Analiza Logistică a Procesului de Producție a unui Focar din Fontă

Extras din proiect Cum descarc?

Descrierea produsului
Şemineele cu focare din fontă sunt performante din punct de vedere termic.
Aceste focare sunt realizate integral din fontă turnată sub presiune, unele piese sunt îmbinate printr+un sistem de profilări marginale şi şuruburi din oţel inoxidabil, toate acestea fiind etanşate cu mastic ceramic refractar(care lucrează la temperaturi înalte).
Focarele din fontă sunt dotate cu geam vibroceramic la peste 750 grade Celsius, având o putere calorică care variază între 8-16 KW.
Descrierea materialului folosit: fonta
Fonta - este aliajul fierului cu carbonul, care conţine între 2,06% şi 4,3% carbon. Ea se obţine prin topirea şi reducerea minereurilor de fier în cuptoare speciale numite furnale. Fontele obţinute în furnale se numesc fonte brute. Acestea pot fi folosite în elaborarea oţelurilor ţi pentru turnarea pieselor ( fonte pentru turnătorie). Fontele turnate în piese mai sunt numite şi fonte de a doua topire şi se obţin din fonte brute, prin retopirea în cuptoare speciale (cubilouri) în scopul înlăturării impurităţilor şi a obţinerii anumitor compoziţii.
Detalii despre produs
Gama completă de modele de focare
De la modele de focare cu design modern şi până la liniile clasice şi rustice, focarele din fontă răspund tuturor cerinţelor tehnice, asigurând confortul termic necesar, dar şi estetice, adaptându-se cu uşurintă în finisajul ales pentru semineu.
Esteticul
Beneficiind de cele mai recente tehnologii în turnarea şi finisarea fontei, focarele din fontă aduc caldura şi frumuseţea flăcărilor, punând în valoare ansamblul şemineului.
Ca noutate în designul focarelor din fontă, există gama de focare dotate cu rame în culoarea alamei sau a cromului, innobilând aspectul final al şemineului.
Calitatea
Garanţia calităţii focarelor din fontă este oferită de tipul de materiale folosite în procesul de fabricaţie, dar şi de procedeul de turnare a fontei.
Marcajul CE şi obţinerea standardelor calitative impuse, oferă garanţia eforturilor depuse de producători pentru a aduce în siguranţă, în case, frumuseţea şi căldura focului.
Siguranţa în exploatare
Siguranţa în exploatare este echivalentă cu standardele pe care focarele din fontă le indeplinesc în materie de calitatea materialelor, etanseitatea încăperii de ardere, categoria de aparate în care se încadrează şi perioada de garanţie oferită de producator.
Sticlă pirolitică
Gama de focare din fontă marca Fonte Flamme - Franţa au o caracteristică unică - Sticla pirolitică.
Caracteristicile acestei sticle ceramice sunt: prelucrarea specială pentru a obţine suprafeţe extrafine, antiaderente; tratamentul pe bază de oxid metalic ca parte a capacităţii de autocuraţare şi creşterea eficacităţii procesului de ardere.
Lemnul – energie regeneralibă şi ecologică
Folosirea lemnului ca sursă de energie pentru încalzire aduce beneficii multiple: de la momentele de relaxare în faţa focului, confortul termic calitativ asigurat de folosirea acestei surse regenerabile, până la scăderea costurilor de încălzire.
În termeni globali, folosirea sursei de energie a lemnului ar putea înlocui sursele minerale de energie, condiţia fiind gestionarea rezonabilă a pădurilor astfel rezultând menţinerea echilibrelor hidrologice şi climaterice.
Flame verte – eticheta flacăra verde
Eticheta FLAMME VERTE este garanţia calităţii, eficienţei şi a respectului acordat mediului înconjurător de aparatele de încălzire ce folosesc ca şi combustibil lemnul.
Standardul este acordat produselor ce întrunesc două importante caracteristici:
- emisii scăzute de CO (<0,5%) şi oxid de nitrogen (NOx)
- randament crescut (>=70%)


Fisiere în arhivă (1):

  • Analiza Logistica a Procesului de Productie a unui Focar din Fonta.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Bibliografie

1) http://www.semineeromania.ro/user/content/921bfab2add7d779-focare_samota.pdf
2) http://www.youtube.com/watch?v=kDuVDN4lwnw
3) http://www.seminee-expert.ro/page/Avantaje 
4) http://www.semineesobe.ro/cumpara/focar-fonta-e-70-cu-volet-kfd-ecolux-5270-6943283


Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!