Litoralul SUA - Prezentare Generala

Extras din proiect Cum descarc?

1- Introducere : S.U.A. sunt asezate in partea centrala a Americii de Nord, intre tarmurile Oc. Atlantic (E) si Oc. Pacific (V); plus Alaska si Insulele Aleutine (in nord-vestul continentului) si Hawaii (in Oc. Pacific). 
Vecini:Canada (in N), Oceanul Pacific (in V), Oceanul Atlantic (in E), Mexic si Golful Mexic (in S).
Orase de pe tarmul estic : Boston,New York,Savannah,Charleston(Virginia Beach,Fernandina Beach,
Jacksonville Beach).
Orase de pe tarmul vestic:San Diego,Los Angeles,San Francisco,San Jose
Orase de pe tarmul sudic:Jacksonville,Miami(Miami Beach),New Orleans,Tallahassee,Brownnsville
Pe teritoriul S.U.A. se afla cele mai multe aglomeratii urbane de pe glob, inclusiv cele mai multe megalopolisuri.A devenit prima tara a lumii ca venituri obtinute din turism; ca numar de turisti este depasita doar de Franta si Spania. Principalele atractii sunt: Statiunile balneomaritime (Miami, Palm Beach - in Florida, Malibu - in California), 
Orasul New York este cel mai populat oras din Statele Unite, zona sa metropolitana fiind una dintre cele mai mari zone urbane din lume. Are statutul de cel mai mare oras al Statelor Unite inca din 1790.Multe dintre cartierele si monumentele orasului au o popularitate foarte mare in intreaga lume.
La New York ajung anual circa 39 milioane de turisti, iar printre principalele atractii ale orasului se numara Empire State Building, Times Square, Radio City Music Hall, Statuia Libertatii, Ellis Island, Wall Street, cladirea Natiunilor Unite, catedrala St. Patrick, Brooklyn Bridge etc.
Desi multi turisti se gandesc la Manhattan atunci cand vorbesc de turism la New York, dar exista numeroase alte locuri care merita vizitate: Coney Island in Brooklyn, Gradina zoologica din Bronx, arenele de tenis de la Flushing Meadows etc. 
In New York City exista numeroase parcuri, dintre care cel mai cunoscut este Central Park, alaturi de care trebuie mentionate Riverside Park, Battery Park, Bryant Park, Prospect Park, Flushing Meadow-Corona Park, Washington Square Par. World Trade Center a fost o destinatie turistica importanta inainte de atacul terorist de la 11 septembrie 2001, care l-a distrus si a afectat grav si turismul in New York.


Fisiere in arhiva (1):

  • Litoralul SUA - Prezentare Generala.ppt

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 6 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!