Practica Bioclim SRL

Extras din proiect Cum descarc?

I Modul de constituire si functionare a entitatii economice; etapele constituirii, modul de functionare si dizolvare/lichidare.
Societatea comerciala ,,BIOCLIM" S.R.L. a fost inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J 13/146/2008 din 22.01.2008 (conform Certficatului de Inmatriculare emis de Camera de Comert si Industrie a Judetului Constanta, Oficiul Registrului Comertului - vezi copia anexata). Ea a fost inregistrata la Ministerul Finantelor cu nr. 5/8601 la data de 29/01/2008, avand codul de inregistrare fiscala R0.23092631 (conform Certificatului de Inregistrare Fiscala emis de Ministerul Finantelor - vezi copia anexata).
Societatea functioneaza conform statutului sau, autentificat la data de 01.01.2007. Firma are ca unic asociat si administrator pe Dl. Boroi Marius, cetatean roman, domiciliat in Constanta, str. Brizei nr. 22, bl. FC21, sc. B, ap.30. Sediul social al firmei este in Constanta, str. Brizei nr. 22, bl. FC21, sc. B, et. 2, ap. 30.
Societatea comerciala ,,BIOCLIM" S.R.L. este o persoana juridica romana, constituita sub forma de societate cu raspundere limitata si isi desfasoara activitatea in conformitate cu prevederile statutului, ale Legii nr. 31/1990, Codului Comercial roman si al altor reglementari legale aplicabile.
Organul de conducere al societatii este asociatul unic, care are atributiile si obligatiile prevazute in legea privind societatile comerciale si in statut.
Asociatul unic este obligat ca cel mai tarziu in 3 luni de la incheierea exercitiului financiar sa analizeze si sa aprobe bilantul si contul de profit si cheltuieli-pierderi, sa desemneze cenzorul (daca va fi cazul) si, dupa cum este cazul sa-l descarce de activitate, sa-l revoce si sa hotarasca urmarirea cenzorului pentru daunele pricinuite societatii, desemnand si persoana insarcinata sa o execute.
Asociatul unic poate lua hotarari privind stabilirea programului de activitate al societatii pentru exercitiul financiar viitor, aprobarea bugetului pe exercitiului financiar urmator, remuneratia administratorului, salariile personalului angajat, competentele si raspunderile acestora.
Administrarea societatii se exercita de dl. Boroi Marius, desemnat unic administrator. Administratorul este obligat sa intocmeasca raportul sau de activitate pe exercitiul financiar incheiat. Schema de organizare si de personal (organigrama) a societatii se stabilesc de catre asociatul unic, care are dreptul de a le modifica ulterior:
DIRECTOR
CONTABIL
INSTALATOR 
INSTALATOR 
FRIGOTEHNIST


Fisiere in arhiva (1):

  • Practica Bioclim SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!