1. PLANUL CALITATII PRIVIND CONTROALELE LA RECEPTIA MATERIILOR PRIME SI MATERIALE LOR AUXILIARE 5 2. PLANUL CALITATII IN PROCES DE FABRICATIE - " VINULUI NATURAL ALB SEC, ALIGOTE" 10 3. PLANUL CALITATII PRODUSULUI FINIT - " VINULUI NATURAL ALB SEC, ALIGOTE" 14 4. DESCRIEREA PRODUSULUI -" VINULUI NATURAL ALB SEC, ALIGOTE" 15 5. DESCRIEREA MATERIALELOR AUXILIARE 17 6. DIAGRAMA PROCESULUI PRIVIND FABRICAREA -" VINULUI NATURAL ALB SEC, ALIGOTE" 20 7. IDENTIFICAREA SI ANALIZA PERICOLELOR 22 8. DETERMINAREA PUNCTELOR CRITICE DE CONTROL 31 9. MONITORIZAREA PUNCTELOR CRITICE DE CONTROL 33 BIBLIOGRAFIE
1. PLANUL CALITATII PRIVIND CONTROALELE LA RECEPTIA MATERIILOR PRIME SI MATERIALE LOR AUXILIARE Denumirea materiilor prime si materialelor auxiliare Periodicitatea Denumirea parametrilor Valoarea parametrilor Metoda de analiza Responsabil de monitorizare Inregistrari Struguri albi Aligote Fiecare lot Aspectul exterior Strugurii trebue sa fie sanatosi, fara lastari si frunze, de acelasi soi ampelografic si aceiasi specie botanica si fara aparente de mucegai SM 84 Tehnolog sectia primara RG 8.1/01 Aroma si gust Fara nuante straine, caracteristic soiului ampelografic SM 84 Tehnolog sectia primara Concentratie in masa a zaharurilor, g/dm3, min. 200 SM 84 Chimist RG 8.1/02 Aciditatea titrabila,g/dm3 8,8-9,1 SM 84 Chmist Concentratia in masa a acizilor titrabili , g/dm3 4-8 GOST 14252 Chimist Concentratia in masa a acizilor volatili,g/dm3 Max 0,8 SM 84 Chimist Concentratia in masa a acidului sulfuros total/liber, max mg/dm3 300/30 SM 84 Chimist Compozitia mecanica a boabelor 98,1-92,7 SM 84 Tehnolog sectia primara Compozitia mecanica a ciorchinelor 1,9-7,3 SM 84 Tehnolog sectia primara Compozitia mecanica a partilor solide 2,3-9,2 SM 84 Tehnolog sectia primara Compozitia mecanica a sucului 69,3-82,9 SM 98 Tehnolog sectia primara Continut de arsen, nivelul maxim (mg/kg Greutate umeda) 1 SM GOST R 51962 Chimist/Laboratoare acreditate ISSO 17025 RG 8.1/03
1. Andrei Cumpanici, Ghid pentru implementarea HACCP in industria fructelor si legumelor din Moldova, http://export.acsa.md 2. SM SR EN ISO 9001:2015 Sisteme de management al calitatii. Cerinte 3. SM SR ISO 9000:2015 Sisteme de management al calitatii. Principii fundamentale si vocabular 4. SM SR ISO 9004:2009 Conducerea unei organizatii catre un succes durabil. O abordare bazata pe managementul calitatii 5. HG Nr. 412 din 25.05.2010 pentru aprobarea Regulilor generale de igiena a produselor alimentare http://lex.justice.md/index.php?action=view&view=doc&lang=1&id=334708 6. HG Nr. 435 din 28.05.2010 privind aprobarea Regulilor specifice de igiena a produselor alimentare de origine animal http://lex.justice.md/index.php?action=view&view=doc&lang=1&id=334753 7. HG Nr. 384 din 12.05.2010 cu privire la Serviciul de Supraveghere de Stat a Sanatatii Publice http://lex.justice.md/index.php?action=view&view=doc&lang=1&id=334620 8. HG Nr. 594 din 17.07.2014 pentru aprobarea Regulamentului sanitar privind buna practica de fabricatie a materialelor si a obiectelor destinate sa vina in contact cu produsele alimentare http://lex.justice.md/index.php?action=view&view=doc&lang=1&id=353972 9. http://docs.cntd.ru
Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.
Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.