Auditul si Certificarea Sistemelor Calitatii

Extras din proiect Cum descarc?

1. SCURTA PREZENTARE A SOCIETATII DE AUDIT
S.C. APA-CANAL S.A. SIBIU, infiintata in septembrie 1998 conform Hotararii 78/1998 a Consiliului Local al Municipiului Sibiu, asigura serviciile de alimentare cu apa si canalizare in Municipiul Sibiu, desfasoara activitati cum ar fi: distributia apei potabile in statiunea Paltinis, in localitatile Sura Mica si Ocna Sibiului, epurarea apelor uzate provenite din Municipiul Sibiu, orasul Cisnadie si Ferma de porci Mohu.
S.C.APA - CANAL S.A. reuneste in prezent 471 angajati ,distribuiti 
astfel : 
- Sectia Apa - formata din sectoarele: captare, transport, tratare, retele 
de apa si statii hidrofoare.
- Sectia Canal - cuprinde sectoarele: retele canalizare, statii pompare 
si statia epurare.
- Sectia Transport, intretinere - ateliere.
- Personal tehnico - administrativ.
La S.C. APA - CANAL S.A. Sibiu, exista o preocupare permanenta a angajatilor, pentru imbunatatirea si ridicarea la standardele actuale a serviciilor de alimentare si distributie a apei, canalizarea si epurarea apelor uzate.
2. PROGRAMUL DE AUDIT
Organizatia auditata / proces de audit:
Compartiment Aprovizionare
Perioada auditului :
22.06.2006 - 24.06.2006
Obiectivele auditului:
Verificarea conformitatii procesului de aprovizionare cu cerintele ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, cu cerinteler legale si reglementare, eficacitatea SMCMSSM.
Rolul si responsabilitatile membrilor echipei de audit:
Analizarea obiectiva a activitatii si documentelor auditatului pentru a stabili conformitatea SMCMSSM cu criteriile de audit.
o respecta exigentele aplicabile auditului si actioneaza in limitele obiectivelor auditului; sa se mentina in limitele codului de conduita
o aduna si analizeaza probe pertinente si suficiente, necesare concluziilor referitoare la SMCMSSM; raporteaza concluziile auditului in mod clar, fara echivoc si definitiv
o furnizeaza managementului informatii in baza carora se poate actiona pentru imbunatatirea performantei.
Data: Auditor sef:
Domenii de competenta
Pasul 1
Aptitudini personale, cunostinte si abilitati Pasul 2
Criterii de evaluare Pasul 3
Metode de evaluare
Aptitudini personale Etic, receptiv, diplomatic, cu spirit de observatie, si de perceptie, flexibil, tenace, hotarator, sigur de sine. Performanta satisfacatoare la locul de munca. Evaluarea performantei.
Cunostinte si abilitati generale
Principii, proceduri si tehnici de audit Capacitatea de a desfasura un audit conform procedurilor interne, comunicarea cu colegii de la locul de munca cunoscut. A absolvit un curs de instruire ca auditor intern. A efectuat trei audituri ca membru al unei echipe de audit intern. Analiza inregistrarilor de la instruire; 
Observare;
Analiza reciproca.
Sistem de management si documente de referinta Capacitatea de a aplica parti relevante din manualul sistemului de management si din procedurile corelate. A citit si a inteles procedurile manualului sistemului de management relevante pentru obiectivele, domeniul si criteriul de audit. Analiza inregistrarilor de la instruire;
Testare;
Interviu.
Situatii organizationale Capacitatea de a-si desfasura activitatea in mod eficace in cadrul culturii organizatiei si structurii organizationale si de raportare. A lucrat in organizatie cel putin de 1 an intr-o functie de supraveghere. Analiza inregistrarilor referitoare la experienta de munca.
Legi, reglementari si alte cerinte aplicabile Capacitatea de a identifica si a intelege aplicarea legilor si reglementarilor relevante pentru procesele, produsele si / sau emisiile in mediu. A absolvit un curs de instruire despre legile relevante pentru activitatile si procesele care vor fi auditate. Analiza inregistrarilor de la instruire.
Cunostinte si abilitati specifice domeniului calitatii
Metode si tehnici referitoare la calitate Capacitatea de a descrie metodele interne de control al calitatii.
Capacitatea de a diferentia intre cerintele pentru incercare pe flux si cea finala. A finalizat o instruire in aplicarea metodelor de control al calitatii.
A demonstrat la locul de munca utilizarea procedurilor de incercare pe flux si finala. Analiza inregistrarilor de la instruire;
Observare.


Fisiere in arhiva (1):

  • Auditul si Certificarea Sistemelor Calitatii.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!