Japonia

Extras din proiect Cum descarc?

Arhipelagul Japonez se intinde in partea de est a continentului Asiatic, de la tropice, in sud, pana in zona subpolara, in nord. Acest arhipelag este format din peste 4.000 de insule. O privire de ansamblu pe harta regiunii distinge patru insule mari si o puzderie de alte insulite grupate sau izolate intre ele; cele mici aflate in preajma celor mari sau la distanta, in imensitatea de ape a Pacificului, dintre care 500 fiind locuite.
In octombrie 2010 populatia Japoniei era de 128.057.352 persoane, a zecea tara din lume din punct de vedere al numarului populatiei.
Japonia este cunoscuta pentru omogenitatea etnica si lingvistica a populatiei sale, precum si pentru legile stricte de imigratie.
Japonia este o societate urbana (doar cca. 5% din populatie fiind agricultori) concentrata in cateva enclave de-a lungul Oceanului Pacific, zona metropolitana Tokio-Yokohama (populatie: 35 milioane) fiind cel mai mare oras din lume
Turismul in Japonia se caracterizeaza atat printr-un sector vibrant intern, cat si prin vizita a peste 8 milioane de turisti straini anual, 3/4 din acestia veniind din Asia. Daca ne uitam la proportia dintre numarul de turisti straini care viziteaza Japonia si cel al turistilor japonezi care viziteaza tari straine, Japonia se afla pe ultimul loc in cadrul tarilor din grupul G8.


Fisiere in arhiva (1):

  • Japonia.pptx

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!