Evolutia Impartirii Administrative a Serbiei

Extras din proiect Cum descarc?

Republica Serbia este o tara situata in centrul si sud-estul Europei. Teritoriul acopera partea de sud a Campiei Panonice si partea centrala a Balcanilor. 
Serbia se invecineaza cu Ungaria in nord; cu Romania si Bulgaria in est; Republica Macedonia in sud; iar cu Muntenegru, Bosnia si Hertegovina si Croatia in vest; granita cu Albania este in disputa. Belgrad, care este capitala si cel mai mare oras al Serbiei, este de asemenea printre cele mai mari din Europa de Sud-Est.
Republica Socialista Serbia, si apoi Republica Serbia (de la 28 septembrie 1990) a avut o organizare administrativa complexa in partea sa centrala. Aceasta a fost impartita in noua Comunitati Regionale Intermunicipale (CRI).
Orasul Belgrad a fost considerat capitala Serbiei si a fost numita oficial Colectivitatea Oraselor Municipii din Belgrad, de asemenea, cunoscut sub numele de Maretul Belgrad (sau Zona Metropolitana Belgrad), in literatura geografica.
Comunitatile Regionale Intermunicipale au existat in mod oficial pana la 31 decembrie 1990.


Fisiere in arhiva (1):

  • Evolutia Impartirii Administrative a Serbiei.ppt

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!