Informatizarea Managementului Organizatiilor

Cuprins proiect Cum descarc?

1. Sisteme bazate pe cunostinte: 
1.1. Sisteme KMS 
1.2. Sisteme expert
2. Sisteme ERP:
2.1. Sisteme SCM
2.2. SistemeCRM
2.3. Sisteme de management al documentelor, fluxurilor 
de munca si conceptul de semnatura digitala
3. Platforme de e-Organization:
3.1. Sisteme Intranet si retele virtuale private
3.2. Sisteme de invatamant online: e-learning
3.3. Solutii e–Business si e-Commerce


Extras din proiect Cum descarc?

Amplificarea dimensiunii inovatoare a managementului unei organizatii este dependenta de folosirea elementelor intangibile ale firmei: cunostinte private, aptitudini individuale sau colective, talente profesionale, cunostinte privind evolutia intreprinderii, etc. Astfel in ultimii ani s-a remarcat o sporire a initiativelor in domeniul managementului de cunostinte, concretizata in investitii importante in domeniul IT. Primele eforturi in aceasta directie au fost dezvoltarea unor aplicatii “data warehousing” si realizarea de retele Intranet care sa permita accesul nerestrictionat la resurse indiferent de localizarea fizica a utilizatorului.
In acest context, in paralel cu perfectionarea instrumentelor asociate managementului cunostintelor, sub impactul exploziei tehnologiilor informationale, s-au dezvoltat primele sisteme de tip KMS (Knowledge Management Systems).
Tinând seama de complexitatea problemelor, utilizatorul trebuie să studieze cazurile în care trebuie să decidă ce sistem de calcul va fi adecvat pentru problema în cauza, dar în acelasi timp sa intuiasca si modul de abordare a raţionamentelor ce trebuie implementate pentru rezolvarea problemei. 
Sistemele expert doresc sa elimine presupunerile si banuielile din procesele de luare a deciziilor, atat la nivel tactic, cat si la nivel strategic, in cadrul organizatiei. La nivel tactic, poate ajuta la optimizarea proceselor de business sau la liniile de produse prin identificarea tendintelor, schimbarilor sau comportamentelor care necesita actiuni manageriale si imbunatatirea functiei de control. La nivel strategic, poate oferi o valoare semnificativa sporita prin alinierea diferita a unor procese de business sau linii de produse cu obiectivele strategice ale organizatiei printr-un management de performanta integrat si cadru de analiza sistematic.


Fisiere în arhivă (1):

  • Informatizarea Managementului Organizatiilor.ppt

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!