Inovare

Extras din proiect Cum descarc?

Etapa 1. Masurile pregatitoare
1.1 Stabilirea temei
Obiectul ales pentru studiu sunt papucii de casa din slapi. Acesti slapi pot fi intrebuintati si ca papuci de camera datorita elementelor ce pot fi atasate :
- fermoar,
- capse,
- piele 
Talpa produsului inventat este confectionata din cauciuc pentru a oferi siguranta piciorului. Slapii sunt eficienti pentru ameliorarea durerilor de genunchi, sunt usor de utilizat dar si de transportat. Noua tehnologie este importanta pentru cresterea productivitatii dar si pentru scaderea costurilor de productie. Imbunatatirea semnificativa in ceea ce priveste caracteristicile si utilizarile acestui produs schimba viziunea clientilor despre slapi.
Avand in vedere avantajele achizitionarii produsului am ajuns la concluzia ca cererile vor fi destul de mari, clientii vor fi interesati de noua aparitie pe piata deoarece ei au un pret pe care si-l poate permite aproape orice utilizator si este destul de interesant sa foloseste o singura pereche pe papuci in doua situatii. Materia prima de calitate nu poate aduce decat o imagine buna in viziunea clientilor.
1.2 Organizarea colectivului de lucru
Pentru a realiza un produs care sa se vanda pe piata este nevoie de un colectiv de munca cu experienta in acest domeniu.
Persoanele care se ocupa de acest proiect sunt:
- Initiatorul proiectului?Petrea Alina
- Specialist in marketing?Vornicu Ionela
- Coordonator proiect?Budulai Minodora
- 2 angajati cu experienta in domeniu
Clienti:
Produsul inventat se adreseaza persoanelor cu varsta cuprinsa intre 6- 65 ani, ce doresc protectie la umezela pentru picioare, confort termic dar si de calitate cu un design special si unic. In urma unui studiu de piata am ajuns la concluzia ca acest produs este foarte benefic atunci cand este realizat pentru diferite segmente de piata.
Segmentare in functie de varsta
Varsta Ocupatie
6-18 ani Copii, eleve(i)
18-40 ani Studente(i), casnice
Peste 40 ani Casnice, pensionari
Am facut o segmentare in functie de varsta deoarece gusturile variaza de la o etapa de varsta la alta, de exemplul:
- 6-18 ani? slapi de diferite culori mult mai evidente, mai indraznete , cu accesorii mai sofisticate 
- 18-40 ani ? mai putin accesorizati, mai simpli,
- Peste 40 ani? simpli
1.3 Pregatire metodologica
Pentru ca proiectul sa fi pus bine in aplicare este necesar ca toti membrii echipei sa isi exprime punctul de vedere de aceea se realizeaza un training. Pregatirea metodologica se efectuata inaintea inceperii activitatilor unei etape, iar la nevoie si pe parcursul realizarii acestora. Este necesar sa se promoveze principiul muncii colective, sa se stimuleze creativitatea si sa se inlature tendintele de rutina in abordarea problemelor. Pregatirea metodologica adopta forme diferite: consfatuiri si prelegeri, comferinte, publicatii interne, cursuri diferentiate in functie de competenta echipei


Fisiere in arhiva (1):

  • Inovare.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!