Elaborarea Planului de Afaceri a unei Gogoserii in Cadrul SC Anna-Donuts SRL

Extras din proiect Cum descarc?

Planul de afaceri
Este o reprezentare scrisa a ceea ce se doreste sa se realizeze prin demararea unei afaceri,precum si a modului in care se intentioneaza utilizarea resurselor in vederea atingerii obiectivelor propuse.Conceput in principal drept fundament al unei cereri de finantare adresate unor investitori si creditori, planul de afaceri constituie si un punct de plecare in conducerea afacerii, in maasurarea progreselor inregistrate si aprecierea modificarilor necesare.
Planul de afaceri trebuie sa fie adaptat naturii afacerii avute invedere, scopului urmarit, continutul sau purtand amprenta personalitatii intreprinzatorului.
Sinteza planului de afaceri:
-descrierea sintetica a afacerii;
-obiectivul(e)avut(e) in vedere;
-informatii succinte despre firma,despre produsul-serviciul oferit;
-rezultate economico-financiare scontate( volumul vanzarilor, profit);
-necesarul de fonduri, modul de utilizare si surse de finantare;
-indicatori economico-financiari de eficienta.
Planul de afaceri este strans legat de mediul de business si de evolutia acestuia, ca urmare primele planuri de afaceri au aparut cu mult inainte de mijloacelele moderne de comunicare ale societatii informationale.
Un plan de afaceri poate avea ca utilitate prezentarea firmei sau a ideii/proiectului/afacerii. Acesta poate fi realizat atat pentru afaceri existente (in vederea prezentarii catre posibili parteneri sau finantatori) cat si pentru afaceri ce urmeaza a fi.Pentru a avea succes, un plan de afaceri trebuie sa tina cont de profilul afacerii , de mediul in care se va efectua business-ul in cauza, de obiectivele afacerii si de scopul urmarit la realizarea acestuia. Atunci cand planul de afaceri este bine realizat, acesta va ajuta in realizarea de prezentari de succes catre potentiali parteneri de afaceri, finantatori si totodata pentru o mai buna conducere, organizare si cunoastere a afacerii.
In functie de target-ul planului de afaceri (cei carora le este destinat), acesta poate contine elemente specifice, utile sau solicitate. Totodata, in functie de imprejurari, anumite sectiuni pot avea o pondere mai mare sau mai mica in importanta planului de afaceri.
Introducere
Ideea consta in deschiderea unei afaceri in domeniu patiseriei de fabricare de gogosi, in scopul obtinerii unei afaceri de succes.
Gogoasa este un produs spectaculos - o simpla bucata de coca prajita intr-o baie de ulei incins. In ciuda simplitatii, gogoasa se dovedeste a fi o sursa excelenta de venituri, daca se exploateaza trei atuuri: gust bun, pret mic, servire rapida.Piata produselor cu servire rapida se mentine la cote foarte ridicate, datorita eforturilor permanente de imbunatatire a imaginii produsului. Practic, imaginea este singura care s-a schimbat de-a lungul anilor, pentru ca reteta a ramas aceeasi, Asadar,acelasi produs, dar intr-o noua prezentare: un punct de lucru cochet, stralucind de curatenie, vinzatori amabili si uniforme elegante, gogosi ambalate in pungi viu colorate si mai ales, un proces de productie la vedere, realizat cu echipamente rapide si performante.Gogoseria ramane o afacere pe care oricine o poate ,,coace" simplu, rapid si cu profituri ,,umflate". Exista mici amanunte si secrete extrem de importante pentru succesul afacerii. Un alt avantaj il reprezinta costurile reduse de productie, cu ingrediente putine si ieftine.Este un produs arhicunoscut, apreciat si foarte cautat, care se fabrica usor, cu costuri reduse si care se vinde foarte bine.


Fisiere in arhiva (1):

  • Elaborarea Planului de Afaceri a unei Gogoserii in Cadrul SC Anna-Donuts SRL.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 6 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!