Management operational - Firma Dedeman

Cuprins proiect Cum descarc?

I. PREZENTAREA FIRMEI DEDEMAN SRL 3
II. OBIECTUL DE ACTIVITATE A FIRMEI -  DEDEMAN SRL 6
III. CONCEPTUL MANAGEMENTULUI OPERATIONAL INFORMATIONAL EXISTENT AL FIRMEI DEDEMAN SRL 9
A. General 9
B. COMPONENTELE SISTEMULUI INFORMATIONAL MANAGERIAL 10
C. PREZENTARE FIRMA SI SISTEMUL DE INFORMATIE 12
IV. ANALIZA CRITICA A SISTEMUL INFORMATIONAL DIN CADRUL FIRMEI 14
V. STRATEGII DE DEZVOLTARE A SISTEMULUI OPERATIONAL INFORMATIONAL AL FIRMEI 17
VI. PROPUNERI DE INBUNATATIRE A SISTEMULUI INFORMATIONAL 19
VII. BIBLIOGRAFIE 20


Extras din proiect Cum descarc?

I. PREZENTAREA FIRMEI DEDEMAN SRL
A. ISTORICUL FIRMEI
Firma DEDEMAN isi are sediul cental in orasul Bacau, din regiunea Moldovei. Activitatea firmei se desfasoara pe piata interna, in special in zona nordica si estica, unde are deschise 6 centre comerciale Reteaua de centre comerciale DEDEMAN este reprezentata de : hypermarket Bacau, situat in strada Republicii, nr.185, Bacau, judetul Bacau, hypermarket Braila, situat in str. Baldovesti, nr.34, hypermarket Iasi situat in str. Manta Rosie, nr. 9, hypermarket Onesti situate in str. Slanicului, nr.4, Onesti, judetul Bacau, hypermarketul Suceava situate in str. Cernauti , nr. 103 si hypermarketul Vaslui, str. Stefan cel Mare, nr.5, Vaslui ; si 14 magazine. Reteaua de depozite este formata din: depozit Comanesti, str. Republicii Gara, Comanesti, jud. Bacau, depozit Iasi, str. Luca Arbore, nr. 2, Iasi, jud. Iasi, depozit Roman, str. Stefan cel Mare, nr.309, Roman, jud Neamt si Showroom mobila , str. Marasesti nr.165, Bacau, jud. Bacau.
DEDEMAN este numele uneia dintre cele mai importante lanturi de magazine si depozite de materiale de constructii si amenajari interioare din tara. Cresterea companieie a fost constanta, iar in ciuda competitiei puternice existente pe piata, firma a cunoscut o dezvoltare impresionanta, fapt reflectat si de cresterea semnificativa a cifrei de afaceri, sfarsitul anului 2002 se ridica la 24 de milioane de euro.
Firma s-a infiitat in 1992 si in decursul celor peste 26 ani de activitate, DEDEMAN a reusit sa deschida o retea formata din 6 centre comerciale si 14 magazine. Sub sloganul ,,totul pentru interior, totul pentru exterior", in magazinele DEDEMAN se pot gasi peste 40.000 de articole din gama instalatii termice, sanitare, gaz, canalizari, instalatii electrice, materiale de constructie, scule electrice si unelte pentru constructii, echipament de protectie, materiale pentru curatenie, articole de gradina.
Incepand cu anul 1995, compania DEDEMAN a ocupat intotdeauna unul din primele locuri in topul judetean al firmelor din Bacau. In anul 2000 compania a fost cea mai puternica din judetul Bacau la sectiunea comert-intreprinderi mari si a ocupat locul 4 pe tara in clasamentul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.
Numarul de angajati era de aproximativ 800 in anul 2005, iar astazi este de peste 1100. Personalul companiei are acces la pregatire de specialitate cu profesionisti in domeniu, furnizori romani si straini ai companiei, aceasta fiind o garantie a calitatii serviciilor.
FIG 1.1 -  logo-ul firmei
B. STRUCTURA ORGANIZATORICA (ORGANIGRAMA)
Scopul unei structuri organizatorice este de a ajuta la crearea unui cadru pentru performanta umana. Structura organizatorica este un instrument de management si nu un scop in sine. Cu toate ca structura trebuie definita pentru a acoperi sarcinile de realizat, rolurile stabilite trebuie concepute, de asemenea, in lumina capacitatilor si motivatiilor oamenilor disponibili.
A concepe o structura organizatorica eficace nu este o activitate manageriala simpla. Pentru a face ca structurile sa corespunda situatiilor concrete sunt de rezolvat multe probleme, incluzand atat definirea genurilor de posturi ce trebuie acoperite, cat si gasirea oamenilor care sa faca acest lucru. Structura organizatorica a conducerii unei intreprinderi trebuie sa fie elaborata tinandu-se cont de o serie de principii de baza ce trebuie adaptate particularitatilor conomice si organizatorice ale fiecarei unitati. 
In cadrul companiei, elaborarea unei structuri organizatorice rationale
necesita stabilirea elementelor sale de baza, si anume:
? postul;
? functia;
? ponderea ierarhica;
? compartimentul de munca;
? legaturile dintre compartimente;
? treptele (nivelurile) ierarhice.


Fisiere in arhiva (1):

  • Management operational - Firma Dedeman.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Bibliografie

http://www.marketingfocus.ro/marketing-focus-noutati/item/486-dedeman-vizeaza-eficientizarea-proceselor-de-comunicare-interna-si-dezvoltarea-angajatilor-cu-ajutorul-solutiilor-sap-in-cloud
http://www.qreferat.com/referate/management/Proiect-Managementul-vanzarilo127.php
https://www.dedeman.ro/brasov/nota-informare.html
Curs MANAGEMENT OPERATIONAL(Managementul Sistemelor Informatice) Lucian Guga


Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!