Inmatriculari Auto

Cuprins proiect Cum descarc?

I. INTRODUCERE 3
II. APLICATIA INMATRICULARI AUTO 6
2.1. ADAUGA UN NUMAR DE INMATRICULARE 7
2.2. CAUTA UN NUMAR DE INMATRICULARE 9
2.3. GENEREAZA NUMERE INMATRICULARE 10
III. NOTIUNI DESPRE LIMBAJUL C, C# 12
3.1. TIPURI DE DATE 15
3.2. ALOCAREA MEMORIEI 16
3.3. SINTAXA 18
IV. DESPRE C# SI PROGRAMAREA WINDOWS 19
4.1. ALTE FACILITATI C# 22
4.2. EXEMPLE DE COD 24
CONCLUZII 25
BIBLIOGRAFIE 26


Extras din proiect Cum descarc?

I. INTRODUCERE
Zi de zi vedem pe strada o multime de masini. Dupa cum bine stim, indiferent de marca, marime, utilizare sau proprietar, fiecare masina, pentru a putea circula pe drumurile publice, are nevoie de un numar de inmatriculare. Acesta este emis de catre autoritatea teritoriala si anume Politie, departamentul inmatriculari, in urma inspectiei si aprobarii R.A.R a autovehiculului. Numarul de inmatriculare al autovehiculelor din Romania este compus din 4 elemente explicate in imaginea urmatoare:
Desigur ca tablita de inmatriculare difera de la un stat la altul, deasemenea si normele din care este compusa aceasta.
Ei bine, v-ati gandit vreodata la modul in care aceste date de identificare ar putea fi inregistrate, administrate si usor de accesat ? Pana la informatizarea institutiilor si conceperea programelor software destinate simplificarii procedurii, datele inmatricularilor auto erau tinute in dosare ordonate alfabetic, depozitate in biblioteci care la randul lor erau puse intr-o anumita ordine si mentinuta o stricta evidenta a lor pentru evitarea alocarii de doua ori a unei combinatii pentru numarul de inmatriculare. Era o munca semnificativa chiar daca aceasta custodie era facuta de fiecare judet in parte si nu existau la vremea respectiva atat de multe autovehicule.
Numarul de autoturisme inmatriculate in Romania a crescut in perioada 1990-2004 de aproape trei ori, de la 56 la mia de locuitori la 149 la mie, acesta fiind unul dintre cele mai ridicate dintre statele in dezvoltare. In ciuda acestor statistici, gradul de motorizare este la jumatate in raport cu tarile din regiune. In Bulgaria, numarul de masini s-a dublat, de la 146 la 314 la mia de locuitori, iar in Cehia a urcat de la 228 la 358 la mie. Ritmuri ridicate de crestere au mai fost consemnate in alte state cu economii in dezvoltare din regiune, cum ar fi Estonia, de la 154 la 349 masini la mia de locuitori, Ungaria (de la 188 la 274 masini la mie), Letonia (106 la 297), Lituania (133 la 383), Polonia (138 la 294).
Numarul total de vehicule inregistrate in Romania s-a majorat in intervalul analizat de la 72 la 185 la mia de locuitori. In raport cu reteaua de drumuri, numarul vehiculelor a crescut de la 11 pe kilometru de drum in 1990 la 20 vehicule/km in 2004.Reteaua de drumuri are o densitate medie de 86 de kilometri la 100 kilometri patrati de teritoriu, mai mare decat in tarile in curs de dezvoltare, dar sub cea din zona euro, de 139 de kilometri.
Romania este formata din 41 de judete plus municipiul Bucuresti. Abrevierile judetelor aplicate pe numerele de inmatriculare sunt:
ABREVIERI JUDETE
Alba AB Harghita HR Arad AD Hunedoara HD Arges AG Ialomita IL Bacau BC Iasi IS Bihor BH Ilfov IF 
Bistrita Nasaud BN Maramures MM 
Botosani BT Mehedinti MH 
Braila BR Mures MS 
Brasov BV Neamt NT 
Bucuresti B Olt OT
Buzau BZ Prahova PH
Calarasi CL Salaj SJ
Caras Severin CS Satu Mare SM
Cluj CJ Sibiu SB
Constanta CT Suceava SV
Covasna CV Teleorman TR
Dambovita DB Timis TM
Dolj DJ Tulcea TL
Galati GL Valcea VL
Giurgiu GR Vaslui VS
Gorj GJ Vrancea VN


Fisiere in arhiva (1):

  • Inmatriculari Auto.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!