Managementul producției și operațiunilor la SC Ginatex SRL

Extras din proiect Cum descarc?

Orice activitate economica (industriala, agricola, de servicii) se bazeaza pe
existenta organizatiilor – grupuri formale destinate producerii de bunuri si servicii pentru societate. Managementul operational este esential pentru orice organizatie, deoarece numai printr-un management performant al resurselor umane, capitalului, informatiilor, materialelor etc., aceasta îşi poate atinge scopurile. Iniţial, termenul de “Management operaţional” se referea cu precadere la productia de bunuri. 
Creşterea economica si dezvoltarea sectorului tertiar a determinat schimbarea continutului managementului operational. Astfel, prin “Management operational” intelegem astazi conducerea si controlul proceselor care transforma intrarile in produse finite si servicii.
Sistemul managementului operational
MEDIUL EXTERN
(Participarea clientilor la informatii)
FEED - BACK
Daca acceptam ideea ca intreprinderea este un sistem productiv alcatuit din intrari, procese, iesiri si fluxuri informationale care conecteaza intreprinderea la mediul extern, atunci managementul operaţional este o parte integranta a acestui sistem.
Intrarile sunt constituite din materiale, echipamente, servicii, terenuri, energie, informatii, resurse umane, experienta manageriala etc., care, prin intermediul unor procese specifice, sunt transformate in iesiri – bunuri materiale si servicii destinate satisfacerii nevoilor clientilor.
Prin urmare, un proces reprezinta orice activitate sau grup de activitati care utilizeaza anumite intrari, le transforma şi le adauga valoare, oferind clienţilor bunurile şi/sau serviciile de care au nevoie.
Societatea SC GINATEX SRL este o societate cu capital privat infiintata in 2001, iar din anul 2007, ca raspuns la necesitatile pietei pe care actionam ca firma specializata in comercializarea la cerere a unei game variate de umerase din plastic, saci de polietinena, polipropilena, si accesorii dedicate industriei textile, dorim a produce noi umerasele pentru a nu le mai importa din Italia cu ajutorul firemei PMP Italia, firma specializata in producerea umeraselor, sigiliilor, etichetelor. 
De aceea am dori producerea unui nou produs de inalta calitate pe piata din Romania: umerase cu umeri moi pentru mantori si sacouri care se pot schimba , cu imprimare si pe umeri. Pana acum la noi in tara s-au confectionat umerase simple pentru: costume, camasi, rochii, pantoloni, fuste, umerase pentru copii, umerase pentru lenjerie intima. Noile umerase vor fi pentru marimile 40-44 si 46-50.


Fisiere în arhivă (1):

  • Managementul Productiei si Operatiunilor la SC Ginatex SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!