Evoluția împărțirii administrative a Serbiei

Extras din proiect Cum descarc?

Republica Serbia este o tară situată în centrul si sud-estul Europei. Teritoriul acoperă partea de sud a Câmpiei Panonice si partea centrală a Balcanilor. 
Serbia se învecinează cu Ungaria în nord; cu România si Bulgaria în est; Republica Macedonia în sud; iar cu Muntenegru, Bosnia si Hertegovina si Croatia în vest; granita cu Albania este în dispută. Belgrad, care este capitala si cel mai mare oras al Serbiei, este de asemenea printre cele mai mari din Europa de Sud-Est.
Republica Socialistă Serbia, şi apoi Republica Serbia (de la 28 septembrie 1990) a avut o organizare administrativa complexa in partea sa centrala. Aceasta a fost împărţită în nouă Comunitati Regionale Intermunicipale (CRI).
Oraşul Belgrad a fost considerat capitala Serbiei şi a fost numita oficial Colectivitatea Oraselor Municipii din Belgrad, de asemenea, cunoscut sub numele de Maretul Belgrad (sau Zona Metropolitana Belgrad), în literatura geografică.
Comunitatile Regionale Intermunicipale au existat în mod oficial până la 31 decembrie 1990.


Fisiere în arhivă (1):

  • Evolutia Impartirii Administrative a Serbiei.ppt

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!