Managementul Serviciilor pentru Hotel Ambient

Cuprins proiect Cum descarc?

CAP.I DESCRIEREA ACTIVITATII CURENTE.3
CAP.II ROLUL SI ACTIVITATILE MANAGEMETULUI HOTELULUI AMBIENT.4
CAP.III CELE MAI BUNE VARIANTE DE DECIZIE.6 
CAP.IV OPTIUNILE STRATEGICE UTILIZAND MATRICEA S.W.O.T.9
CAP.V EVALUAREA CALITATII SERVICIILOR LA HOTELUL AMBIENT.10
CAP.VI CODUL DE ETICA AL HOTELULUI AMBIENT.12
BIBLIOGRAFIE.16


Extras din proiect Cum descarc?

Cap.I Descrierea activitatii firmei
Crearea unei unitati hoteliere este un lucru destul de dificil, de asemenea si dezvoltarea unei unitati hoteliere este dificila deoarece necesita timp, un departament de marketing serios si personal competent. In ultima perioada se observa o stagnare a acestei piete: piata serviciilor hoteliere. In 2008, gradul de ocupare in statiunea Lepsa a fost de 68%. Un procent ingrijorator daca se tine seama de ultimele tendinte ale consumatorilor. Procentul persoanelor de varsta a treia a crescut, deaorece se observa o tendinta de imbatranire a populatiei. In general persoanele de varsta a treia sunt amatoare de petrecere a timpului liber cat mai placut, preferand vacantele in mijlocul naturii unde se pot relaxa. Procentul amintit mai sus se datoreaza preturilor ridicate practicate de celelalte unitati hoteliere si relatia pret-calitate lasa de asemena de dorit. In aceste conditii consumatorii de acest gen de servicii au preferat sa aleaga alte tari cu servicii hoteliere mai avantajoase.
Factorii de succes ai acestei afaceri constau in:
- calitatea serviciilor;
- preturile de vanzare a serviciilor;
- promovarea numelui si activitatii firmei;
- gradul de fidelizare al clientilor.
Serviciile oferite de Hotelul Ambient
Hotelul Ambient situat in statiunea Lepsa este locul ideal pentru petrecerea concediului, pentru intalniri de afaceri sau pentru organizarea diferitelor evenimente. Hotel Ambient este un hotel nou, de trei stele, cu o arhitectura contemporana. Dispune de 58 de camere, un restaurant pentru mic dejun si bistro bar cu o capacitate de 80 de locuri si o sala de conferinte pentru 100 de persoane. Hotelul Ambient gazduieste diverse evenimente, de la cele mai sofisticate cine festive, la cocktail-uri, bufet suedez, receptii sau catering atat in restaurant cat si in sala de conferinte.
Localizare
Hotel Ambient este situata in statiunea Lepsa, la 200 m de cascada Putnei. S-a ales statiunea Lepsa deoarece unitatea este foarte bine situata in cadrul statiunii, este aproape de centrul statiunii. Dispune de parcare privata, concurenta este foarte slaba in aceasta statiune. Nu se afla decat o singura unitate hoteliera cu acelasi coeficient calitativ (3 stele) restul unitatilor au un coeficient calitativ inferior. A fost usor de penetrat piata printr-o politica adecvata de preturi si de a obtine pozitia de lider pe piata serviciilor hoteliere din cadrul statiunii Lepsa. 
Cap.II Rolul si activitatile managerului Hotelului Ambient
Principala sarcina pe care managerul hotelului Ambient o are este de a trasa sarcini precise subordonatilor. Managerul trebuie sa fie un exemplu pentru subordonati. Odata ce omul ocupa o pozitie care are ca scop supravegherea muncii altora ,munca sa se schimba ,pentru el prima responsabilitate este "de a face lucrurile prin oameni".Pe scurt, el nu mai este un executant,dar in schimb este un manager. Ca manager, el trebuie sa faca orice pentru a-si ajuta subordonatii sa obtina rezultate maxime in limitele talentelor si abilitatilor lor. Aceasta inseamna ca trebuie sa traseze sarcinile in functie de rezultatele obtinute, sa munceasca cu subordonatii sai in determinarea celor mai bune solutii, sa isi ajute oamenii in identificarea si depasirea problemelor care ii preocupa, sa ii sfatuiasca, sa ii antreneze, sa le dea ajutorul de care au nevoie si in sfarsit, el trebuie sa dea subordonatilor oportunitatea de a persevera in munca. Acel manager care nu face aceste lucruri intr-o oarecare masura: nu incredinteaza, nu face lucrurile prin alte persoane , prin urmare nu este manager. Este o limita la ceea ce un manager poate face de unul singur si la ceea ce poate face cu ajutorul subordonatilor si toate operatiunile sunt cuprinse intre aceste limite. Astfel delegarea sarcinilor este una dintre principalele instrumente ale managerului hotelului Ambient. El trebuie sa-si petreaca timpul conducand, nu executand.


Fisiere in arhiva (1):

  • Managementul Serviciilor pentru Hotel Ambient.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!