Evaluarea Afacerii SC Pripon Invest SRL

Extras din proiect Cum descarc?

Evaluarea societatii PRIPON INVEST S.R.L..s-a efectuat pentru un investitor, potential cumparator.
Diagnostic Juridic
S.C. PRIPON INVEST S.R.L. este persoana juridica romana, constituita in forma societatii cu raspundere limitata avand personalitate juridica de la data inmatricularii in registrul comertului si anume din data de 2.05.2007. Societatea isi desfasoara activitatea in conformitate cu legislatia romana in vigoare si cu prevederile Actului Constitutiv.
S.C. PRIPON INVEST S.R.L. este o societate comerciala cu raspundere limitata cu capital privat si beneficiaza de toate masurile promovate de statul roman pentru societatile comerciale infiintate in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 31 / 1990 privind societatile comerciale, republicata cu modificarile si completarile ulterioare, precum si de sprijinul acordat de stat cooperatiei, potrivit cu si in conditiile prevazute de Legea privind organizarea si functionarea cooperatiei.
S.C. PRIPON INVEST S.R.L. are un capital social de 1000 RON integrat varsat, structurat astfel: 100 de parti sociale cu valoare nominala de 10 RON fiecare, asociati persoane fizice Pripon Daniel Valer cu un aport la capital de 510 RON, 51 parti sociale si o cota de participare la beneficii si pierderi de 51% si Pripon Adriana Elena cu un aport la capital de 490 RON , 49 de parti sociale si o cota de participare la beneficii si pierderi de 49%.
Obiectul principal de activitate al societatii este inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate.
Dreptul comercial
Persoanele juridice ce apeleaza la serviciile S.C. PRIPON INVEST S.R.L. sunt societatile comerciale care necesita spatii comerciale, birouri, spatii de depozitare in vederea desfasurarii in bune conditii a activitatii acestora.
S.C. PRIPON INVEST S.R.L. se obliga prin contractele care le incheie sa predea spatiile pe baza unui proces verbal de predare primire, cu toate dotarile si utilitatile necesare unei functionari adecvate. De asemenea se obliga sa asigure folosinta spatiului pe toata perioada contractuala, sa execute pe cheltuiala proprie toate lucrarile necesare ca urmare a procesului de uzura normala a acestora pe toata durata contractuala si sa puna la dispozitia clientilor sai toate documentele necesare acestora in vederea deschiderii unui punct de lucru sau a sediului social in spatiul inchiriat.
Dreptul fiscal
La data de 31.12.2009 conform raportului expert contabil reiese ca situatia platilor este la zi, nu exista restante nici la furnizori si nici la bugetul statului..
Dreptul muncii
Cei doi asociati Pripon Daniel Valer si Pripon Adriana Elena sunt si angajati ai firmei si totodata coproprietari ai patrimoniului societatii, fiecare dispunand de o cota parte din acesta. Fiecare parte sociala confera posesorului ei drept de vot in Adunarea Generala, dreptul de a alege si de a fi ales in functiile de conducere si dreptul de a participa la distribuirea profitului. Angajarea personalului se va face de catre administratorul societatii.
Dreptul mediului
Activitatea firmei nu contravine cu prevederile legale legate de mediu.
Litigii
Nu exista litigii fiscale in care ar fi implicat aceasta societate.
Resurse Umane
Societatea are 5 angajati inclusiv cei doi asociati: manager responsabil cu incheierea contractelor de inchiriere, administrator responsabil cu curatenia, un instalator, un electrician si o contabila, si numerosi colaboratori agenti imobiliari platiti pe comision in momentul incheierii de contracte noi. 
Administrarea societatii se face pe baza de buget, de venituri si cheltuieli aprobat anual de adunarea generala ordinara. Convocarea adunarii, in conformitate cu actul constitutiv, se face printr-o notificare sau scrisoare recomandata cu cel putin 10 zile inainte de ziua fixata pentru tinerea acesteia, aratandu-se ordinea de zi, ziua si locul desfasurarii acesteia, .
Profitul societatii se stabileste prin bilantul aprobat de Adunarea Generala a asociatilor. Plata profitului cuvenit asociatilor se va face in cel mult 3 luni de la aprobarea bilantului de catre Adunarea Generala a Asociatilor.


Fisiere in arhiva (1):

  • Evaluarea Afacerii SC Pripon Invest SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!