Proiect Oracle

Extras din proiect Cum descarc?

Acest proiect isi propune sa realizeze o baza de date pentru evidenta angajatilor si salarizarii acestora in cadrul firmei “S.C. ANDREI S.A.”. Firma are ca obiectiv producerea si comercializarea obiectelor de mobilier. Producerea si comercializarea se fac in 5 ateliere ale firmei situate in municipiul Bucuresti la urmatoarele locatii:
-CRANGASI
-GIULESTI
-PANTELIMON
-GROZAVESTI
-BANEASA
Fiecare atelier este specializat in productia unui anumit tip de obiect de mobilier dupa cum urmeaza:
-CRANGASI->SCAUNE
-GIULEST->MESE
-PANTELIMON->DULAPURI
-GROZAVESTI->PATURI
-BANEASA->USI
Locatia si specializarea atelierelor se gasesc in tabelul “ATELIERE” din proiect. De asemenea in acest tabel se mai gasesc valoare unitara a fiecarui obiect, consumul de material realizat pentru producerea fiecarui obiect, precum si pretul unitar cerut pt fiecare obiect Aceste valori sunt exprimate in RON.
La momentul actual firma are angajat un numar de 15 tamplari specializati in producere articolelor care constituie obiectul de activitate al firmei. Angajatii firmei pot munci in oricare din atelierele firmei in functie de sarcina pe care o are de dus la indeplinire. Datele personala ale angajatilor se pot vizualiza in tabelul “PERSONAL”. 
Incepand cu luna noiembrie 2006 si pana in mai 2007 muncitorii a avut de executat 20 de comenzi. Datele de executare ale comenzilor precum si cantitatile si executantii lucrarilor se gasesc in tabelul “PRODUCTIE”.


Fisiere în arhivă (1):

  • Proiect Oracle.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!