Elaborarea planului de afaceri pentru minibrutăria SRL Pâinea Casei

Proiect
8/10 (1 vot)
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 28 în total
Cuvinte : 4967
Mărime: 547.08KB (arhivat)
Publicat de: Nata T.
Puncte necesare: 9
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Bugăian Larisa
Chisinau, R. Moldova

Cuprins

  1. 1 Caracteristica întreprinderii SRL „Pâinea casei”
  2. CARACTERISTICA GENERALĂ A ÎNTREPRINDERII FONDATE
  3. Tabelul 1.1 Date despre întreprindere
  4. Denumirea întreprinderii SRL „PÂINEA CASEI”
  5. Anul fondării 2021
  6. Codul unic de înregistrare 1003600172567
  7. Forma organizatorico-juridică de constituire Societate cu Răspundere Limitată
  8. Activitatea principală a întreprinderii Producerea și comercializarea produselor de panificație
  9. Valoarea capitalului social, mil.lei 1000 000 lei, alcătuit din imobil cu valoare de 900 000 lei si mijloace bănești de
  10. 100 000
  11. Structura capitalului social 100% capital privat, autohton
  12. Fondator Tutunaru Natalia
  13. Ponderea în capitalul social:
  14. - 100%
  15. Adresa juridică Republica Moldova,raionul Strășeni ,strada Calea Orheiului 10.
  16. Întreprinderea va fi specializată în producerea unui îngust sortiment de produse de panificație .
  17. Sarcina principală a brutăriei , este de a produce și a realiza cât mai multe produse de cea mai înaltă calitate,într-un termen foarte scurt de timp. Toate produsele de panificație pot fi găsit in toate supermarket-urile ,magazinele universale din orașul Ștrășeni, satul Vorniceni,Lozova. Compania în cauză are propriile lanțuri de magazine ,care dispun de un larg sortiment de alimente pentru toate vârstele. Această unitate economică aprovizionează cu marfă foarte multe școli,grădinițe ,cantine din orașul Strășeni,Orașul Chișinău(ca de exemplu Pontem.X SRL Grădinița Pănășești,Strășeni),Vorniceni.
  18. Întreprinderea este alcătuită din :
  19. - secția de panificație
  20. -încăperi de depozit
  21. -cantină
  22. -încăperi administrative
  23. -încăperi de igienă a personalului
  24. Brutaria va fi înregistrată sub forma unei Societăti cu Raspundere Limitată,proprietarul căreia va deține cota de participare în capitalul social de 100%.
  25. Tabelul 1.2 Cheltuelele necesare pentru înregistrarea intreprinderii
  26. Cheltueli necesare pentru înregistrarea întreprinderii Suma necesară,lei
  27. Înregistrare SRL,stampila
  28. 1200
  29. Deschiderea contului bancar
  30. 120
  31. Servicii notariale
  32. 250
  33. Capital social
  34. 6400
  35. Alte cheltueli 300
  36. Total 8270

Extras din proiect

1 Caracteristica întreprinderii SRL „Pâinea casei”

CARACTERISTICA GENERALĂ A ÎNTREPRINDERII FONDATE

Tabelul 1.1 Date despre întreprindere

Denumirea întreprinderii SRL „PÂINEA CASEI”

Anul fondării 2021

Codul unic de înregistrare 1003600172567

Forma organizatorico-juridică de constituire Societate cu Răspundere Limitată

Activitatea principală a întreprinderii Producerea și comercializarea produselor de panificație

Valoarea capitalului social, mil.lei 1000 000 lei, alcătuit din imobil cu valoare de 900 000 lei si mijloace bănești de

100 000

Structura capitalului social 100% capital privat, autohton

Fondator Tutunaru Natalia

Ponderea în capitalul social:

- 100%

Adresa juridică Republica Moldova,raionul Strășeni ,strada Calea Orheiului 10.

Întreprinderea va fi specializată în producerea unui îngust sortiment de produse de panificație .

Sarcina principală a brutăriei , este de a produce și a realiza cât mai multe produse de cea mai înaltă calitate,într-un termen foarte scurt de timp. Toate produsele de panificație pot fi găsit in toate supermarket-urile ,magazinele universale din orașul Ștrășeni, satul Vorniceni,Lozova. Compania în cauză are propriile lanțuri de magazine ,care dispun de un larg sortiment de alimente pentru toate vârstele. Această unitate economică aprovizionează cu marfă foarte multe școli,grădinițe ,cantine din orașul Strășeni,Orașul Chișinău(ca de exemplu Pontem.X SRL Grădinița Pănășești,Strășeni),Vorniceni.

Întreprinderea este alcătuită din :

- secția de panificație

-încăperi de depozit

-cantină

-încăperi administrative

-încăperi de igienă a personalului

Brutaria va fi înregistrată sub forma unei Societăti cu Raspundere Limitată,proprietarul căreia va deține cota de participare în capitalul social de 100%.

Tabelul 1.2 Cheltuelele necesare pentru înregistrarea intreprinderii

Cheltueli necesare pentru înregistrarea întreprinderii Suma necesară,lei

Înregistrare SRL,stampila

1200

Deschiderea contului bancar

120

Servicii notariale

250

Capital social

6400

Alte cheltueli 300

Total 8270

Preview document

Elaborarea planului de afaceri pentru minibrutăria SRL Pâinea Casei - Pagina 1
Elaborarea planului de afaceri pentru minibrutăria SRL Pâinea Casei - Pagina 2
Elaborarea planului de afaceri pentru minibrutăria SRL Pâinea Casei - Pagina 3
Elaborarea planului de afaceri pentru minibrutăria SRL Pâinea Casei - Pagina 4
Elaborarea planului de afaceri pentru minibrutăria SRL Pâinea Casei - Pagina 5
Elaborarea planului de afaceri pentru minibrutăria SRL Pâinea Casei - Pagina 6
Elaborarea planului de afaceri pentru minibrutăria SRL Pâinea Casei - Pagina 7
Elaborarea planului de afaceri pentru minibrutăria SRL Pâinea Casei - Pagina 8
Elaborarea planului de afaceri pentru minibrutăria SRL Pâinea Casei - Pagina 9
Elaborarea planului de afaceri pentru minibrutăria SRL Pâinea Casei - Pagina 10
Elaborarea planului de afaceri pentru minibrutăria SRL Pâinea Casei - Pagina 11
Elaborarea planului de afaceri pentru minibrutăria SRL Pâinea Casei - Pagina 12
Elaborarea planului de afaceri pentru minibrutăria SRL Pâinea Casei - Pagina 13
Elaborarea planului de afaceri pentru minibrutăria SRL Pâinea Casei - Pagina 14
Elaborarea planului de afaceri pentru minibrutăria SRL Pâinea Casei - Pagina 15
Elaborarea planului de afaceri pentru minibrutăria SRL Pâinea Casei - Pagina 16
Elaborarea planului de afaceri pentru minibrutăria SRL Pâinea Casei - Pagina 17
Elaborarea planului de afaceri pentru minibrutăria SRL Pâinea Casei - Pagina 18
Elaborarea planului de afaceri pentru minibrutăria SRL Pâinea Casei - Pagina 19
Elaborarea planului de afaceri pentru minibrutăria SRL Pâinea Casei - Pagina 20
Elaborarea planului de afaceri pentru minibrutăria SRL Pâinea Casei - Pagina 21
Elaborarea planului de afaceri pentru minibrutăria SRL Pâinea Casei - Pagina 22
Elaborarea planului de afaceri pentru minibrutăria SRL Pâinea Casei - Pagina 23
Elaborarea planului de afaceri pentru minibrutăria SRL Pâinea Casei - Pagina 24
Elaborarea planului de afaceri pentru minibrutăria SRL Pâinea Casei - Pagina 25
Elaborarea planului de afaceri pentru minibrutăria SRL Pâinea Casei - Pagina 26
Elaborarea planului de afaceri pentru minibrutăria SRL Pâinea Casei - Pagina 27
Elaborarea planului de afaceri pentru minibrutăria SRL Pâinea Casei - Pagina 28

Conținut arhivă zip

  • Elaborarea planului de afaceri pentru minibrutaria SRL Painea Casei.docx

Alții au mai descărcat și

Tehnologia fabricării cașcavalului

INTRODUCERE Proiectul prezintă tehnologia de obținere a cașcavalului preparat din lapte de vacă. Brânzeturile cu pastă opărită (cașcavalul) se...

Fabrica de sana

Argument ..4 1. NOȚIUNI INTRODUCTIVE ...5 1.1.Taxonomia bovinelor .5 1.2. Domesticirea și modificările morfo-fiziologice suferite de bovine în...

Proiectarea unei linii tehnologice pentru obținerea compotului de caise

Argument Compoturile reprezintă conserve din fructe (întregi sau divizate) în sirop de zahăr,ambalate în recipiente,închise ermetic și...

Alegerea și prezentarea unei centrifuge pentru curățarea laptelui

1 CONSIDERATII GENERALE 1.1 INTRODUCERE Centrifugarea este operatia hidrodinamica cu ajutorul careia se poate realiza separarea amestecurilor...

Cultivarea legumelor în regim ecologic - Plan de afaceri

CAPITOLUL I.DESCRIEREA AFACERII Firma S.C. AGRO BIO S.R.L este o firmă care are ca obiectiv de activitate producția de legume în sistem ecologic,...

Plan de afaceri Carmangerie

CAPITOLUL I. DESCRIEREA AFACERII I.I.Pietraru Răzvan este o întreprindere ce are ca obiectiv de activitate producția de produse proaspete și...

Proiectarea unei secții de obținere a brânzei moi cu mucegai

1. Obiectivul proiectului 1.1 Definiția și încadrarea produsului Totul a început în 1791, o tânără țărancă normandă, Marie, l-a adăpostit pe...

Tehnologia bucatelor de bază din paste făinoase

Introducere: Elaborarea lucarii de an la disciplina „Tehnologia produselor alimentatiei publice” are scopul de a forma o viziune stiintific...

Ai nevoie de altceva?