Managementul IMM-Urilor

Cuprins proiect Cum descarc?

INTRODUCERE 3
Cap 1. Prezentarea întreprinderii 3
Cap 2. Memoriu justificativ 3
Cap 3 Organigrama 7
Cap 4 Fişa postului 7
Cap. 5 Activitatea de marketing din întreprindere 8
5.1 Adoptarea sloganului firmei 8
5.2 Adoptarea siglei 9
5.3 Afişul 9
Cap. 6 Adoptarea sistemului de conducere a întreprinderii 10


Extras din proiect Cum descarc?

INTRODUCERE
În această lucrare se urmăreşte analiza unei întreprinderi care face parte din întreprinderile mici şi mijlocii. Întreprinderea oferă servicii de fitness şi aerobic persoanelor interesate. Motivul acestui proiect este informarea în cele mai mici detalii cu privire la înfiinţarea unei întreprinderi în acest domeniu. 
Lucrarea va cuprinde şase capitole în care se vor trata următoarele aspecte: în capitolul 1 se va prezenta întreprinderea, în capitolul 2 se vor trata probleme legate de memoriul justificativ, în capitolul 3 organigrama, în capitolul 4 se va prezenta fişa postului de instructor de fitness, capitolul 5 va cuprinde informaţii despre activitatea de marketing urmând ca în capitolul 6 să tratăm probleme legate de adoptarea sistemului de conducere a întreprinderii. 
Cap 1. Prezentarea întreprinderii
Întreprinderea pe care o voi prezenta în continuare se numeşte S.C VIVA SPORT CLUB S.R.L. şi este o societate cu răspundere limitată înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului cu J - 08/995/2011. Codul unic de înregistrare al societăţii este RO 22432554. Firma şi-a început activitatea la data de 01.10.2011 în oraşul Braşov, judeţul Braşov. Aceasta are un singur asociat care deţine şi funcţia de administrator. El are studii superioare în domeniul economic fiind absolvent din anul 2009 al Academiei de Studii Economice din Bucureşti, Facultatea de Management, specializarea Management economic. Sediul social al firmei este acelaşi cu sediul operaţional şi se află pe Str Lacurilor Nr 25, Braşov, jud Braşov. Obiectul principal de activitate al întreprinderii este reprezentat de „ Activităţi ale centrelor de fitness” şi are codul Caen 9313. Firma are la data înfiinţării şi anume 01.10.2011 un capital social de 200 lei adică 45.87 de euro la cursul de schimb 1 euro=4,35 ron. Fiind un singur asociat acesta deţine părţile sociale din capital în proporţie de 100%. Întrucat firma este o societate cu răspundere limitată şi nu este mare nu este obligată să-si angajeze cenzori şi auditori. Întreprinderea este într-o relaţie de afaceri cu Banca Comercială Română din Braşov unde are deschis contul RO75RNCB0081006245910002
Cap 2. Memoriu justificativ
Activitatăţile principale ale societăţii S.C VIVA SPORT CLUB S.R.L sunt oferirea de servicii de fitness şi aerobic persoanelor care doresc să slăbească să îşi îmbunătăţească condiţia fizică sau pur şi simplu doresc să se relaxeze făcând sport. 
Sala de fitness va funcţiona între orele 8 şi 22 de luni până duminică. Fiecare client al sălii de fitness va fi ajutat de către instructorii noştrii să execute cum trebuie exerciţiile. 
La recepţie clienţii îsi vor putea procura abonamentele pe care le doresc şi le vor arăta recepţionerului de fiecare data când vin la sală, sau dacă nu doresc să îşi facă abonament vor plăti contravaloarea unei şedinte de fitness, aerobic, sau saună. 
Procesul tehnologic al sălii de fitness constă în:
- atragerea clienţilor prin diferite mijloace de publicitate cum ar fi flyere, anunţuri la radio, precum şi panouri publicitare.
- Oferirea serviciilor de fitness, aerobic şi saună clienţilor firmei
- Primirea unui feedback prin intermediul unui chestionar anonim pentru a putea înbunătăţii serviciile oferite dacă este cazul.
Desfăşurarea activităţii întreprinderii are loc într-un spaţiu de aproximativ 150 mp care este format din următoarele încăperi:
- Recepţia care va cuprinde un birou pentru recepţioneră, un scaun, un calculator, un telefon şi o casă de marcat.
- Sala de fitness va fi dotată cu următoarele aparate: un aparat de vâslit, o banchetă fitness multifuncţională, doua benzi de alergare, două biciclete eliptice, patru biciclete staţionare, trei aparate multifuncţionale, un stepper, un aparat pentru abdomene, o presă pentru picioare,o bancă olimpică profesională de fitness cu suporti reglabili, greutăţi, gantere şi haltere de diverse dimensiuni utilizabile fie individual, fie pentru a fi ataşate la diferite aparate de fitness


Fisiere în arhivă (1):

  • Managementul IMM-Urilor.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!