Managementul investițiilor și riscului

Extras din proiect Cum descarc?

1. DATE DE IDENTIFICARE
1.1. Numele firmei: 
PROEFESSIONAL CV BUILDER SRL
1.2. Forma juridica de constituire:
Societate cu raspundere limitata 
1.3. Activitatea principala a firmei si codul CAEN al activitatii principale:
Prestari de servicii de training si consultanta in cariera si angajare, precum si servicii de redactare si revizuire Curriculum Vitae (CV).
Cod CAEN: 7490 Alte activitati profesionale, stiintifice si tehnice n.c.a.
1.4. Valoarea capitalului : 500 lei
1.5. Persoana de contact/ adresa/ numar telefon/ adresa e-mail:
Nume: Dumitru Catalin
Adresa: Str. Lunga nr. 198, Holbav, Brasov
Numar telefon: 07565454587
Email: dumitru.catalin@yahoo.com
2. VIZIUNE, STRATEGIE
2.1. Sinteza planului de afaceri
Afacerea se va baza pe furnizarea de servicii de consiliere in cariera si servicii de redactare sau revizuire CV, cat si pregatirea pentru un potential interviu pentru persoane fizice care doresc imbunatatirea calitatii muncii sau chiar dezvoltarea individuala, prin punerea la dispozitie a resurse de training online (personale sau folosite prin prisma de marketing afiliat) si de asemenea o consultanta unu-la-unu sau live (Skype), printr-un tarif stabilit ulterior.
De asemenea, va exista un ghid care poate fi descarcat gratuit cu pregatirea pentru interviuri care se va accesa prin abonarea cu numele si adresa de email, fapt care vine cu avantajul de a crea o baza de date de potentiali clienti.
2.2. Descrierea afacerii
Afacerea va derula initial ca o pagina de web cu articole legate de cautarea unui loc de munca si de redactare CV si cu povesti reale ale clientilor multumiti. Acest lucru are ca plan atragerea de trafic, cresterea in rank-ul google la cautarea intrebarilor din domeniile adiacente si strangerea de capital prin perspectiva marketingului afiliat (Amazon, Google AdSense etc.).
De asemenea, pe site va exista o sectiune unde clientii isi pot incarca CV-ul pentru a primi un review si au posibilitatea de a realiza o programare in vederea primirii de feedback pentru acesta.
Afacerea trebuie sa anticipeze motivele si motivatiile clientilor dispusi sa plateasca pentru contractarea acestui tip de serviciu. O parte din aceste motivatii vor fi prezentate ulterior iar altele vor fi identificate, analizate si ulterior incorporate pe masura dezvoltarii afacerii.
Aceasta lipsa de claritate in detaliu a viziunii este data de caracterul inedit al ideii in conditiile in care piata ofera doar o versiune de prezentare colectiva a informatiilor, nu si sesiuni de coaching individuale, pliate pe specificul nevilor fiecarui client.
Avantajul serviciului oferit de mine este acela ca si in situatia in care anumite elemente nu vor functiona la fel de bine ca si celelalte acestea nu trebuie eliminate iar eventualele elemente noi pentru care clientii si-ar putea arata interesul pot fi adaugate pe parcurs fara eventuale probleme, dupa documentarea aferenta, tocmai datorita unei viziuni deschise.
Site-ul va fi unul pe domeniul ".ro" si va debuta prin postari de tipul "Cum sa.." sau "5 pasi simpli pentru " cu continuitatea unor video bloguri si/sau carti elaborate de specialistii nostri ulterior. 
Inregistrarea va fi una simpla iar pentru achizitonarea materialelor mai detaliate puse la dispozitie se va putea cumpara, prin plata cu cardul.


Fisiere în arhivă (1):

  • Managementul investitiilor si riscului.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!