Managementul IMM-Urilor

Cuprins proiect Cum descarc?

INTRODUCERE 3
Cap 1. Prezentarea intreprinderii 3
Cap 2. Memoriu justificativ 3
Cap 3 Organigrama 7
Cap 4 Fisa postului 7
Cap. 5 Activitatea de marketing din intreprindere 8
5.1 Adoptarea sloganului firmei 8
5.2 Adoptarea siglei 9
5.3 Afisul 9
Cap. 6 Adoptarea sistemului de conducere a intreprinderii 10


Extras din proiect Cum descarc?

INTRODUCERE
In aceasta lucrare se urmareste analiza unei intreprinderi care face parte din intreprinderile mici si mijlocii. Intreprinderea ofera servicii de fitness si aerobic persoanelor interesate. Motivul acestui proiect este informarea in cele mai mici detalii cu privire la infiintarea unei intreprinderi in acest domeniu. 
Lucrarea va cuprinde sase capitole in care se vor trata urmatoarele aspecte: in capitolul 1 se va prezenta intreprinderea, in capitolul 2 se vor trata probleme legate de memoriul justificativ, in capitolul 3 organigrama, in capitolul 4 se va prezenta fisa postului de instructor de fitness, capitolul 5 va cuprinde informatii despre activitatea de marketing urmand ca in capitolul 6 sa tratam probleme legate de adoptarea sistemului de conducere a intreprinderii. 
Cap 1. Prezentarea intreprinderii
Intreprinderea pe care o voi prezenta in continuare se numeste S.C VIVA SPORT CLUB S.R.L. si este o societate cu raspundere limitata inregistrata la Oficiul Registrului Comertului cu J - 08/995/2011. Codul unic de inregistrare al societatii este RO 22432554. Firma si-a inceput activitatea la data de 01.10.2011 in orasul Brasov, judetul Brasov. Aceasta are un singur asociat care detine si functia de administrator. El are studii superioare in domeniul economic fiind absolvent din anul 2009 al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de Management, specializarea Management economic. Sediul social al firmei este acelasi cu sediul operational si se afla pe Str Lacurilor Nr 25, Brasov, jud Brasov. Obiectul principal de activitate al intreprinderii este reprezentat de ,, Activitati ale centrelor de fitness" si are codul Caen 9313. Firma are la data infiintarii si anume 01.10.2011 un capital social de 200 lei adica 45.87 de euro la cursul de schimb 1 euro=4,35 ron. Fiind un singur asociat acesta detine partile sociale din capital in proportie de 100%. Intrucat firma este o societate cu raspundere limitata si nu este mare nu este obligata sa-si angajeze cenzori si auditori. Intreprinderea este intr-o relatie de afaceri cu Banca Comerciala Romana din Brasov unde are deschis contul RO75RNCB0081006245910002
Cap 2. Memoriu justificativ
Activitatatile principale ale societatii S.C VIVA SPORT CLUB S.R.L sunt oferirea de servicii de fitness si aerobic persoanelor care doresc sa slabeasca sa isi imbunatateasca conditia fizica sau pur si simplu doresc sa se relaxeze facand sport. 
Sala de fitness va functiona intre orele 8 si 22 de luni pana duminica. Fiecare client al salii de fitness va fi ajutat de catre instructorii nostrii sa execute cum trebuie exercitiile. 
La receptie clientii isi vor putea procura abonamentele pe care le doresc si le vor arata receptionerului de fiecare data cand vin la sala, sau daca nu doresc sa isi faca abonament vor plati contravaloarea unei sedinte de fitness, aerobic, sau sauna. 
Procesul tehnologic al salii de fitness consta in:
- atragerea clientilor prin diferite mijloace de publicitate cum ar fi flyere, anunturi la radio, precum si panouri publicitare.
- Oferirea serviciilor de fitness, aerobic si sauna clientilor firmei
- Primirea unui feedback prin intermediul unui chestionar anonim pentru a putea inbunatatii serviciile oferite daca este cazul.
Desfasurarea activitatii intreprinderii are loc intr-un spatiu de aproximativ 150 mp care este format din urmatoarele incaperi:
- Receptia care va cuprinde un birou pentru receptionera, un scaun, un calculator, un telefon si o casa de marcat.
- Sala de fitness va fi dotata cu urmatoarele aparate: un aparat de vaslit, o bancheta fitness multifunctionala, doua benzi de alergare, doua biciclete eliptice, patru biciclete stationare, trei aparate multifunctionale, un stepper, un aparat pentru abdomene, o presa pentru picioare,o banca olimpica profesionala de fitness cu suporti reglabili, greutati, gantere si haltere de diverse dimensiuni utilizabile fie individual, fie pentru a fi atasate la diferite aparate de fitness


Fisiere in arhiva (1):

  • Managementul IMM-Urilor.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!