Formarea si Dezvoltarea Anagajatilor

Extras din proiect Cum descarc?

Capitolul I. 
Prezentarea organizatiei
1.1 Sectorul de activitate.
Dorind sa iasa din tiparele impuse de majoritatea agentiilor imobiliare "Casa de lux"a reusit sa se impuna pe piata locala prin corectitudine si profesionalism., dovedind astfel ca isi merita pe drept cuvant titlu de cea mai buna agentie imobiliara.
Interesul pentru client si profesionalismul serviciilor oferite in domeniul imobiliar sunt principiile care stau la baza activitatii agentiei. Este lucrul dupa care se conduce activitatea, lucrul care ii motiveaza si la urma urmelor este lucrul care face din compania lor una din cele mai bune agentii imobiliare din Suceava.
Au o experienta de peste 5 ani pe piata imobiliara suceveana si de aceea este usor sa gaseasca pentru consumatorii lor cele mai bune oportunitati de investitie pe care Suceava le ofera. Stau la dispozitia clientilor cu o gama larga de servicii, cu atuul unei echipe experimentate, tinere, dinamice si extrem de eficiente avand competenta si flexibilitatea necesara abordarii oricaror situatii.
Siguranta financiara e ceea ce cauta orice doritor de a deveni proprietar. O oferta buna e ceea ce isi doreste orice potential cumparator care paseste intr-o agentie imobiliara. Un renume e ceea ce dobandeste in timp o agetie imobiliara care ofera atat proprietarilor cat si cumparatorilor o intermediere perfecta. Agentii imobiliari nu spun ca "orice client este important", ci certifica prin tranzactiile incheiate ca nici un colaborator al firmei nu a gasit loc de obiectii in ceea ce ii priveste.
Varietatea ofertelor sprijina de asemenea conduita unei agentii imobiliare care se vrea a fi demna de increderea tuturor categoriilor de colaboratori.
Bazandu-ne pe experienta acumulata in domeniul imobiliar si profesionalismul personalului, agentia" CASA DE LUX" va pune la dispozitie urmatoarele servicii privind :
o Vanzari, cumparari, inchirieri - apartamente, case, terenuri, spatii ;
o Intabulari ;
o Schite cadastrale ;
o Evaluari imobiliare ANEVAR ;
o Consultatii notariale ;
o Consultanta juridica ;
o Intocmim dosare pentru obtinerea creditelor imobiliare .
1.2. Istoric : infiintare, evolutie 
Sediul societatii S.C BELCASA S.R.L. este in Municipiul Suceava, intr-un apartament inchiriat printr-un contract semnat intre proprietar si actionarii agentiei. Putem gasi societatea pe strada Ana Ipatescu, nr.10, bl.A, Sc. C, apartamentul nr. 2, judetul Suceava. 
Agentia imobiliara S.C."CASA DE LUX S.R.L". si-a facut aparitia in septembrie 2002, pe o piata imobiliara care s-a dezvoltat deocamdata doar extensiv. De la inceput societatea se afla in acelasi loc, nu si-a schimbat sediul, in schimb agentia a fost marita in 2005 prin inchirierea unei alte camere in acelasi apartament.
Forma juridica a societatii comerciale "BELCASA" este: societate comerciala cu raspundere limitata, ce are ca domeniu de activitate tranzactii imobiliare pe baza de tarife sau contract: agentie imobiliara, administrari imobile. Societatea este persoana juridica care isi desfasoara activitatea in scop lucrativ, in conformitate cu legile Romaniei .
La sediul societatii functioneaza :
o Agentie imobiliara ;
o Agentie de turism .
Durata societatii este pe o perioada nedeterminata.
Actionarii principali ai societatii sunt : Rotaru Cezar si Lazarovici Oltea-Georgeta.
Natura capitalului :100% privat.
Date de inregistrare la registrul Comertului : J 33/ 906/ 01.09.2004.
Pagina web: www.casadelux.ro
Telefon / fax : 0230.524.598
0745.237.877
1.3. Obiectul de activitate-din statut
Obiectul principal de activitate este : agentie imobiliara .
Obiectul secundar de activitate :activitati de voiaj si a tur-operatorilor, activitati de asistenta turistica n.c.a. (activitati de informare si consulting in domeniul turismului, organizarea de excursii cu sau fara procurarea locurilor pentru cazare si transport, servicii de ghid pentru turism si de asigurare a locurilor de odihna si tratament).
Activitatiile de comert, productia, ca si serviciile, sunt efectuate prin retea de magazine sau puncte de lucru proprii, precum si alte puncte fixe ori ambulant in piete, targuri, bazare, puncte volante sau oboare din municipiul Suceava, ori alte localitati din tara, in locurile stabilite si aprobate de primarii.
1.4. Sediul, filiale, puncte de lucru
Sediul societatii S.C BELCASA S.R.L. este in Municipiul Suceava, intr-un apartament inchiriat printr-un contract semnat intre proprietar si actionarii agentiei. Putem gasi societatea pe strada Ana Ipatescu, nr.10, bl.A, Sc. C, apartamentul nr. 2, judetul Suceava.
La sediul societatii functioneaza :
o Agentie imobiliara ;
o Agentie de turism .
"CASA DE LUX" are deschis in prezent doar un birou, unde este si sediul, in judetul Suceava. In prezent agentia are un numar de 6 angajati, este o societate mica, dar realizeaza pentru clientii lor mai multe afaceri si mai profitabile decat oricare alta companie din zona.
Agentia imobiliara "CASA DE LUX" dispune de amenajari moderne in conformitate cu standardele de profesionalism promovate. Fiecare agent dispune de propriul birou dotat cu un calculator si un telefon cu linie proprie. Totodata exista un spatiu de primire pentru clienti si receptie. Birourile sunt dotate cu mobilier nou si modern. Agentia "CASA DE LUX" dispune de dotari tehnologice precum: calculatoare, aparate foto digitale, imprimanta full color, scanner, fax, internet wireless.
Cap.II 
Formarea si dezvoltarea angajatilor intr-o firma 
de servicii profesionale
Personalul organizatiei
"CASA DE LUX" acorda o atentie deosebita sustinerii si consilierii fiecarui agent imobiliar. Succesul agentiei depinde numai de succesul profesional personal al agentilor. Agentia are personal calificat cu experienta acumulata de-a lungul timpului (2002-2007) si o politica manageriala indreptata catre sustinerea intereselor clientului. 
Profesionistii agentiei stau la dispozitia clientilor 24 din 24, entuziasti si motivati . Sunt deschisi ideilor noi si metodelor neconventionale care contribuie la succesul serviciilor, asigurand totodata notificari rapide si sigure in solutionarea cazurilor, oferind solutii personalizate, care sa satisfaca cerintele si nevoile tuturor clientilor. Timpul consumatorilor este o prioritate pentru agentii imobiliari, ofertele fiind prezentate in timp real, prin fotografii digitale, nefiind necesara deplasarea la fiecare locatie. 
Toate tranzactiile sunt tratate cu maxima raspundere si seriozitate, asistate de notari. Prin colaboratorii agentiei se asigura acoperire atat nationala cat si internationala .
Agentia imobiliara ,,CASA DE LUX" are un personal stabil cu experienta profesionala. Personalul este structurat corespunzator necesitatilor actuale atat din punctul de vedere al varstei cat si al calificarii. Echipa agentiei este formata din agenti imobiliari cu experienta in domeniu, profesionisti permanent motivati si adaptabili la evolutia pietei imobiliare, capabili sa ofere potentialului client: incredere, punctualitate, eficienta, consultanta si asistenta. 
Logistica de care dispune organizatia, aflata permanent in pas cu evolutia tehnologica actuala, permite agentilor imobiliari sa faca fata chiar si celui mai exigent client, plasandu-se astfel in topul agentiilor de profil.


Fisiere in arhiva (1):

  • Formarea si Dezvoltarea Anagajatilor.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!