Management Strategic - Hotel Select 4* Iasi

Cuprins proiect Cum descarc?

Capitolul 1. Misiune, viziune, valori, obiective 2
Capitolul 2. Structura organizationala 5
Capitolul 3. Strategii aplicate de catre firma studiata 8
Capitolul 4. Piata firmei 9
Capitolul 5. Concurenta pe piata Romaniei 10
Capitolul 6. Diagnosticul pozitiei strategice pentru Romania 13
6.1. Servicii/produse comercializate de Hotel Select 13
6.2. Domenii de activitate strategica 15
6.3. Furnizori si sisteme concurentiale 15
Capitolul 7. Portofoliu de activitati 17
7.1. Evaluarea DAS-urilor 17
7.2. Evaluarea pozitiei concurentiale pentru fiecare DAS 18
Capitolul 8. Formularea strategiei 21
Capitolul 9. Concluzii, limite si propuneri 22
Bibliografie 23


Extras din proiect Cum descarc?

Capitolul 1. Misiune, viziune, valori, obiective
Societatea pe actiuni S.C. Select Grup S.A. a fost infiintata in anul 1995 de domnul Benta Constantin care este si administratorul acesteia, avand puteri depline de reprezentare, conform contractului de administrare aprobat de Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor. Sediul societatii se afla in judetul Iasi, Piata 14 Decembrie 1989, nr.2. 
Societatea este inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului Iasi sub numarul J22/1157/1995, avand conturi bancare deschise la Alpha Bank Iasi si la Trezoreria Iasi.
Capitalul social subscris si varsat este de 76.734 RON.
Structura actionariatului este urmatoarea :
- Benta Constantin- 28.688 actiuni a 2,5 lei fiecare = 93,4664% ;
- Scafaru Constantin-1.729 actiuni a 2,5 lei fiecare = 5,6345 % ;
- Benta Iustina-Cornelia-92 actiuni a 2,5 lei = 0,2997%;
- Benta Ovidiu-92 actiuni a 2,5 lei = 0,2997%;
- Benta Andrei-92 actiuni a 2,5 lei = 0,2997%.
Complexul Hotelier Select Grup este situat in centrul istoric al orasului Iasi, intr-o impozanta cladire istorica ce dateaza din anul 1870 si care a fost meticulos restaurata pentru a oferi oaspetilor posibilitatea sa experimenteze noile tendinte ale secolului XXI in ceea ce priveste industria hoteliera. 
Pentru a fi posibila desfasurarea activitatii hoteliere au fost necesare spatii suplimentare care au fost obtinute prin inaltarea cladirii.
Lucrarile de reamenajare si restaurare ale cladirii au inceput pe data de 6 martie a anului 2006 urmand ca inaugurarea hotelului sa fie in luna noiembrie a anului 2007. Aceste lucrari au urmarit atat transformarea functionala cat si refacerea fatadelor exterioare, marirea gradului de rezistenta la foc prin ignifugare si protectie cu materiale rezistente la foc, realizarea pentru terasa a unei copertine fixe transparente care sa nu afecteze imaginea volumetrica a cladirii, modernizarea cailor de acces, inlocuirea tamplariei din lemn cu lemn stratificat pentru a reda cladirii aspectul monumental propus. 
Intrucat cladirea este monument de arhitectura, intregul proiect a vizat pastrarea aspectului arhitectural proiectat initial. Bucataria, laboratorul de cofetarie-patiserie, spatiile de depozitare a alimentelor au fost proiectate in asa fel incat sa satisfaca cerintele actuale si normele sanitare in vigoare.
Asadar, in zilele noastre, se pot observa rezultatele obtinute prin introducerea de dotari tehnologice, design si diverse facilitati puse la dispozitia clientilor.
Hotelul Select 4* dispune de cele 24 camere (single, double, tip garsoniera) care masoara fiecare intre 22 si 24 de mp si care se afla la etajul doi, la care se adauga salile de baie si holurile de acces.
Misiunea hotelului este sa ofere clientilor sai un sejur placut intr-o atmosfera de confort si relaxare, avand toate utilitatile pentru a satisface cele mai exigente gusturi. Personalul hotelului se straduieste permanent sa se ridice la inaltimea asteptarilor clientilor si a investitorilor, astfel incat hotelul sa evolueze in continuare, fie individual, fie colectiv.


Fisiere in arhiva (1):

  • Management Strategic - Hotel Select 4.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!