Organizarea si Functionalitate la Grupul Scolar - Victor Mihailescu Craiu - Belcesti

Extras din proiect Cum descarc?

I. 1. SCURT ISTORIC
1. Denumirea institutiei publice: Grup Scolar "Victor Mihailescu Craiu", localitatea Belcesti, judetul Iasi;
2. Cod unic de inregistrare(CFI):17130374;
3. Tipul activitatii principale actuale: asigura accesul la educatie in mod gratuit, conform reglementarilor in vigoare (Constitutia Romaniei care prevede ca fiecare cetatean al statului are acces neingradit la educatie) pentru populatia de varsta scolara.
4. Statutul: institutie publica de stat cu predare in limba romana.
Grupul Scolar "V.Mihailescu Craiu" s-a infiintat in 2005 prin transformarea Scolii Generale cu clasele I-VIII, transformare facuta in baza legii 354/2004 si a decretului 428/2004; aceasta schimbare era absolut necesara deoarece comuna are o populatie de peste 10.000 de locuitori, din care peste 1200 invata in aceasta unitate.
In cadrul grupului scolar functioneaza si un numar de 6 grupe de gradinita.
Din data de 1 ianuarie 2005 unitatea scolara, sub noua forma de organizare (grup scolar) devine platitoare de tva prin inregistrarea la organele fiscale si primeste un cod de identificare fiscala: CFI:17130374.
In cadrul liceului sunt scolarizati un numar de 143 de elevi repartizati pe 6 formatii de studiu corespunzator celor doua domenii de studii: tehnic si administrativ.
In cadrul scolii de arte si meserii sunt organizate 8 clase, cu un numar de 28 locuri fiecare, pe urmatoarele specializari: 
- constructii, instalatii si lucrari publice;
- industrie textila si pielarie.
Serviciile de educatie oferite sunt organizate pe urmatoarele cicluri:
- invatamant prescolar;
- invatamant primar;
- invatamant gimnazial;
- invatamant liceal;
- scola de arte si meserii (SAM).
Grup scolar "V. M. Craiu" scolarizeaza un numar de 1239 elevi, repartizati astfel:
Nr. Crt. 
Nivelurile de invatamant 
Numarul de elevi 
Numar clase
1. Prescolar 235 8
2. Primar si gimnazial 653 28
3. Liceal 143 6
4. Scoala de arte si meserii 208 8
TOTAL 1239 50
Din punct de vedere grafic elevii scolarizati in cadrul Grupul Scolar "V. Mihailescu Craiu" Belcesti sunt repartizati pe 4 cicluri de invatamant, potrivit cu urmatoarea imagine:
I. 2. OBIECT DE ACTIVITATE
Grup Scolar "Victor Mihailescu Craiu" isi desfasoara activitatea in domeniul invatamantul, organizand cursuri primare, gimnaziale, liceale si scoala de arte si meserii.
Obiectul de activitate al Grupului Scolar "V.M. Craiu", ca si al tuturor institutiilor publice de acest gen este reprezentat de oferirea accesului la serviciile de educatie pentru populatie prescolara si scolara, gratuit conform prevederilor Constitutiei (fiecare cetatean are drept la educatie indiferent de rasa, de nationalitate, apartenenta politica sau religioasa fara restrictii care ar putea constitui o discriminare.) si a altor legi si hotarari ale organelor competente, prestate de catre cadre didactice specializate.
Pentru a-si putea desfasura activitatile si indeplini responsabilitatile ce deriva din calitatea de institutie publica si din obiectul de activitate grupul scolar dispune de un patrimoniu format din:


Fisiere in arhiva (1):

  • Organizarea si Functionalitate la Grupul Scolar - Victor Mihailescu Craiu - Belcesti.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!