trecerii lor in proprietatea altor persoane.


Fisiere in arhiva (1):

  • Monografie - SC Eurocontinental SA.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!