Analiza SWOT - Black Sea Holding

Extras din proiect Cum descarc?

Tema proiectului este realizarea analizei SWOT a SC BLACK SEA HOLDING SRL, firma de distributie a produselor cosmetice profesionale, ce urmeaza a fi infiintata in anul current.
Pentru realizarea analizei, ne-am impartit pe departamente fiecare din noi ocupandu-se de un departament. In continuare am facut impreuna o sinteza care reprezinta anliza SWOT final pe intreaga firma.
Cap. 1 PREZENTARE GENERALA
Societatea Black Sea Holding urmaeaza sa devina unic importator si distribuitor al unor producatori de produse cosmetice profesionale din Israel. Clientii vizati de de firma noastra sunt consumatorii profesionali – saloane de infrumutesare, farmacii, magazine specializate, etc. 
Structura firmei 
Societatea are nevoie de un centru administrativ si un centru de logistica in Brasov ; de asemenea este necesara deschiderea unei filiale la Bucuresti.
Importurile urmeaza a fi receptionate la centrul de logistica de unde produsele se vor distribui catre filiala din Bucuresti si clientii din toata tara.
Pentru asigurarea unui management profesional este necesara infiintarea a 5 posturi de directori la centrul administrativ, un post de director de logistica si un director de filiala la Bcuresti. Pentru atingerea obiectivelor de vanzari sunt necesari 40 de reprezentanti comerciali cooedonati de 4 supervizori, asigurrandu-se astfel acoperirea nationala. Reprezentantii comerciali sunt impartiti pe cele 2 categorii de clienti : consumatori profesionali si comercianti. De asemenea a fost prevazut intregul personal necesar bunei fuctionari conform Organigramei de la anexa1.
CAP. 2 DEPARTAMENTUL DE RESURSE UMANE
Structura resurselor umane
Firma Black Sea Holding dispune de personal specializat pentru toate domeniile sale de activitate si acorda o atentie deosebita mentinerii standardelor de performanta. Pregatirea personalului are particularitati determinate de natura activitatii concrete pe care acesta o desfasoara. De asemenea, activitatea de pregatire a fost trecuta in competenta si coordonarea structurii centrale de personal, ca o componenta distincta a managementului resurselor umane.
Structura de resurse umane se va construi dupa criterii de optimizare organizationala cu sprijinul unei firme de consultanta specializata, principalul obiectiv fiind acela de a asigura acoperirea integrala a necesitatilor functionale organizatiei cu costuri salariale minime.
Astfel, am stabilit ca referinta urmatoarea structura de personal conform organigramei din anexa 1.
ANALIZA SWOT 
Puncte tari: 
• Preocupare intensa pentru selectionarea, instruirea si perfectionarea personalului;
• Respectarea drepturilor salariatilor;
• Disciplina interioara, respectarea regulamentului intern al firmei si respectarea fisei postului;
• Consilierea si sprijinirea celor care obtin performante slabe pentru a le da posibilitatea sa-si imbunatateasca rezultatele;
• implementarea unui sistem de bonificatii in functie de performantele angajatilor.


Fisiere în arhivă (1):

  • Analiza SWOT - Black Sea Holding.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!