Asigurarea calității pentru serviciile medicale MedLife

Cuprins proiect Cum descarc?

1. Prezentarea organizatiei
1.1 Scurt istoric Medlife
2. Analiza organizatiei si a mediului extern
2.1 Analiza interna a organizatiei
2.1.1 Cifre si date
2.1.2 Resursele tehnologice de baza
3. Prezentarea teoretica a problemei care se doreste a fi remediata
4. Identificare solutii de imbunatatire
4.1 Matricea QFD
4.2 Masurarea calitatii serviciului folosind metoda SERVQUAL
5. Efectele economice ale imbunatatirii


Extras din proiect Cum descarc?

1. Prezentarea organizatiei
MedLife este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie, in conditii impecabile de siguranta si confort. 
S-au dezvoltat in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul medical. Sanatatea este profesia si pasiunea, iar obiectivul lor este sa imbunatateasca calitatea vietii fiecarui pacient care le trece pragul. Accesul la servicii este facilitat de sistemul integrat pe care il aplica: ambulatoriu, spital, laborator de analize, farmacie, imagistica, abonamente corporate. 
In beneficiul clientilor aduc experienta celor 18 ani de activitate pe piata serviciilor medicale private din Romania. Se angajeaza sa ofere servicii unice prin profesionalismul, grija si responsabilitatea personalului medical, prin echipamentele si facilitatile ultramoderne pe care le pune zilnic la dispozitia fiecaruia. 
Se bucura de recunoasterea internationala a calitatii serviciilor, prin sustinerea pe care o are din partea International Finance Corporation - divizia de consultanta financiara a Grupului Bancii Mondiale, precum si a Societe Generale, care au ales sa-i sprijine, devenind actionari MedLife. 
Ca rezultat, au devenit cel mai mare operator privat de servicii medicale si depun toate eforturile pentru a raspunde in continuare nevoilor dumneavoastra si pentru a ne asigura de calitatea si siguranta actului medical.
1.1 Scurt istoric Medlife
- 1996 - S-a deschis prima clinica MedLife, care oferea servicii de planning familial si suport medical cuplurilor tinere. Clinica avea patru specialitati medicale: Pediatrie, Obstetrica-Ginecologie, Oftalmologie si Medicina Interna. 
- 1999 - S-a infiintat primul laborator propriu de analize si investigatii paraclinice. 
- 2002 - S-a largit gama serviciilor medicale prin adaugarea specializarii de stomatologie-ortodontie si a serviciilor de medicina muncii. De asemenea, s-a deschis o baza moderna de fiziokinetoterapie si recuperare medicala. 
- 2004 - S-a inaugurat Hyperclinica MedLife Grivita, cea mai mare clinica din Bucuresti. Alte 6 clinici au fost inaugurate in capitala; NetLife devine o retea extinsa la peste 60 de clinici medicale partenere din tara. 
- 2006 - S-a atras primul actionar de calibru in portofoliul MedLife - IFC - divizia de consultanta si investitii a Grupului Bancii Mondiale. Impreuna cu IFC s-a semnat un parteneriat pentru infiintarea primei retele de spitale private din Romania. 
- 2007 - S-a inaugurat cel mai mare spital privat din Romania - Life Memorial Hospital, primul spital din tara care corespunde celor mai inalte standarde internationale de calitate. 
- 2008 - S-a deschis Centrul de Medicina Materno-Fetala, acesta incluzand un departament de fertilizare in vitro. O a doua hyperclinica este inaugurata la Bucuresti - Hyperclinica MedLife Unirii. Au devenit functionale laboratorul MedLife din Cluj si Hyperclinica MedLife de la Timisoara, aceasta din urma avand integrat si un laborator de analize medicale. 
- 2009 - S-a inaugurat cea de-a patra Hyperclinica MedLife - Hyperclinica MedLife Favorit. Un nou laborator de biologie moleculara a devenit functional in Grivita. 
Am derulat cea mai mare tranzactie din sistemul de servicii medicale, prin atragerea unui nou actionar de calibru - SGAM Eastern Europe, fondul privat de investitii al Societe Generale Asset Management - subsidiara a Grupului Societe Generale. 
- 2010- S-a extins reteaua de Hyperclinici MedLife cu o unitate in zona de nord a Capitalei - Hyperclinica MedLife Baneasa, care integreaza un centru specializat de proctologie. Am castigat titlul de "Trusted Brands Romania 2010" - la categoria "Clinica privata". Tot in 2010, MedLife a preluat Policlinica de Diagnostic Rapid din Brasov, printr-o tranzactie de 3 milioane euro. 
- 2011 - A fost anul cu cele mai multe investitii realizate de MedLife. La inceputul anului s-a achizitionat Spitalului Genesys din Arad, s-a continuat cu lansarea Hyperclinicii MedLife Titan si Spitalul de Pediatrie, primul spital privat de pediatrie din Romania. In luna septembrie, s-a deschis un spital pluridisciplinar la Brasov si s-a finalizat achizitia Maternitatii Eva in Brasov, iar la finalul anului, s-a deschis clinica de dermatologie estetica - DermaLife si Spitalul de Ortopedie si Traumatologie, primul spital privat din Romania dedicat afectiunilor sistemului osteo-articular. Au incheiat anul cu deschiderea Centrului de Herniologie.


Fisiere în arhivă (1):

 • Asigurarea calitatii pentru serviciile medicale MedLife.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!