Fezabilitatea și eficiența investiție de active fixe în compania SC Covalact SA

Extras din proiect Cum descarc?

Etapa 1. PREZENTAREA SITUATIEI CARE CERE DEFINIREA UNUI PROIECT DE INVESTITIE
Covalact este unul dintre cei mai mari producatori de lactate din Romania cu o traditie de peste 40 de ani in fabricarea produselor lactate. Compania are in prezent un numar dee aproximativ
560 de angajati care lucreaza in fabricile din Romania si anume Miercurea Ciuc si Sfantul Gherorghe. Pe parcursul celor patru decenii de existenta, compania a trecut prin mai multe etape care au contribuit la atingerea pragului actual de dezvoltare.
Ca si domeniu de activitate, compania Covalact are la baza fabricarea de produse lactate si a branzeturilor. Compania colaboreaza cu fermierii din fermele si pasunile inverzite localizate in Harghita si Covasna si are ca si principali clienti: Metro, Sellgros, Carrefour, Cora.
Sediul social se afla la adresa din Judetul Covasna, loc. Sfantu Gheorghe, Str. Lunca Oltului, Nr.1, Tel. 0267.313981, Fax: 0267.351058, Email: office@covalact.ro
O problema pe care am identificat-o este greutatea vanzarii produselor bio pentru dublarea capacitatii de productie si ambalare, de accea am luat decizia de a deschide un magazin dedicat doar vanzari acestor produse bio cum ar fi: branzeturi, iaurturi si alte lactate prospete bio.
O solutie care ar reduce aceasta problema este identificarea grupului tinta a consumatorilor de produse bio lactate si a unor posibil clienti care ar fi dispusi sa cumpere produse bio lactate, urmand o activitate de promovare a produselor pe piata prin folosirea strategiilor de marketing. Specificand astfel urmatorul aspect: laptele folosit pentru obtinerea produselor Bio Covalact de Tara este un lapte de calitate superioara obtinut de la vacutele crescute in ferme ecologice, hranite in aer liber, pe pasuni curate si furaje de cea mai buna calitate. Atat vacutele, hrana si conditiile lor de crestere, cat si produsele noastre sunt verificate riguros in privinta respectarii standardelor productiei ecologice.
Investitia va fi facuta in cadrul unui nou proiect care prevede deschiderea unei noi linii de productie care sa se ocupe de produsele BIO si are in vedere furnizarea consumatorilor de produse din cea mai buna calitate si sigure pentru consum, fabricate in conditii de igiena maxima si procese atent monitorizate in fiecare etapa.
Etapa 2. DESCRIEREA INVESTITIEI (A PROIECTULUI INVESTITIEI)
Investitia va consta in deschiderea unei noi linii ce dispune de o tehnologie ultramoderna, va functiona in fabrica Covalact din Sfantu Gheorghe, judetul Covasna avand productivitate inalta care permite productia unui volum de 200 tone produse BIO Lactate pe luna si ambalarea unui volum de
11.00 pahare produse lactate BIO. Aceasta noua linie ofera o gama larga de produse lactate bio care stau la dispozitia oricarui client consumator de produse bio. Vom avea la dispozitie produse bio lactate cum ar fi BIO Branzeturi proaspete Covalact de Tara sunt produse certificate ecologic, obtinute din lapte de vaca integral; BIO Iaurt Covalact de Tara are 3,8% grasime, este produs din lapte de vaca ecologic, colectat exclusiv de la ferme; BIO Lactate Traditionale de Baut sunt produse certificate ecologic, obtinute din lapte de vaca integral.
Cat ne costa sa mancam sanatos - gama de produse BIO?
Lactatele BIO Covalct de Tara sunt certificate ecologic si pe langa faptul ca sunt 100% naturale, ele sunt facute din lapte ecologic romanesc in conditii speciale.
Incercati Lactate BIO Covalact de Tara!) 1
Grupul doreste achizitionarea unei noi linii de productie pentru produsele lactate bio investind in principal pe BIO Iaurt Covalact de Tara care are 3,8% grasime, este produs din lapte de vaca ecologic, colectat exclusiv de la ferme din inima Romaniei la un cost de 15.000 Euro.
Initiativa Covalact vizeaza dublarea capacitatii de productie si ambalare pentru vanzarea cat mai eficienta a produselor lactate bio din portofoliul companiei; BIO Branzeturi proaspete, BIO Iaurt Covalact de Tara, BIO Lactate Traditionale de Baut din lapte bio integral romanesc.
Produsele bio lactate vor devenii lider de piata dominante cu o cota de piata in volum de 46% in comertul modern.
Mai jos s-a constituit un table din care reies resursele si pretul pe o resursa necesare implementarii liniei de productie.


Fisiere în arhivă (2):

  • Fezabilitatea si eficienta investitie de active fixe in compania SC Covalact SA.pdf
  • Fezabilitatea si eficienta investitie de active fixe in compania SC Covalact SA.pptx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!