Înmatriculări Auto

Cuprins proiect Cum descarc?

I. INTRODUCERE 3
II. APLICAŢIA ÎNMATRICULĂRI AUTO 6
2.1. ADAUGĂ UN NUMĂR DE ÎNMATRICULARE 7
2.2. CAUTĂ UN NUMĂR DE ÎNMATRICULARE 9
2.3. GENEREAZĂ NUMERE ÎNMATRICULARE 10
III. NOŢIUNI DESPRE LIMBAJUL C, C# 12
3.1. TIPURI DE DATE 15
3.2. ALOCAREA MEMORIEI 16
3.3. SINTAXA 18
IV. DESPRE C# ŞI PROGRAMAREA WINDOWS 19
4.1. ALTE FACILITĂŢI C# 22
4.2. EXEMPLE DE COD 24
CONCLUZII 25
BIBLIOGRAFIE 26


Extras din proiect Cum descarc?

I. INTRODUCERE
Zi de zi vedem pe stradă o mulţime de maşini. După cum bine stim, indiferent de marcă, mărime, utilizare sau proprietar, fiecare maşină, pentru a putea circula pe drumurile publice, are nevoie de un număr de înmatriculare. Acesta este emis de către autoritatea teritorială şi anume Poliţie, departamentul inmatriculari, în urma inspecţiei şi aprobării R.A.R a autovehiculului. Numărul de înmatriculare al autovehiculelor din România este compus din 4 elemente explicate în imaginea următoare:
Desigur ca tăbliţa de inmatriculare diferă de la un stat la altul, deasemenea si normele din care este compusă aceasta.
Ei bine, v-aţi gândit vreodată la modul în care aceste date de identificare ar putea fi inregistrate, administrate si uşor de accesat ? Până la informatizarea instituţiilor si conceperea programelor software destinate simplificării procedurii, datele înmatriculărilor auto erau ţinute în dosare ordonate alfabetic, depozitate în biblioteci care la rândul lor erau puse într-o anumită ordine şi menţinută o strictă evidenţă a lor pentru evitarea alocării de două ori a unei combinaţii pentru numărul de înmatriculare. Era o muncă semnificativă chiar dacă această custodie era făcută de fiecare judeţ în parte şi nu existau la vremea respectivă atât de multe autovehicule.
Numărul de autoturisme înmatriculate în România a crescut în perioada 1990-2004 de aproape trei ori, de la 56 la mia de locuitori la 149 la mie, acesta fiind unul dintre cele mai ridicate dintre statele în dezvoltare. În ciuda acestor statistici, gradul de motorizare este la jumătate în raport cu ţările din regiune. În Bulgaria, numărul de maşini s-a dublat, de la 146 la 314 la mia de locuitori, iar în Cehia a urcat de la 228 la 358 la mie. Ritmuri ridicate de creştere au mai fost consemnate în alte state cu economii în dezvoltare din regiune, cum ar fi Estonia, de la 154 la 349 maşini la mia de locuitori, Ungaria (de la 188 la 274 maşini la mie), Letonia (106 la 297), Lituania (133 la 383), Polonia (138 la 294).
Numărul total de vehicule înregistrate în România s-a majorat în intervalul analizat de la 72 la 185 la mia de locuitori. În raport cu reţeaua de drumuri, numărul vehiculelor a crescut de la 11 pe kilometru de drum în 1990 la 20 vehicule/km în 2004.Reţeaua de drumuri are o densitate medie de 86 de kilometri la 100 kilometri pătraţi de teritoriu, mai mare decât în ţările în curs de dezvoltare, dar sub cea din zona euro, de 139 de kilometri.
România este formată din 41 de judeţe plus municipiul Bucureşti. Abrevierile judeţelor aplicate pe numerele de înmatriculare sunt:
ABREVIERI JUDEŢE
Alba AB Harghita HR Arad AD Hunedoara HD Argeş AG Ialomiţa IL Bacău BC Iaşi IS Bihor BH Ilfov IF 
Bistriţa Năsăud BN Maramureş MM 
Botoşani BT Mehedinţi MH 
Brăila BR Mureş MS 
Braşov BV Neamţ NT 
Bucureşti B Olt OT
Buzău BZ Prahova PH
Călăraşi CL Sălaj SJ
Caraş Severin CS Satu Mare SM
Cluj CJ Sibiu SB
Constanţa CT Suceava SV
Covasna CV Teleorman TR
Dâmboviţa DB Timiş TM
Dolj DJ Tulcea TL
Galaţi GL Vâlcea VL
Giurgiu GR Vaslui VS
Gorj GJ Vrancea VN


Fisiere în arhivă (1):

  • Inmatriculari Auto.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!