Iaurt cu Dulceata de Pepene Rosu

Extras din proiect Cum descarc?

?. DEFINIREA TIPULUI DE PRODUS NOU
1. Scurt istoric al firmei S.C NAPOLACT S.A 
S.C NAPOLACT S.A s-a infiintat in anul 1990 prin transformarea integrala a Intreprinderii de Industrializare a Laptelui Cluj. Napolact este continuatoarea unei traditii vechi de un secol in domeniul procesarii laptelui.
Firma mama situata in inima Transilvaniei este atestata documentar in 1905 in fabrica Vlad unde se fabricau unt si branza de vaca, cea care producea pentru prima data in zona si introducea pe piata Clujului produsul iaurt. Incepand cu anul 1936, produce branzeturi fermentate si topite pe care le exporta in diferite tari, printre care si S.U.A.
Capacitatea de productie a fabricii era de circa 30000 l lapte /zi, gama de produse cuprinzand: lapte de consum pasteurizat; produse proaspete de tipul iaurturilor, smantanei si a branzeturilor proaspete; unt si branzeturi de consistenta semi-tare.Dezvoltarea cea mai pronuntata a companiei s-a inregistrat in perioada 1960-1975, cand au fost construite noi fabrici de prelucrare a laptelui si au fost modernizate cele deja existente. Pana in anul 1989 compania s-a dezvoltat permanent, modernizandu-si capacitatile de productie.
In anul 1991 organizarea intreprinderii s-a schimbat, transformandu-se intr-o societate pe actiuni cu capital majoritar de stat, iar la inceputul anului 1996 compania a devenit in totalitate o societate pe actiuni, 51% dintre acestea fiind detinute de managerii intreprinderii si de catre angajati.
Astazi Napolact este unul dintre cei mai mari producatori de lactate din Romania, avand in 2008 o cifra de afaceri de 211.500.000 RON.Cu un numar de 300 de angajati si doua fabrici compania prelucreaza anual 31 mil de litri de lapte prin aproximativ 170 de puncte de receptie si 110 fermieri.Gama de produse Napolact cuprinde toate sortimentele specifice industriei laptelui: lapte proaspat, iaurt, sana, chefir, lapte batut, branzeturi etc. 
2. Prezentarea produselor firmei S.C NAPOLACT S.A
2.1.Branzeturi caracteristici:
MOZZARELLA
- mozzarella este o branza oparita care poate fi consumata in preparate sau in salate taiata cuburi;
- este des utilizata ca ingredient pentru pizza;
- are un continut mare de proteine, lipide si saruri minerale;
- are o textura omogena, elastica, de culoare galbuie si care se topeste.
CASCAVAL MOECIU
- este o branza cu pasta semitare ce se poate consuma la diferite aperitive calde sau reci;
- consistenta sa este ferma iar gustul si aroma sunt specifice branzeturilor fermentate.
CASCAVAL BOBALNA
- este un produs traditional fabricat in Transilvania,textura sa este omogena,putin elastica, de culoare galbuie;
- este ideal pentru sandvisuri sau alte preparate culinare;
- insusirile senzoriale deosebite se datoreaza tehnologiei de fabricare,conditiilor de maturare precum si durata procesului de obtinere.
TELEMEA HUEDIN - BIVOLITA
- branza obtinuta din lapte de bivolita prin maturare in saramura;
- este un produs traditional ce se poate servi in diverse preparate culinare, ca aperitiv alaturi de legume, gustul ei este placut, sarat si usor acru.
- branza obtinuta din lapte de bivolita prin maturare 
- este un produs traditional ce se poate servi in diverse preparate culinare, ca aperitiv alaturi de legume, gustul ei este placut, sarat si usor acru.


Fisiere in arhiva (4):

  • Iaurt cu Dulceata de Pepene Rosu
    • Doc2.doc
    • fisa tehnica.doc
    • Presentation2.ppt
    • proiect ppn...doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:



* Pretul este fara TVA.


Hopa sus!