Elaborarea planului HACCP privind fabricarea vinului natural alb sec, Aligote

Cuprins proiect Cum descarc?

1. PLANUL CALITATII PRIVIND CONTROALELE LA RECEPTIA MATERIILOR PRIME SI MATERIALE LOR AUXILIARE 5
2. PLANUL CALITATII IN PROCES DE FABRICATIE - " VINULUI NATURAL ALB SEC, ALIGOTE" 10
3. PLANUL CALITATII PRODUSULUI FINIT - " VINULUI NATURAL ALB SEC, ALIGOTE" 14
4. DESCRIEREA PRODUSULUI -" VINULUI NATURAL ALB SEC, ALIGOTE" 15
5. DESCRIEREA MATERIALELOR AUXILIARE 17
6. DIAGRAMA PROCESULUI PRIVIND FABRICAREA -" VINULUI NATURAL ALB SEC, ALIGOTE" 20
7. IDENTIFICAREA SI ANALIZA PERICOLELOR 22
8. DETERMINAREA PUNCTELOR CRITICE DE CONTROL 31
9. MONITORIZAREA PUNCTELOR CRITICE DE CONTROL 33
BIBLIOGRAFIE


Extras din proiect Cum descarc?

1. PLANUL CALITATII PRIVIND CONTROALELE LA RECEPTIA MATERIILOR PRIME SI MATERIALE LOR AUXILIARE
Denumirea materiilor prime si materialelor auxiliare Periodicitatea Denumirea parametrilor Valoarea parametrilor Metoda de analiza Responsabil
de monitorizare 
Inregistrari
Struguri albi Aligote Fiecare lot Aspectul exterior Strugurii trebue sa fie sanatosi, fara lastari si frunze, de acelasi soi ampelografic si aceiasi specie botanica si fara aparente de mucegai SM 84 Tehnolog sectia primara RG 8.1/01
Aroma si gust Fara nuante straine, caracteristic soiului ampelografic SM 84 Tehnolog sectia primara 
Concentratie in masa a zaharurilor, g/dm3, min. 200 SM 84 Chimist RG 8.1/02
Aciditatea titrabila,g/dm3
8,8-9,1
SM 84 Chmist 
Concentratia in masa a acizilor titrabili , g/dm3
4-8
GOST 14252 Chimist 
Concentratia in masa a acizilor volatili,g/dm3
Max 0,8 SM 84 Chimist 
Concentratia in masa a acidului sulfuros total/liber, max mg/dm3
300/30 SM 84 Chimist 
Compozitia mecanica a boabelor
98,1-92,7 SM 84 Tehnolog sectia primara 
Compozitia mecanica a ciorchinelor
1,9-7,3 SM 84 Tehnolog sectia primara 
Compozitia mecanica a partilor solide
2,3-9,2 SM 84 Tehnolog sectia primara 
Compozitia mecanica a sucului 69,3-82,9 SM 98 Tehnolog sectia primara 
Continut de arsen, nivelul maxim (mg/kg
Greutate umeda) 1 SM GOST R 51962 Chimist/Laboratoare acreditate ISSO 17025 RG 8.1/03


Fisiere în arhivă (1):

  • Elaborarea planului HACCP privind fabricarea vinului natural alb sec, Aligote.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Bibliografie

1. Andrei Cumpanici, Ghid pentru implementarea HACCP in industria fructelor si legumelor din Moldova, http://export.acsa.md
2. SM SR EN ISO 9001:2015 Sisteme de management al calitatii. Cerinte
3. SM SR ISO 9000:2015 Sisteme de management al calitatii. Principii fundamentale si vocabular
4. SM SR ISO 9004:2009 Conducerea unei organizatii catre un succes durabil. O abordare bazata pe managementul calitatii
5. HG Nr. 412 din 25.05.2010 pentru aprobarea Regulilor generale de igiena a produselor alimentare http://lex.justice.md/index.php?action=view&view=doc&lang=1&id=334708
6. HG Nr. 435 din 28.05.2010 privind aprobarea Regulilor specifice de igiena a produselor alimentare de origine animal
http://lex.justice.md/index.php?action=view&view=doc&lang=1&id=334753
7. HG Nr. 384 din 12.05.2010 cu privire la Serviciul de Supraveghere de Stat a Sanatatii Publice http://lex.justice.md/index.php?action=view&view=doc&lang=1&id=334620
8. HG Nr. 594 din 17.07.2014 pentru aprobarea Regulamentului sanitar privind buna practica de fabricatie a materialelor si a obiectelor destinate sa vina in contact cu produsele alimentare
http://lex.justice.md/index.php?action=view&view=doc&lang=1&id=353972
9. http://docs.cntd.ru


Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:



* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!