Atlassib

Extras din proiect Cum descarc?

Motto: ......O POARTA DESCHISA SPRE EUROPA!!!
I. Descrierea organizatiei: domeniu de activitate, dimensiune, misiune, obiective, valori, structura
SC ATLASSIB SRL este o societate cu capital privat, infiintata in 22 iulie 1993, destinata 
transportului international de calatori.
In prezent, Atlassib dispune de circa 250 de autocare ultramoderne, cu care deserveste linii internationale in majoritatea statelor europene (Italia , Spania, Portugalia, Germania, Franta, Austria, Suedia, Olanda, Belgia, Anglia, Elvetia, Cehia, Ungaria, Grecia, Republica Moldova), si efectueaza curse ocazionale cu orice destinatie in Europa. Pe de alta parte, efectueaza curse speciale pentru transport spre orice destinatie din Europa.
Compania Atlassib este o societate internationala cu sediul central in Romania, cu filiale in toate tarile cu care relationeaza.Cel mai mare transportator international de calatori din Romania, Atlassib este o companie de dimensiuni foarte mari, cu peste 1000 de angajati.
Una din principalele misiuni ale companiei SC Atlassib SRL este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara a transporturilor de persoane si bunuri oferite la preturi avantajoase, zilnic, la orele prestabilite si destinatiile precizate.
Pentru companie este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea le este pusa la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de servicii, si disponibilitatea pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in alegerea serviciilor oferite.
Obiectivele companiei
- Perfectionarea continua a personalului propriu, astfel incat acesta sa faca fata standardelor europene impuse prin politica firmei;
- Deschiderea de noi linii de transport, prin finantare proprie;
- Deschiderea de noi agentii, atat in tara, cat si in strainatate;
- Dezvoltarea de noi produse, care sa vina in intampinarea necesitatilor clientilor sai;
- Consolidarea pozitiei pe piata interna si externa prin modernizarea, restructurarea si adaptarea serviciilor la standardele Uniunii Europene;
- Largirea portofoliului de clienti prin oferirea unor servicii de inalta calitate in raport cu cele prestate la nivelul Uniunii Europene
- Achizitionarea de noi mijloace de transport microbuze si autocare care pot asigura o deplasare la cel mai inalt standard, ce vizeaza designul, confortul, siguranta, fiabilitatea, care se reunesc armonios in autocarele MERCEDES, NEOPLAN sau VOLVO de o calitate superioara (sistem video cu 2 monitoare, 2 sisteme CD-Player, radio, casetofon, microfon, sistem climatizare, sistem navigatie satelit, mini-bucatarie, frigider, toaleta, dormitor sofer, spatiu interior pentru bagaje de mana, cala bagaje).
Valorile Atlassib s-au dovedit infailibile, ele devenind o carte de vizita a companiei:
1.Respectul fata de clienti
Un rol primordial in desfasurarea activitatii il constituie respectul fata de clienti prin dezvoltarea si pastrarea unei relatii foarte calda si prieteneasca cu clientii sai, acest lucru ducand la o mai buna comunicare. Mai mult decat atat respectul nostru s-a manifestat si prin eforturile depuse pentru satisfacerea cu succes a nevoilor clientilor .
2.promptitudine si profesionalism
Compania Atlassib crede cu putere in calitatea serviciilor oferite reactionand imediat solicitarilor de moment ale persoanelor care apeleaza la ea.Un alt element definitoriu care o deosebeste de concurenta este faptul ca tine la desfasurarea in conditii optime a transportului.
3. Integritate si Onestitate
O alta regula de conduita a companiei este reprezentata de absoluta confidentialitate a informatiilor privind: numele expeditorului si a destinatarului, continutul si destinatia pachetelor. Dispune de capacitatea de a face fata situatiilor neprevazute : in cazul anularii unei curse clientii sunt anuntati in timp optim, vor fi redirectionati catre alte curse, le pot fi returnati banii sau le poate fi asigurat transportul apeland la companiile colaboratoare; in cazul aparitiei unei defectiuni tehnice, dispunem de autocare de rezerva;
4. Experienta 
O alta trasatura definitorie a companiei este ampla experienta in domeniul transporturilor. De 14 ani de cand aceasta este infiintata, a ajuns sa castige teren pe piata in care activeaza, actualmente detinand monopolul. Echipa de angajati se vrea sa fie mai mult decat o echipa de specialisti foarte bine pregatiti, incercand sa vina in ajutor clientilor in situatii cand factorul timp preseaza. 
5. Pasiunea
Dedicarea si implicarea noastra au fost dovedite pe tot parcursul proiectelor realizate, chiar si in cazurile in care a fost necesar suport tehnic pentru situatii de urgenta, 24/24. 
6. Eficienta 
In cele din urma, toate cele de mai sus constituie elementele definitorii ale conceptului de eficienta, compania noastra alegand solutia optima pentru eficientizarea afacerii clientilor nostri.
Structura organizatorica
SC ATLASSIB SRL este o societate cu capital privat, infiintata de Ilie Carabulea si Corneliu Tanase. Raspunderile si competentele personalului angajat sunt cuprinse in fisele postului gestionate de Responsabilul Resurselor Umane.
SC Atlassib SRL are o structura organizatorica de tip geografic- functionala. Exercitarea conducerii se face in mod descentralizat iar sistemul de comunicare functioneaza atat pe verticala cat si pe orizontala.


Fisiere in arhiva (2):

  • Atlassib.doc
  • Ho ho ho Atlassib.ppt

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 6 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!