Gestiunea unității alimentare

Cuprins proiect Cum descarc?

CUPRINS
INTRODUCERE
1. DENUMIRE, LOCALIZARE, CATEGORIA UNITATII, DATA, ISTORIC, ORGANIGRAMA
2. CARACTERISTICILE CONSTRUCTIEI
3. STRUCTURA INTERIOARA A RESTAURANTULUI
4. INSTALATIILE EXISTENTE ÎN UNITATE
5. PREZENTAREA CATEGORIILOR DE SPATIU
6. PREZENTAREA CIRCUITELOR DIN INTERIORUL RESTAURANTULUI
7. DOTAREA UNITATII
8. STABILIREA MENIURILOR
9.ORGANiZAREA ACTIVITATII DE SERVIRE


Extras din proiect Cum descarc?

INTRODUCERE
Motto :
"A mânca diferit este întotdeauna ceea ce cautam când împingem usa unui restaurant
O conjunctura acceptabila, o reala dificultate de recrutare, o aspra concurenta... 
A deschide un restaurant înseamna a da dovada de curaj si de perseverenta... De asemenea de inventivitate...A fi administratorul unui restaurant presupune a dispune de o mare capacitate de munca, de un simt al marketingului, de notiuni de gestiune si în special de un gust pentru gastronomie. În spatele furnalelor (masinilor de gatit), ca si în sala de restaurant rigoarea si calificarea se impun. Prima dificultate începe a se face simtita : sectorul se confrunta cu o penurie a mâinii de lucru. Orele prelungite si conditiile dure de munca explica aceasta situatie. Si pentru ca nu era suficient, concurenta este din ce în ce mai acerba (restaurante independente, restaurante rapide, livrari la domiciliu, etc.). Singurul lucru care trebuie facut pentru a te putea lansa cu încredere este acela de a realiza cât mai bine si mai atent cercetarea pietei : o amplasare buna nu înseamna totul, tintirea clientelei evita neplacerile, spiritul inovator permite anticiparea efectelor modei (produsele bio, de exemplu). Legislatia se dovedeste a fi constrângatoare : administratorul restaurantului trebuie sa depuna la primarie o cerere de înfiintare a societatii, obtinerea licentei de restaurant este conditionata de obtinerea autorizatiei de functionare de la administratia fiscala, cu ocazia deschiderii restaurantului se impune si respectarea unor norme de securitate, iar cladirea va trebui echipata cu amenajamente pentru persoanele cu handicap, se impun totodata si o serie de masuri de igiena.
Asadar, a te lansa pe piata restaurantelor nu este un exercitiu lejer. Nici un aspect al activitatii nu trebuie ignorat. Factori economici, precum starea turismului sau indicele de consum nu trebuiesc ignoratti. Restaurantul este conceput special pentru a crea o atmosfera intima în care sa te bucuri de o seara speciala în compania celor dragi. 
Pâna si scaunele sunt un model conceput de noi cu cerinta expresa de a fi comode! Un pic de rasfat nu strica..."
1.DENUMIRE, LOCALIZARE, CATEGORIA UNITATII, DATA, ISTORIC, ORGANIGRAMA
Asezata în inima localitatii plina de istorie, acolo unde Stefan Cel Mare a ctitorit cea dintâi manastire a sa, loc de odihna vesnica a voievodului. Pensiunea Musatinii, înfiintata în 2006, este dotata cu toate facilitatile petrecerii unui sejur de neuitat. Pentru cei interesati pensiunea dispune de dispecerat de cazare putând oferi si alte variante disponibile în zona. Tot aici pot lua masa simultan serii de pana la 150 persoane, se pot organiza petreceri cu diferite ocazii. Restaurantul ofera mâncaruri cu specific bucovinean. Masa se poate servi atât în restaurant cât si pe cele 3 terase (doua interioare si una exterioara). Barul restaurantului cuprinde o gama variata de bauturi si racoritoare.
Poate fi cazat un numar de 30 persoane în 9 camere duble si 3 apartamente.
Aceasta este singura pensiune din zona Putnei clasificata cu 4 margarete având restaurant cu specific bucovinean de 3 stele.
Construita prin program SAPARD, cu dotari si servicii ridicându-se la cele mai înalte standarde europene de servicii hoteliere si alimentatie publica, spera sa transforme sejurul tuturor persoanelor care aleg aceasta pensine în una din cele mai frumoase amintiri de vacanta.
Adresa : Putna, Manastirii Nr. 513A
Contact: Fam. Biholar
Telefon: 0744 631 345; 0744 503 536
Fax: 0230 414 444 (fax&tel.)


Fisiere în arhivă (1):

  • Gestiunea Unitatii Alimentare.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!