Realizarea unui Site Web

Extras din proiect Cum descarc?

1. Ce este un site web?
Un site web este definit ca o entitate virtuala si reprezinta totalitatea informatiilor si serviciilor care sunt asociate cu un nume de domeniu internet. Puteti prezenta serviciile si produsele pe care le oferiti si in general puteti prezenta orice informatie doriti, oricarui potential client. Site-ul functioneaza 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, fara nici o interventie sau efort din partea dvs.

Continutul este stocat intr-o anumita forma, astfel incat utilizatorii de Internet sa poata vizualiza informatiile. Vizualizarea unui site se face folosind un program numit browser (Internet Explorer, Netscape, Opera, etc.) care este instalat in calculatorul vizitatorului. 

Din punct de vedere tehnic, site-ul este o adresa de Internet de tipul www.nume-domeniu.ro care este gestionata de un furnizor de servicii de gazduire (hosting). 
2. Internetul este o piata accesibila, in curs de creare
Concurenta are site? Tot mai multe firme din toate domeniile de activitate sunt prezente pe Internet. Aceasta se realizeaza prin proiectarea , crearea, optimizarea, plasarea si promovarea unui website pe Internet. Daca vrei ca totul sa mearga perfect apelezi la o firma de web design. Prezenta pe net constituie un avantaj pentru a extinde serviciile oferite deoarece tot mai multi clienti au acces la Internet. Dupa unele statistici acestia se apropie de 2 milioane si sunt de regula firme, patroni de firme, tineri sau persoane cu venituri peste medie. Pot fi ei clientii dumneavoastra? Sigur ca da. Insa trebuie sa fiti prezenti pe Internet acolo unde isi petrec ei o parte a timpului lor. Numai daca va faceti oferta cunoscuta puteti avea clienti. Daca va faceti cunoscuti inclusiv pe Internet.
3. Care sunt avantajele unei pagini web?
Care sunt avantajele unei pagini web? Pagina web are avantajul unei distributii gratuite, globale si care se realizeaza instantaneu. Vi se pare putin? Atunci adaugati ca mesajul transmis poate fi modificat fara costuri, ori de cate ori este nevoie, in cateva minute sau secunde. Mesajul nu este un simplu anunt pe hartie, el poate lua forma unei prezentari multimedia cu sunet, animatii, creare de elemente inteligente care dau culoare si putere de convingere mesajului dumneavoastra. Prin site-ul web se poate sugera o atmosfera deosebita, se poate explica amanuntit un produs foarte complex sau poate reflecta standarde de organizare si calitate. Site-ul web trebuie privit de la bun inceput cu seriozitate. Pentru a-l putea transforma intr-o masinarie eficienta element eficient de advertising, vanzari dar si de comunicare cu clientii. 
Avantajele unui site web se pot evidential astfel
- Costuri scazute de marketing prin micsorarea costurilor legate de distribuirea informatiilor, avand in vedere ca plasarea informatiilor pe web si trimiterea lor catre clienti este cu mult mai putin costisitoare decat tiparirea si trimiterea lor prin posta. 
- Distributia rapida a informatiilor
Informatia poate fi actualizata imediat, instant pe site-ul de web, mult mai rapid si mai putin costisitor decat retiparirea unor materiale promotionale 
- Servicii mai bune pentru clienti 
Un site web bine realizat inseamna pentru clienti acces la informatii 24 de ore pe zi 7 zile pe saptamana. Puteti facilita de asemenea plasarea de comenzi online si verificarea stadiului in care se afla comenzile, puteti plasa un catalog de produse online si puteti oferi un formular pentru contactarea personalului firmei prin e-mail. 
- Mai multe vanzari -> profit mai mare
Cel mai important scop al prezentei online este cresterea vanzarilor. Prin intermediul unui site web va puteti prezenta produsele si serviciile oamenilor din intreaga lume, avand astfel acces la piete la care nu ati putea ajunge in alte moduri. Prezenta pe Internet poate genera nenumarate oportunitati de afaceri internationale pentru compania dumneavoastra. 

4. Care este diferenta dintre site si reclama televizata?
Care este diferenta dintre site si reclama televizata? Inainte de a vedea diferentele e bine sa aflam ca exista si asemanari. In ceea ce priveste forma si continutul site-ul web poate merge pana la identitatea totala cu o reclama televizata. Exista asemanari si in procesul de proiectare si creare. Insa asta nu este tot; siteul are un element in plus fata de televiziune si anume interactivitatea, comunicarea instantanee cu persoana care priveste, realizarea unei legaturi pre-vanzare cu foarte multe din caracteristicile unui contact vanzator-client dintr-un magazin clasic. "Va pot ajuta cu ceva? Pentru ce va trebuie acest produs? Vreti sa vedeti si alte sortimente?" Spre deosebire de magazinul clasic aici raspundeti doar la intrebarile la care doriti. Reveniti cand doriti.
5. Cum sa faci un astfel de website?
Cum sa faci un astfel de site? In primul rand site-ul odata facut trebuie sa va apartina. Adica sa ii puteti modifica continutul oricand doriti fara ca sa apelati la altcineva. Daca apelati la cineva sa va faca modificarile ce inseamna? E casa dumneavoastra dar apelati la cineva sa intrati ? Site-ul trebuie dotat obligatoriu cu o interfata de administrare cu editor de site astfel incat prezenta pe Internet sa aiba eficienta si comoditatea necesara.


Fisiere în arhivă (1):

  • Realizarea unui Site Web.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!