Identificarea si Descrierea Organizatiei SC XL World Romania SRL

Extras din proiect Cum descarc?

S.C. XL WORLD ROMANIA S.R.L. este o companie de outsourcing, prezenta pe piata de profil din tara noastra din anul 2000, inregistrata in baza de date a Oficiului National a Registrului Comertului din Romania cu codul unic de identificare (C.U.I.) RO 17842348, cu sediul in localitatea Iasi, Aleea Mihail Sadoveanu, Nr. 13, reprezentata legal de Dna. Burlacu Paraschiva in calitate de administrator (director si presedinte). 
XL World a fost pionier pe aceasta piata in Romania si in prezent este una dintre companiile de top in domeniul outsourcing din tara noastra deci unul din cei mai importanti furnizori de servicii de tip call center si BPO (Business Process Outsourcing) atat pe piata locala cat si pe piata internationala, compania fiind prezenta si in alte doua tari (Italia si Albania).Compania ofera clientilor sai suport intr-o gama larga de limbi, dandu-le acestora ocazia sa-si externalizeze serviciile intr-un mod profesionist si cu ajutorul unui unic partener, ce ofera atat servicii de calitate cat si o eficienta a costurilor. 
XL World este o companie cu raspundere limitata, infintata in Italia, in Modena de catre Claudio Pignolli si Roberto Montondon, un parteneriat intre doua persoane de origine italiana, parteneri in mod egal care au sarcinile impartite intre cele trei tari in care compania este prezenta fizic. D-nul. Claudio Pignolli este direct raspunzator de activitatea XL World Romania si XL World Albania incluzand buna desfasurare a activitatii si aspectele legale in aceste doua tari, iar d-nul Roberto Montondon este responsabil de situatia XL World in Italia (din punct de vedere economic, administrativ, al dezvoltarii) si XL World Europa, acesta incercand dezvoltarea companiei in alte trei tari, in care compania este deja semi prezenta prin intermediul unor parteneri de afaceri (Anglia, Spania si Danemarca ).
Activitatea XL World este variata, incepand cu clasica activitate de call center si anume telemarketing (phone sales), continuand cu serviciu clienti ( customer care) si bpo (business process outsourcing) Telemarketing la baza se refera la vanzarile de servicii sau produse prin telefon, insotite sau nu de promotii si discount-uri (fidelizare), folosind o baza de date de clienti deja existenti. Pe langa fidelizare, telemarketing-ul este unul dintre procesele cele mai eficiente din punct de vedere al costurilor si al volumului in ceea ce priveste atragerea de noi clienti si actualizare a bazei de date prezente. 
Activitatile practice si distincte intalnite in telemarketing sunt :
- Campanii de identificare si validare contacte 
- Crearea si gestionarea bazei de date 
- Generare lead-uri (oportunitati de vanzare), profilare 
- Cercetare de piata, Studii de customer satisfaction
- Stabilirea de intalniri de afaceri 
- Executarea campaniilor multi-channel 
- Vanzari B2B si B2C 
- Retinerea clientilor si up-sell 
- Colectare de credit
Customer care inseamna intregul pachet de servicii post sales oferit clientului, doar ca prin intermediul unui call center acesta este oferit in timp real si este mult mai concentrat pe problem solving decat alt tip de serviciu clienti si datorita faptului ca la telefon clientul asteapta o solutie imediata datorita unei urgente sau doar a comoditatii, dar indiferent de motiv aceasta trebuie oferita. Asistenta clienti ofera in general urmatoarele servicii:
- Help Desk
- Suport tehnic
- Comenzi prin telefon
- Rezervari
- IVR
Business Process Outsourcing (BPO) inseamna o externalizare a anumitor servicii de catre anumite companii, pentru eficientizarea muncii lor catre companii ca XL World, care ofera servicii de :
- Introducere si validare date, indexare
- Procesare cereri
- Contabilitate
- Suport IT, monitorizare sisteme


Fisiere in arhiva (1):

  • Identificarea si Descrierea Organizatiei SC XL World Romania SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!