Managementul forțelor de vânzare

Extras din proiect Cum descarc?

Fisa de prezentare a organizatiei 
Denumire: SC TOP FATADE SRL
Constituire: 2013
Obiectiv de activitate: CAEN 2512: Fabricarea de usi si ferestre din metal
Organizare: Sediul central Bucuresti , Str Cuza Voda 132, sector 4 
Punct de lucru : Str Miron Cristea , Ilfov , Copaceni
Cota de piata interna 2019: 45%
Productia: se realizeaza in Copaceni, Ilfov 
Distributia interna: Atat pe timpul analizei cererilor de oferta, a comenzilor sau contractelor cat si pe timpul activitatilor de livrare a produselor, compania TOP FATADE mentine o comunicare permanenta cu clientul. Comunicarea cu clientul are loc atat verbal cat si in scris si are scopul de a stabili detalii referitoare la produsul solicitat de client, la comenzile si contractele transmise, inclusiv amendamente, precum si la reclamatiile si sesizarile privind calitatea produsului furniza. In cadrul comunicarii, clientul este informat in legatura cu toate schimbarile referitoare la documentatie si la produsul solicitat care pot sa-l afecteze. 
Concurenta interna: exista aproximativ peste 15 de firme concurente in domeniul de fabricare a usilor si ferestrelor din metal
Concurenta externa directa pe piata interna: Germania, Austria, Ungaria
Piete externe de interes: Belgia, Ucraina, Bulgaria, Slovacia, Italia , Arabia Saudita
Profilul clientilor: 90% persoane juridice, 10% persoane fizice
Structura veniturilor 2019: 65% fabricare usi si ferestre din metal, 25% prelucrare bond , 10% debitari CNC 
Structura de organizare: 1 administrator, 1 expert contabil, 1 H.R., 1 secretara, 2 tehnicieni, 1 om pentru ofertare , 1 sef atelier, 4 sefi santier , 2 soferi, 2 agenti de prezentare a produselor. 
Promovare: spoturi publicitare , pliante , social media .
Obiective: - Culegerea si sistematizarea informatiilor necesare cunoasterii 
- Identificarea ofertei interne de munca 
- Identificarea cererii interne de munca
- Calculul diferentei dintre cererea si oferta interna de munca.
PREZENTAREA COMPANIEI SC TOP FATADE SRL
Fig 1.1 -  Sigla Top Fatade
" We take your idea into reality"
Prezentarea generala a firmei SC TOP FATADE SRL
1. Istoric
S.C. TOP FATADE S.R.L. reprezinta una din marile firme de constructii din Municipiul Bucuresti, si nu numai avand o activitate remarcabila, in intreg teritoriul tarii. Infiintata in 15.05.2013 cu un capital social constituit de 100.000 euro si cifra de afaceri de 2.000.000 EUR . 
Fig 1.2 -  Punctul de lucru Top Fatade
SC Top Fatade SRL este o companie tanara si dinamica, cu capital privat romanesc. Principalul obiect de activitate este proiectarea, executarea si montarea peretilor cortina, a tamplariei din aluminiu, anvelopari exterioare si interioare, a compartimentelor interioare, a fatadelor ventilate cu materiale compozite si naturale, a balustradelor din aluminiu si sticla.
Serviciile oferite de firma se adreseaza in egala masura locuintelor, cladirilor industriale, comerciale sau publice, dar si constructiilor aflate in renovare sau noi.
Calitatea lucrarilor este asigurata de colaborarea cu cei mai buni furnizori de sisteme de aluminiu si fatade: Schuco , Cortizo, Geplast, Creaton, Color Metal, Equitone si multi altii.
Conducerea societatii este asigurata de catre CRISTINA ANCA HERAC in calitate de Director General si Administrator , Bogdan Herac in calitate de managing partener si Mutea Oliviu in calitate de Director Tehnic. Societatea are punctul de lucru in Copaceni, ILFOV, Str. MIRON CRISTEA , nr. 22, avand depozit de material si puncte de lucru (santiere) pe intreg Municipiul Bucuresti, cat si in Ilfov, Constanta, Brasov etc.
2. Domeniul de activate
Principalul obiect de activitate al societatii il reprezinta lucrarile de constructii , pereti cortina, tamplarie aluminiu, fatade ventilate. 
Companie este formata dintr-o echipa de 21 oameni inalt calificati, cu vasta experienta in domeniu, ce utilizeaza tehnologiile de montaj moderne si folosirea materialelor de calitate ce permit acordarea de termene realiste pentru fiecare stadiu de realizare a investitiilor.
In plus, firma ofera consultanta pentru toti clientii in alegerea facilitatilor, serviciilor complementare lucrarilor de constructii-montaj bazate pe tehnologii moderne, economice, cu grad ridicat de fiabilitate.
Managementul performant, pragmatismul cu care conducerea a condus afacerile societatii, au favorizat luarea celor mai importante si indraznete hotarari, astfel incat firma a cunoscut o evolutie moderata a cifrei de afaceri.
Lucrarile realizate de echipa Top Fatade sunt caracterizate printr-un aspect impecabil, ce imbina eleganta imobilelor realizate cu necesitatile de protectie si confort termic si mecanic.
In portofoliul de lucrari executate se regasesc peste 60 de proiecte finalizate, dintre care sunt oferite ca exemplu urmatoarele:


Fisiere în arhivă (1):

  • Managementul fortelor de vanzare.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Bibliografie

Cristea Anca , Managementul fortelor de vanzare, Ed ProUniversitaria, Bucuresti, 2009


Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!