Management Strategic

Extras din proiect Cum descarc?

Elementul tipologic Descrierea 
Denumire, adresa, act infiintare SC EDILUL CGA.SA ,strada Traian,nr 41,Campulung Muscel,Judetul Arges.
An infiintare 19.12.1998
Forma de proprietatea si tipul de intreprindere Societate cu capital mixt:69% stat si 31% privat.
Scurt istoric Este o firma prestatoare de servicii pentru populatia orasului Campulung si pentru localitatile limitrofe.Capteaza,trateaza si distribuie apa potabila.
SC EDILUL CGA SA este organizata si functioneaza pe baza de gestiune economica si autonomie financiara sub autoritatea consiliului local Campulung Muscel,care este proprietarul majoritar al actiunilor societatii.
Obiect de activitate Prestarea de servicii catre Municipiul Campulung : capteaza,trateaza si distribuie apa potabila. Producerea,transport si distributia de apa potabila ,canalizarea si epurarea apelor uzate,colectarea si evacuarea apelor fluviale,servicii de dezinsectie si deratizare,executie lucrari.
Pozitia pe piata interna Societatea SC EDILUL CGA SA detine monopolul in orasul Campulung
Tipul de productie/servicii Servicii catre populatie
Gradul de integrare a productie Gradul de integritate al productiei se realizeaza in felul urmator:80% castig iar 20% pierderi
Nomenclatorul produselor fabricate/serviciilor prestate Firma prestatoare de servicii capteaza,trateaza si distribuie apa potabila,canalizarea si epurarea apelor uzate,colectarea si evacuarea apelor fluviale,servicii de dezinsectie si deratizare,executii lucrari de instalatii sanitare.
Complexitatea produsului/serviciului respectiv Complexitate ridicata: apa bruta vine din polder de la Leresti,prin aductiune,intra in statia de tratarea apei,unde se corecteaza ph-ul si se trateaza cu sulfat de aluminiu in cazul in care turbilitatea este mai mare de 100 de turbilitate.Pentru dezinfectie apa se clorineaza.


Fisiere în arhivă (1):

  • Management Strategic.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!