Managementul general

Extras din proiect Cum descarc?

1.Prezenatarea firmei
IGW (Industrial Gears Watteeuw) este un producator international de roti dintate si cutii de viteze . Compania are sediul central, IG Watteeuw International nv, in Oostkamp (Belgia). Pe langa aceasta, are locatii in Brno (Republica Ceha), Iasi (Romania), Suzhou (China), Zanesville, Ohio (SUA) si India. La nivel global, IGW are peste 1.000 de angajati.
IGW ofera solutii de transmisie premium pentru aplicatii de nisa din industriile din intreaga lume. Produsele sunt, de obicei, adaptate individual pentru a satisface nevoile clientilor.
IGW se concentreaza pe trei piete principale, utilizand codul Caen 2815(EU), 2814(WORLD):
Transport : proiectarea, fabricarea si intretinerea uneltelor, cutiilor de viteze si cuplajelor pentru trenuri, metrouri, tramvaie, telecabine si maritime.
Industrie : furnizarea de solutii de transmisie pentru o gama larga de industrii, cum ar fi industria textila si de imprimare, semiconductori, sectorul medical si chimic.
Energie : furnizarea de solutii pentru clientii din sectorul energetic, de exemplu, instalatii de petrol si gaze, centrale electrice, turbine eoliene si alte aplicatii. 
De la solutii industriale personalizate de transmisie pentru OEM-uri la programe de servicii meticuloase, IGW sunt dedicati depasirii asteptarilor clientilor.
Dupa ani de cercetare, dezvoltare si inovare tehnologica, IGW a ajuns sa proiecteze, fabrice si furnizeze produse de transmisie unice.
Productia firmei este complet integrata pe verticala si include tratament termic. Asigura cea mai lunga durata de viata posibila prin intermediul uneltelor de microcorectie, asigurand o reducere a zgomotului si a emisiilor de vibratii. 
Noile fabrici de productie folosesc cea mai recenta tehnologie pentru fiecare element de fabricare si asamblare a componentelor; in timp ce echipele experimentate de experti, indeplinesc angajamentul fata de precizie
Din portofoliul de produse al firmei fac parte:
-  rotile dintate cilindrice- sunt utilizate pentru a transfera miscarea rotativa intre arborii paraleli sau intre un arbore si un raft. Dintii sunt radiali, paraleli cu arborele pe care sunt montate rotile, si la distantate uniform in jurul celeilalte periferii. Deoarece sunt relativ simple in proiectare si fabricare, ele sunt utilizate pentru o gama larga de aplicatii.
-  Elemente elicoidale- elementele angrenajelor elicoidale transmit miscarea rotativa intre arborii incrucisati sau paraleli. Din acest motiv, dintii sunt produsi intr-un unghi fata de axa arborelui. In acest fel, doi sau mai multi dinti sunt intotdeauna in contact unul cu celalalt atunci cand are loc imperecherea. Acest lucru permite o actiune mai usoara decat cea a pinionului. Dar forta axiala care este generata datorita unghiului dintilor provoaca o usoara pierdere a puterii si necesita folosirea lagarelor axiale.
-  Roti conice- transfera miscarea rotativa intre doi arbori neparali. Acesti doi arbori sunt de obicei la un unghi drept unul de celalalt, dar aceasta nu este o necesitate. Difuzoarele conice sunt fabricate atat cu dinti drepti (roti dintate conice drepte), cat si cu dinti curbati si oblici (angrenaje conice spirale). Utilizarea angrenajelor drepte este, de obicei, limitata la transmisii care functioneaza la viteze reduse sau in care zgomotul nu este important, in timp ce rotile dintate spirale straluceste atunci cand sunt necesare viteze mai mari sau unelte foarte mici.
-  Angrenaje melcate- angrenajul melcat este format dintr-o roata dintata cilindrica cu dantura inclinata (roata melcata) si o roata dintata cu numar mic de dinti (melc), cu diametru mic si unghi mare de inclinarea dintilor, acestia infasurand melcul dupa o elice, asemanator spirei filetului. Acestea sunt de obicei folosite atunci cand raportul dintre viteza elementului de actionare si viteza elementului actionat este mare si pentru o actionare compacta cu unghi drept. Acestea pot oferi un nivel ridicat de precizie mecanica de indexare, dupa cum este necesar, de exemplu, la masinile-unelte. Dar, de asemenea, acest lucru inseamna ca rareori functioneaza la niveluri de eficienta ridicata.
-  Angrenaje interne- Angrenajele interne transmit putere intre arborii paraleli, la fel ca pinionul si angrenajul elicoidal. Marea diferenta aici este aceea ca dintii se indreapta spre interior, spre centrul uneltei. Acest tip de angrenaj este folosit mai ales ca parte a cutiilor de viteze planetare.


Fisiere în arhivă (1):

  • Managementul general.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Bibliografie

https://en.wikipedia.org/wiki/IGW
http://www.igwpower.com/about-us/our-history
https://ro.linkedin.com/company/ig-watteeuw-international
https://www.ejobs.ro/company/IG-WATTEEUW-ROMANIA-SRL/185899
http://www.123coduri.ro/cauta-in-baza-de-date-coduri-caen.php
http://www.euro-city.be/mailing_images/annual_report/Annual_Report_2013.pdf
http://www.bmt.lu/contact-us/igw
http://www.igwpower.com/contact-us
https://www.bzi.ro/toti-ar-dori-sa-lucreze-aici-o-firma-din-iasi-lucreaza-numai-pentru-straini-galerie-foto-467263
http://www.bmt.lu/group-structure


Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!