Managementul Productiei Industriale

Extras din proiect Cum descarc?

MOTIVATIE
In ultima perioada s-a observat o crestere puternica in tendintele consumatorilor de a-si indrepta atentia spre tipul de parchet laminat atunci cand doresc sa-si amenajeze interiorul casei. Aceasta categorie de produs a substituit destul de bine tipul de parchet clasic, traditional confectionat din lemn natural pur, prezentand o serie de avantaje care l-a transformat intr-o optiune foarte atractiva pentru clienti:
o Raport foarte bun pret/calitate;
o Ofera interiorului casei o nota de caldura si relaxare;
o Aspect modern, in raport cu tendintele actuale in sectorul amenajarilor interioare;
o Usor de intretinut, usor de montat;
o Gama larga de produse, clientul putand sa aleaga dintre mai multe tipuri de parchet fabricate din diferite esente de lemn ( esente de lemn de culoare deschisa, inchisa, esente exotice);
o Parchetul laminat are o durata lunga de viata.
PREZENTAREA FIRMEI
Societatea ViaCassa este o societate cu capital integral privat infiintata in anul 2001, avand sediul in comuna TOMESTI, strada Principala, Nr. 49, jud. Iasi, Romania.
OBIECTUL DE ACTIVITATE
Activitatea principala a firmei este productia de parchet din lemn natur pentru pardoseli si podele, produsele noaste putand fi montate imediat datorita faptului ca sunt uscate. In procesul de fabricare sunt folosite diferite esente de lemn (fag, fag aburit, carpen, cires, stejar, salcam, etc. )
Societatea lanseaza pe piata o gama diversa de produse finite 
si semifabricate din diferite esente de lemn si in diferite dimensiuni. Pe langa procesul de productie a parchetului, societatea mai desfasoara urmatoarele activitati:
o import seturi complete de echipamente pentru montaj si finisaj parchet masiv;
o montaj si finisaj clasa lux si super lux de parchet masiv orice esenta indigena sau exotica;
o asistenta post-montaj; intretinere.
Pentru prelucrarea lemnului, unitatea detine tot setul de utilaje de prelucrare primara si secundara. Personalul angajat este unul calificat cu o vasta experienta de lucru in domeniu.
In concluzie ViaCassa inseamna:
o Colectiv cu experienta in productia, montajul si finisajul parchetului.
o Ofera pachetul complet de servicii aferente montajului si finisajului.
o Ofera consultanta in alegerea parchetului;
o Ofera consultanta si solutii tehnice adecvate fiecarei suprafete de montaj;
o Sistemul de valori se bazeaza pe: seriozitate, punctualitate si profesionalism.
ISTORICUL FIRMEI
Societatea a fost infiintata in anul 2001 avand un numar de 5 angajati, functionand in spatii inchiriate fara capacitati de uscare si prelucrare. A urmat o perioada de dezvoltare a investitiilor in sectorul de prelucrare primara prin achizitionarea de utilaje performante, si construirea de uscatoare cu capacitate mare de uscare, productia crescand de la o luna la alta ajungand in prezent la prelucrarea a peste 10500 mp parchet pe luna de la 800-900 mp initial; numarul de angajati s-a majorat la 27, firma a cumparat spatiile de productie in care functiona amenajandu-le corespunzator fluxului tehnologic si a construit spatii de depozitare cu capacitati mari.
De asemenea, ca urmare a dezvoltarii activitatii, societatea si-a deschis propriul lant de magazine cuprinzind centre de desfacere atat in Iasi cat si in judetele invecinate; aici, produsele se vand la pret de producator ,iar pe raza judetelor invecinate asiguram transportul parchetului gratuit.


Fisiere in arhiva (1):

  • Managementul Productiei Industriale.DOC

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!