Proiect Portugalia

Extras din proiect Cum descarc?

SCURT ISTORIC Portugalia a fost populata de triburile ilirice,devenind apoi provincie a Imperiului Roman,urmeaza succesiv a fi sub ocupatie germana apoi araba.In 1267 se traseaza granita cu Spania ramanand neschimbata pana astazi.Datorita unor serii de cuceriri dar si a descoperitorilor portughezi Portugalia devine o mare putere maritima.
Cunoaste o perioada de glorie in sec.XV-XVI,insa pierde din bunastarea sa odata cu distrugerea Lisabonei intr-un cutremur(1755)si pierderea Braziliei.
Urmeaza o perioda de 5 decenii de fascism(1926).
In 1910 se proclama republica.
In 1975 Portugalia declara independenta coloniilor sale din Africa.
Iar in 1986 este acceptata in Uniunea Europeana.
Portugalia este situata in sud-vestul Europei,in Peninsula Iberica.In nord si est se invecineaza cu Spania iar in vest si sud cu Oceanul Atlantic. Portugalia este constituita din trei unitati cotinentale:Portugalia,Arhipelagul Insulelor Azore si Insula Madeira Portugalia prezinta o mare diversitate geografica desi are o suprafata relativ mica,un dreptunghi de 560km lungime si 220km latime


Fisiere in arhiva (1):

  • Proiect Portugalia.ppt

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!