Analiza Logistica a Procesului de Productie a unui Focar din Fonta

Extras din proiect Cum descarc?

Descrierea produsului
Semineele cu focare din fonta sunt performante din punct de vedere termic.
Aceste focare sunt realizate integral din fonta turnata sub presiune, unele piese sunt imbinate printr+un sistem de profilari marginale si suruburi din otel inoxidabil, toate acestea fiind etansate cu mastic ceramic refractar(care lucreaza la temperaturi inalte).
Focarele din fonta sunt dotate cu geam vibroceramic la peste 750 grade Celsius, avand o putere calorica care variaza intre 8-16 KW.
Descrierea materialului folosit: fonta
Fonta - este aliajul fierului cu carbonul, care contine intre 2,06% si 4,3% carbon. Ea se obtine prin topirea si reducerea minereurilor de fier in cuptoare speciale numite furnale. Fontele obtinute in furnale se numesc fonte brute. Acestea pot fi folosite in elaborarea otelurilor ti pentru turnarea pieselor ( fonte pentru turnatorie). Fontele turnate in piese mai sunt numite si fonte de a doua topire si se obtin din fonte brute, prin retopirea in cuptoare speciale (cubilouri) in scopul inlaturarii impuritatilor si a obtinerii anumitor compozitii.
Detalii despre produs
Gama completa de modele de focare
De la modele de focare cu design modern si pana la liniile clasice si rustice, focarele din fonta raspund tuturor cerintelor tehnice, asigurand confortul termic necesar, dar si estetice, adaptandu-se cu usurinta in finisajul ales pentru semineu.
Esteticul
Beneficiind de cele mai recente tehnologii in turnarea si finisarea fontei, focarele din fonta aduc caldura si frumusetea flacarilor, punand in valoare ansamblul semineului.
Ca noutate in designul focarelor din fonta, exista gama de focare dotate cu rame in culoarea alamei sau a cromului, innobiland aspectul final al semineului.
Calitatea
Garantia calitatii focarelor din fonta este oferita de tipul de materiale folosite in procesul de fabricatie, dar si de procedeul de turnare a fontei.
Marcajul CE si obtinerea standardelor calitative impuse, ofera garantia eforturilor depuse de producatori pentru a aduce in siguranta, in case, frumusetea si caldura focului.
Siguranta in exploatare
Siguranta in exploatare este echivalenta cu standardele pe care focarele din fonta le indeplinesc in materie de calitatea materialelor, etanseitatea incaperii de ardere, categoria de aparate in care se incadreaza si perioada de garantie oferita de producator.
Sticla pirolitica
Gama de focare din fonta marca Fonte Flamme - Franta au o caracteristica unica - Sticla pirolitica.
Caracteristicile acestei sticle ceramice sunt: prelucrarea speciala pentru a obtine suprafete extrafine, antiaderente; tratamentul pe baza de oxid metalic ca parte a capacitatii de autocuratare si cresterea eficacitatii procesului de ardere.
Lemnul - energie regeneraliba si ecologica
Folosirea lemnului ca sursa de energie pentru incalzire aduce beneficii multiple: de la momentele de relaxare in fata focului, confortul termic calitativ asigurat de folosirea acestei surse regenerabile, pana la scaderea costurilor de incalzire.
In termeni globali, folosirea sursei de energie a lemnului ar putea inlocui sursele minerale de energie, conditia fiind gestionarea rezonabila a padurilor astfel rezultand mentinerea echilibrelor hidrologice si climaterice.
Flame verte - eticheta flacara verde
Eticheta FLAMME VERTE este garantia calitatii, eficientei si a respectului acordat mediului inconjurator de aparatele de incalzire ce folosesc ca si combustibil lemnul.
Standardul este acordat produselor ce intrunesc doua importante caracteristici:
- emisii scazute de CO (<0,5%) si oxid de nitrogen (NOx)
- randament crescut (>=70%)


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Logistica a Procesului de Productie a unui Focar din Fonta.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Bibliografie

1) http://www.semineeromania.ro/user/content/921bfab2add7d779-focare_samota.pdf
2) http://www.youtube.com/watch?v=kDuVDN4lwnw
3) http://www.seminee-expert.ro/page/Avantaje 
4) http://www.semineesobe.ro/cumpara/focar-fonta-e-70-cu-volet-kfd-ecolux-5270-6943283


Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!