Proiect Creatie Retail Banking - Creditul pentru Vacanta

Extras din proiect Cum descarc?

Exista multe persoane care doresc sa calatoreasca, unele excursii, fie in tara, fie in strainatate sunt spontane, iar altele bine planificate din timp. Se intampla insa adeseori ca oamenii sa nu fi strans toti banii necesari pentru o excursie sau chiar sa nu aiba deloc bani pentru aceasta, daca este neasteptata.
Creditul pentru vacanta este un credit acordat persoanelor fizice din Romania, care doresc sa isi petreaca vacanta, concediul, weekendul sau sa faca o excursie intr-o locatie anume, dar nu au banii suficienti. Acest credit este destinat acoperirii cheltuielilor necesare vacantei, fie ca este organizata prin intermediul unei agentii sau pe cont propriu.
1. Descrierea produsului
Produsul bancar propus, "Creditul pentru vacanta", este format din doua parti: creditul initial destinat acoperirii costurilor cunoscute ale vacantei si cardul de vacanta, un card ce poate fi folosit doar pe perioada vacantei pentru acoperirea costurilor neestimate ale clientului. 
Creditul initial consta in acordarea unei sume de bani pentru plata costurilor vacantei: bilet de avion (tren/ autocar/ masina), cazare hotel/ pensiune, cheltuieli pentru vizitarea muzeelor, a edificiilor etc (care de regula, atunci cand se apeleaza la o agentie de turism, sunt incluse in totalul ofertei). Suma luata drept credit initial se vireaza direct in contul agentiei de turism, atunci cand se apeleaza la una, pe baza facturii proforme emisa de acesta din urma, iar atunci cand excursia este pe cont propriu banii sunt virati in contul curent al clietului, dupa ce acesta a facut o evaluare aproximativa a cosutilor mentionate mai sus.
Cardul de vacanta este un card sub marca Visa/ Mastercard cu o linie de credit pe care clientul o poate folosi pentru cheltuielile suplimentare (pentru a face cumparaturi, pentru a achita nota de plata la restaurante, baruri, cluburi) sau alte costuri neprevazute. Este asemanator unui card de credit, avand o suma maxima pe care posesorul o poate accesa (creditul initial + suma pusa la dispozitie pe card nu depaseste valoarea maxima a creditului sau suma maxima pe care o poate accesa clientul in functie de venituri, scoring si istoric de plata), insa acesta suma poate fi folosita doar in perioada pentru care clientul este plecat in vacanta (acesta perioada va fi mentionata de clinet sau de agentia de turism). Clientul poate sa nu foloseasca deloc aceasta suma sau poate sa utilizeze doar o parte. Valoarea utilizata de pe card va fi adaugata la soldul creditului incepand cu luna imediat urmatoare intoarcerii din vacanta si va avea acceasi dobanda ca si suma contractata initial drept credit. Comisioanele de acordare, de administrare a cardului si de plata la comercianti sunt 0.
Creditul se acorda in lei, schimbul in moneda straina (daca este cazul) se va face la transferul banilor din contul clientului in contul agentiei sau in momentul platii cu cardul.


Fisiere in arhiva (1):

  • Proiect Creatie Retail Banking - Creditul pentru Vacanta.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* Pretul este fara TVA.


Hopa sus!