Proiect de Realizare a Centrului de Informare Turistica Constanta

Extras din proiect Cum descarc?

1. Rezumatul proiectului
Acest proiect are ca scop crearea unui centru de informare tristica in orasul Constanta, o zona foarte importanta pentru turismul in Romania, in special pe timp de vara. 
Practic, va fi construit un sediu care sa raspunda necesitatilor de informare ale turistilor, un centru de informare care va raspunde la intrebarile cele mai frecvente legate de turismul din aceasta zona.
2. Argumentatie
Generozitatea reliefului, cu plaje fine, campii, podisuri impadurite cu valoare de rezervatii, dealuri acoperite de vii nobile, cu lacuri, lagune si estuare, alaturi de ramasitele muntilor Hercinici, cei mai vechi din Europa, indeamna la o explorare atenta intr-un cadru natural pastrat de-a lungul a peste doua mii de ani.
Realizarea unui centru turistic va duce la o promovare turistica mai buna si mai eficienta a obiectivelor enumerate mai sus. 
Centrul va oferi informatii legate de atractii turistice, evenimente culturale si de afaceri, situri arheologice, structuri de primire, restaurante, posibilitati de petrecere a timpului liber sau oricare alte facilitati care pot insoti o calatorie turistica/sau si de interes turistic/ sau mai scurt facilittai de agrement. 
Centrul de informatii turistice se va situa in inima orasului, in acest fel va fii mai accesibil pentru toata lumea.
3. Obiective
- Promovarea potentialului turistic din Constanta prin imbunatatirea imaginii orasului si de ce nu a tarii, cu scopul de a promova litoralul romanesc in strainatate si de a creste atractivitatea sa, precum si prin instituirea unui sistem integrat a ofertei turistice de pe litoral.
- Crearea unui website pentru a promova turismul din Constanta.
- Promovarea anumitor obiective turistice mai putin cunoscute de public.
- Cresterea numarului de turisti care aleg Constanta pentru petrecerea timpului liber.
- Oferirea informatiilor legate de cazare (agroturism), de alimentatie, de sport, de agrement si distractie (velodromuri, hipodromuri, parcuri de distractie, pescuit sportiv, plimbari cu vaporasul pe Marea Neagra);
- Editarea materialelor de promovare turistica a orasului Constanta, in limbile romana, engleza si franceza (harti, brosura de prezentare a judetului, brosuri de prezentare statiuni, brosuri pe tematici precum situri, muzee, lacasuri de cult, pliante, mape);
4. Echipa de proiect
In urma castigarii licitatiei facute de catre Consiliul Local Constanta cu privire la construirea unui centru de informare turistica, echipa care va lucra la acest proiect va fi compusa din:
- Silvia Vasile - realizatoarea proiectului, se va ocupa de partea financiara a proiectului, va obtine autorizatiile necesare, va angaja o firma de constructii pentru renovarea spatiului, va supraveghea munca echipei sale constant.
- Anca Maria Vasile - designer, se va ocupa de amenajarea spatiului si dotarea centrului cu materialele necesare
- Mihai Ovidiu Ene - student, se va ocupa de publicitate( pliante, reviste, postere, web-site)


Fisiere in arhiva (1):

  • Proiect de Realizare a Centrului de Informare Turistica Constanta.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!