Tehnologia de Fabricare si Procedeul de Fabricare al Mobilei de Bucatarie

Cuprins proiect Cum descarc?

Cap.I. 1 Prezentarea si organizarea S.C. PAL S.A. Braila
1.0. Introducere
1.1. Prezentarea generala a intreprinderii
1.2. Stuctura si profilul inteprinderii
-tip de organizatie, statut, organigrama (conducere)
-sectii si ateliere componente
-servicii si produse realizate
1.3. Probleme de lansare si urmarire in fabricatie a produselor
-primire comanda
-intocmire documentatie tehnologica si economica
-sisteme de urmarire in fabricatie a produselor
1.4. Probleme de management specifice organizatiei 
Cap.II. 2 Proiectul tehnic pentru garnitura de bucatarie
2.0. Introducere
2.1. Stabilirea dimensiunilor de gabarit, a zonelor de lucru si a zonelor de stocare
2.2. Descrierea tehnica a produsului
2.3. Ambalarea mobilei corp in constructie fixa
Cap.III. 3 Proiectul tehnologic pentru produsul garnitura de bucatarie 
3.0. Nomenclator de repere
3.1. Calculul necesarului de materii prime si materiale
3.2. Calculul necesarului de materiale tehnologice (suprafete de incleiere, finisare, slefuire) 
3.3. Norma de consum pe produs
Cap.IV. 4 Proiectul fluxului tehnologic propus cu utilizarea de MUCN si CPCN
4.0. Introducere
4.1. Prezentarea principalelor MUCN si CPCN utilizate
4.2. Calcul capacitatii de productie 
4.3 Programul cod masina pentru o usa si o fata de sertar 
Cap.V. 5 Calculul economic
Cap.VI. 6 NTSM si PSI la utilizarea MUCN si CPCN


Extras din proiect Cum descarc?

1.0 INTRODUCERE
Toate intreprinderile din industria lemnului, bazandu-se pe un cadru organizatoric adecvat importantei si complexitatii actiunii, si-au stabilit programe proprii de modernizare care, in principal, vizeaza urmatoarele masuri: 
- utilizarea rationala a capacitatii de productie;
- perfectionarea organizarii de proiectare constructiva si tehnologica a produselor;
- perfectionarea tehnologiilor de fabricatie;
- introducerea de noi utilaje de mare productivitate;
- valorificarea superioara a materiilor prime si materialelor, combustibililor si energiei;
- reducerea consumurilor specifice;
- extinderea tipizarii si standardizarii;
- mecanizarea, automatizarea, robotizarea si cibernetizarea proceselor de productie;
- modernizarea controlului de calitate si a mijloacelor de control;
- asigurarea policalificarii personalului;
- rationalizarea sistemului informational si de evidenta etc.;
La nivelul fiecarei intreprinderi s-au constituit echipe de lucru cu caracter interdisciplinar, alcatuite din specialisti din compartimentele de proiectare, productie, organizare, financiar-contabil, informatica precum si din specialisti ce-si desfasoara activitatea direct in spatiile de productie si muncitori cu experienta si rezultate deosebite in domeniu. Sarcina principala a echipelor de modernizare consta in fundamentarea stiintifica si unitara a programului de masuri, urmarirea realizarii lui, luarea deciziilor operative in vederea desfasurarii programului. Actiunea de organizare si modernizare a productiei are un caracter complex vizand o multitudine de aspecte tehnico-organizatorice si economico-sociale a intreprinderilor. Integrat perfect in noul mecanism economico-financiar programul urmareste in primul rand cresterea eficientei economice a utilizarii resurselor. Pentru asigurarea eficientei economice necesare trebuie avut in vedere, atat in faza de planificare cat si in cea de realizare practica a programelor de modernizare, o serie de cerinte de rationalitate economica in vederea ierarhizarii prioritatilor, coordonarii eforturilor si optimizarii unor indicatori economici fundamentali privitori la productie, investitii, consumul de resurse energetice si de materii prime, forta de munca, productivitatea muncii, venituri, desfacere, etc.
Pentru fundamentarea si realizarea masurilor preconizate este necesar sa se aplice metode moderne cum sunt: inventica, analiza valorii, cercetarea morfologica, cercetarile operationale(programarea liniara,teoria grafurilor, a stocurilor, fiselor de asteptare), simularea, cibernetica. Avand in vedere faptul ca etapa a doua de modernizare presupune utilizarea unor resurse importante de investitii, problema fundamentarii eficientei economice a variantelor de investitii propuse de echipele de modernizare si, in final, alegerea variantei considerate ca optime se impune cu necesitate.
Complexitatea analizei eficientei impune luarea in considerare a tuturor indicatorilor de eficienta, fapt posibil utilizand teoria deciziilor multicriteriale, care, alaturi de programarea liniara, este unul din domeniile cele mai practice ale cercetarilor operationale.


Fisiere in arhiva (3):

  • Tehnologia de Fabricare si Procedeul de Fabricare al Mobilei de Bucatarie
    • BUCATARIE3D.dwg
    • PREZENTARE PROIECT DE DIPLOMA miercuri.ppt
    • proiect diploma final.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 6 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:



* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!