Gestiunea Unitatii Alimentare

Cuprins proiect Cum descarc?

CUPRINS
INTRODUCERE
1. DENUMIRE, LOCALIZARE, CATEGORIA UNITATII, DATA, ISTORIC, ORGANIGRAMA
2. CARACTERISTICILE CONSTRUCTIEI
3. STRUCTURA INTERIOARA A RESTAURANTULUI
4. INSTALATIILE EXISTENTE IN UNITATE
5. PREZENTAREA CATEGORIILOR DE SPATIU
6. PREZENTAREA CIRCUITELOR DIN INTERIORUL RESTAURANTULUI
7. DOTAREA UNITATII
8. STABILIREA MENIURILOR
9.ORGANiZAREA ACTIVITATII DE SERVIRE


Extras din proiect Cum descarc?

INTRODUCERE
Motto :
"A manca diferit este intotdeauna ceea ce cautam cand impingem usa unui restaurant
O conjunctura acceptabila, o reala dificultate de recrutare, o aspra concurenta... 
A deschide un restaurant inseamna a da dovada de curaj si de perseverenta... De asemenea de inventivitate...A fi administratorul unui restaurant presupune a dispune de o mare capacitate de munca, de un simt al marketingului, de notiuni de gestiune si in special de un gust pentru gastronomie. In spatele furnalelor (masinilor de gatit), ca si in sala de restaurant rigoarea si calificarea se impun. Prima dificultate incepe a se face simtita : sectorul se confrunta cu o penurie a mainii de lucru. Orele prelungite si conditiile dure de munca explica aceasta situatie. Si pentru ca nu era suficient, concurenta este din ce in ce mai acerba (restaurante independente, restaurante rapide, livrari la domiciliu, etc.). Singurul lucru care trebuie facut pentru a te putea lansa cu incredere este acela de a realiza cat mai bine si mai atent cercetarea pietei : o amplasare buna nu inseamna totul, tintirea clientelei evita neplacerile, spiritul inovator permite anticiparea efectelor modei (produsele bio, de exemplu). Legislatia se dovedeste a fi constrangatoare : administratorul restaurantului trebuie sa depuna la primarie o cerere de infiintare a societatii, obtinerea licentei de restaurant este conditionata de obtinerea autorizatiei de functionare de la administratia fiscala, cu ocazia deschiderii restaurantului se impune si respectarea unor norme de securitate, iar cladirea va trebui echipata cu amenajamente pentru persoanele cu handicap, se impun totodata si o serie de masuri de igiena.
Asadar, a te lansa pe piata restaurantelor nu este un exercitiu lejer. Nici un aspect al activitatii nu trebuie ignorat. Factori economici, precum starea turismului sau indicele de consum nu trebuiesc ignoratti. Restaurantul este conceput special pentru a crea o atmosfera intima in care sa te bucuri de o seara speciala in compania celor dragi. 
Pana si scaunele sunt un model conceput de noi cu cerinta expresa de a fi comode! Un pic de rasfat nu strica..."
1.DENUMIRE, LOCALIZARE, CATEGORIA UNITATII, DATA, ISTORIC, ORGANIGRAMA
Asezata in inima localitatii plina de istorie, acolo unde Stefan Cel Mare a ctitorit cea dintai manastire a sa, loc de odihna vesnica a voievodului. Pensiunea Musatinii, infiintata in 2006, este dotata cu toate facilitatile petrecerii unui sejur de neuitat. Pentru cei interesati pensiunea dispune de dispecerat de cazare putand oferi si alte variante disponibile in zona. Tot aici pot lua masa simultan serii de pana la 150 persoane, se pot organiza petreceri cu diferite ocazii. Restaurantul ofera mancaruri cu specific bucovinean. Masa se poate servi atat in restaurant cat si pe cele 3 terase (doua interioare si una exterioara). Barul restaurantului cuprinde o gama variata de bauturi si racoritoare.
Poate fi cazat un numar de 30 persoane in 9 camere duble si 3 apartamente.
Aceasta este singura pensiune din zona Putnei clasificata cu 4 margarete avand restaurant cu specific bucovinean de 3 stele.
Construita prin program SAPARD, cu dotari si servicii ridicandu-se la cele mai inalte standarde europene de servicii hoteliere si alimentatie publica, spera sa transforme sejurul tuturor persoanelor care aleg aceasta pensine in una din cele mai frumoase amintiri de vacanta.
Adresa : Putna, Manastirii Nr. 513A
Contact: Fam. Biholar
Telefon: 0744 631 345; 0744 503 536
Fax: 0230 414 444 (fax&tel.)


Fisiere in arhiva (1):

  • Gestiunea Unitatii Alimentare.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!