Managementul schimbării

Cuprins proiect Cum descarc?

1. Caracterizarea generala a organizatiei la care face referire proiectul 3
2. Identificarea personalului implicat in dezvoltarea organizationala si in schimbare 4
3. Identificarea problemelor si selectarea celei pe care doriti sa o tratati in acest proiect 4
4. Etapele procesului de schimbare 5
5. Metodele folosite in procesul schimbarii 6
6. Analiza diagnostic 7
7. Stabilirea obiectivelor si a optiunilor strategice 8
8. Formularea strategiilor 8
9. Descrierea modului in care va fi declansata schimbarea si previzionarea unor elemente de timp, cost, RU, produs 9
10. Bibliografie 10


Extras din proiect Cum descarc?

1. Caracterizarea generala a organizatiei la care face referire proiectul
Pfizer Inc. este una dintre cele mai mari companii farmaceutice la nivel mondial. De peste 150 ani, aceasta companie farmaceutica este axata pe cercetarea de medicamente inovatoare, care de-a lungul timpului au salvat milioane de vieti omenesti si continua sa imbunatateasca viata pacientilor. 
Excelenta in domeniul farmaceutic si valorile companiei sunt aceleasi pretutindeni in lume, iar acestea, alaturate muncii sustinute, au transformat compania intr-una dintre cele mai apreciate companii. 
Pfizer este prezent in Romania de peste 25 de ani, cu investitii locale importante in cercetare si dezvoltare, productie si vanzari si comercializare a unui portofoliu larg de medicamente si produse de ingrijire a sanatatii consumatorilor, contribuind la imbunatatirea sanatatii romanilor. In 2011 Pfizer si-a extins operatiunile la nivel local prin achizitionarea unitatii de productie Ferossan din Cluj-Napoca, iar in 2017 compania a deschis un hub regional de planificare a aprovizionarii la Bucuresti. Pfizer are in prezent peste 350 de angajati cu inalta calificare.
Putina lume stie ca industria farmaceutica este responsabila pentru 95% din cercetarea necesara descoperirii de noi medicamente inovatoar. In fiecare zi Pfizer lucreaza pe pietele dezvoltate si in curs de dezvoltare pentru a avansa sanatatea, prevenirea, tratamentele si tratamentele care provoaca cele mai temute boli ale timpului nostru.
Compania completeaza traditia de implicare in viata comunitatii si responsabilitatea sociala manifestata la nivelul intregii corporatii. Astfel, numai in ultimul an, compania a dovedit atasamentul sau fata de pacientii si medicii din Romania prin lansarea unor importante programe sociale.
Programele sprijinite pana acum ofera o imagine a nivelului de implicare atins de companie. Ele dovedesc determinarea de a angaja atat resurse financiare cat si experienta si energie in slujba oamenilor aflati in nevoie. In efortul sau, compania are drept sustinatori parteneri importanti care contribuie esential la buna implementare a tuturor programelor sociale, organizatii nonguvernamentale recunoscute pentru activitatea lor, asociatii ale persoanelor cu dizabilitati, grupuri de pacienti sau de apartinatori.
In societatea de astazi, stiinta si cultura medicala nu sunt doar domenii insotitoare ale dezvoltarii societatii omenesti, ci factori propulsatori a-i acesteia. Competitia si cunoasterea pietei farmaceutice determina performante din ce in ce mai ridicate. Companiile farmaceutice care ofera aceste servicii au nevoie de anumite atuuri pentru a se impune. Pfizer Inc urmareste sa-si pastreze un loc de top in cadrul companiilor farmaceutice si acest lucru se poate obtine prin cunoastere, orientare si formare.
2. Identificarea personalului implicat in dezvoltarea organizationala si in schimbare
Studiul AON indica o performanta extraordinara a companiei in cresterea nivelului de implicare a angajatilor de la an la an. 89 la suta dintre respondenti se considera "engaged", in comparatie cu media de 81 la suta a companiilor nominalizate la categoria Best Employers si cu mult peste media nationala, de doar 60 la suta. Pfizer Romania are si un procent ridicat de angajati foarte implicati (highly engaged) -  57 la suta din totalul organizatiei.
In Romania, angajatii Pfizer pot accesa programe de dezvoltare si training-uri inedite, ce-i provoaca sa gandeasca diferit, sa-si abordeze intreaga activitate din perspective noi si sa-si creioneze propriul drum profesional. Dare to Try este un astfel de program, ce sprijina gandirea antreprenoriala, incurajeaza participantii sa-si asume riscuri calculate pentru atingerea obiectivelor de business si le permite sa invete din greseli. 
Un alt program inedit este Pfizer Harvard Leadership Academy, un proiect gandit de organizatia locala pentru a sprijini accesul angajatilor la un nivel superior de cunostinte, folosind platforma Harvard ManageMentor. Aceasta este completata de training-uri si workshop-uri aplicate, realizate in parteneriat cu un furnizor local de programe de training si dezvoltare profesionala. 
3. Identificarea problemelor si selectarea celei pe care doriti sa o tratati


Fisiere în arhivă (1):

  • Managementul schimbarii.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Bibliografie

https://www.pfizer.ro/content/istoricul-pfizer-inc 
https://angajatorulmeu.ro/ 
https://pdfs.semanticscholar.org/bc8c/d02b6e879bcb459770e1cf7e13a42a100447


Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!