Bellaria Hotel

Extras din proiect Cum descarc?

Capitolul 1
HOTELUL BELLARIA
Date de identificare ale organizatiei
Hotel Bellaria este marca inregistrata si detinuta de catre societatea SC. Complex Onnyx SRL, avand ca obiect de activitate - cazare si prestari servicii specifice alimentatiei publice conform codului CAEN 5530.
Societatea Complex Onyx SRL. este inregstirata la registrul comertului cu datele de identificare CUI: 4957826, J22/2676/1993, iar sediul social este localizat in Iasi, Sos. Bucium nr.7. La adresa sociala, societatea isi desfasoara toate activitatile si serviciile conexe. Cu o cifra de afaceri de 3,696,349 ron si un profit net de 61,671, in cadrul organizatiei sunt inregistrati un numar de 63 de angajati cu studii medii si superioare.
In ceea ce priveste apartanenta proprietarilor, acestia sunt de nationalitate romana, Soronescu Constantin care detine o cota de 97 % iar Leca Elena cu 3 %, astfel avem de a face cu un capital integral romanesc
Descrierea organizatiei
Incepand cu anul 1999, cand Complexul Onyx a fot preluat de actualul proprietar au demarat o serie de investitii : construirea primului restaurant in stil ,,Clasic" iar Gradina de Vara este amenajata. In 2006 este construit cel de-al doilea restaurant, ,,Rustic" cu mancaruri traditionale, urmat la un an de ,,Gourmet" , in stil Victorian. Continuand linia impusa de la inceput, dezvoltarea complexului continua si in anul 2008 cand se deschide un hotel si se face un rebranding general, schimband numele din "Complex Onyx" in "Bellaria".
Compania SC. Complex Onyx SRL, promovata sub denumirea de Bellaria, datorita experintei de peste 10 ani in ramura din care face parte si calitatea activitatilor sale de prestarea de servicii, comercializarea de produse din sfera turismului, organizari de evenimente si activitati de catering, a obtinut clasificarea la categoria de 4 ****. Intrucat are performante in activitatea sa si cunoaste o dezvoltare constanta pe diverse servicii, compania atrage personal din domeniul prestarii de servicii specifice alimentatiei publice cu o foarte buna pregatire profesionala. Localizarea hotelului intr-un mediu academic si economic, ii permite acestuia interactionarea cu un public variat.
Hotelul Bellaria, o societate ce apartine sectorului de activitate bazat pe activitate hoteliera si alte servicii de cazare ,deschis de curand isi primeste oaspetii in cele 47 camere de 4****, oferind servicii de cazare la cele mai inalte standarde. Conceput pentru a satisface si cele mai exigente si diverse gusturi, Bellaria este dotat cu tehnologii si materiale de ultima generatie, de o calitate exceptionala. 
Ambientul deosebit se caracterizeaza prin intimitate si diversitate, orice client simtindu-se ca acasa in camerele puse la dispozitie. Fiecare nivel din cele trei ale corpului de hotel este decorat in culori diferite, de la mocheta si mobilier, pana la tapet si decoratiuni interioare. Materialele folosite, majoritatea de import si de cea mai buna calitate, sunt alese cu atentie deosebita, accentul fiind pus pe calitatea si detaliile de executie ale acestora. 
Camerele hotelului sunt clasificate in 9 Deluxe Double, 1 Executive Suite, 18 Premiere Suite, 5 Double Deluxe Twin si 2 Business Premiere Suite. Camerele sunt amenajate modern, cu acces internet wireless sau cablu, cablu TV, LCD TV, microclimat individual controlat, minibar., acces pe baza de cartela magnetica si nu in ultimul rand room service.
Ca si facilitati ale hotelului putem enumera unele ce le gasim la majoritatea hotelului ca micul dejun, aer conditionat, lift dar si unele ce pot face diferenta de concurenta : parcare privata, manipularea bagajelor, spalatorie si curatatorie, servicii de secretariat si nu in ultimul rand optiunea de late check out.
O mare facilitatea a Hotelului Bellaria este posibilitatea de a gazdui intalniri a unui numar mare de participanti, pentru organizarea evenimentelor private sau corporatiste folosindu-se de sala de conferinta ce este dotata cu ecran de proiectie, videoproiector, microfon fara fir (flipchart, whiteboard, consumabile, instalatie de sonorizare si instalatie de traducere simultana, microfoane wireless, laptop, acces Internet wireless, plasma TV si DVD player). In plus se poate asigura asistenta tehnica pe toata durata desfasurarii evenimentului.
In viitor, hotelul va avea ca spatiu de cazare in Iasi 88 camere si apartamente, 2 sali de conferinta, 4 restaurante, terasa, bar, dar si o cofetarie, spa center, garaj subteran, parcare privata si, unic in Iasi, un heliport.conceput pentru a oferi cel mai inalt standard al serviciilor, Bellaria este rezultatul unei atitudini revolutionare, marcand un nou inceput in domeniul hotelier.


Fisiere in arhiva (1):

  • Bellaria Hotel.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!