Managementul sistemului de asigurare a calității în SC Gun Line SA

Extras din proiect Cum descarc?

CAP.1. POLITICA DE CALITATE
Declaratia conducerii sucursalei S.C. GUNLINE S.A. privind politica indomeniul calitatii.
Sucursala S.C. are ca obiectiv al intregii sale activitati asigurarea calitatii produselor si serviciilor sale la nivelul cerintelor exprimate si implicite ale clientilor in vederea obtinerii si mentinerii reputatiei pe pietele interne si externe.
Acest obiectiv se realizeaza prin stabilirea unei structuri organizatorice, flexibile, adaptabila si capabila sa asigure in permanenta satisfacerea cerintelor clientilor sai si a pietei, in acest sens, o atentie deosebitafiind acordata pregatirii si perfectionarii profesionale a tuturor salariatilor sucursalei.
Conducerea S.C. GUNLINE S.A. are ca obiectiv recunoasterea fiscala a functionarii sistemului calitatii de catre organisme de certificare/acreditare din tara si din strainatate.
Mentinerea in timp a performantei swistemului calitatii este asigurata prin actiuni de supraveghere permanenta, realizte prin audituri interne efectuate periodic.
Politica in domeniul calitatii este orientata, in primul rand spre calitatea produselor si spre reducerea costurilor cu noncalitatea.
In acest scop sucursala S.C. GUNLINE S.A. aplica un sistem al calitatii conform SR.EN.ISO 9001, ce cuprinde toate activitatile ce se organizeaza si se desfasoara in proiectare, productie, dezvoltare montaj si service.
Director general
Ing. TUDORACE ANDA EMANUELA
Defintii si prescurtari
Definitii
PRODUS – Rezultat al activitatilor sau proceselor
OFERTA(pentru licitatie) – Oferta facuta de un furnizor ca raspuns la o cerere de ofertare in vederea adjudecarii unui contract pentru furnizarea unui produs.
CONTRACT – conditii convenite intre un furnizor si un client, transmise prin orice mijloace.
MANUALUL CALITATII – un document care reglementeaza politica de calitate si care descrie sistemul de calitate al unei organizatii (SR.ISO 8402/1995)
Prescurtari
S.A.C. – Sistem de Asigurarea Calitatii
A.C. – Asigurarea Calitatii
M.C. – Manualul Calitatii
S.C. – Sistemul Cailitati
P.F.S. – (P.E.S.) Proceduri Functii (elemente) ale Sistemului
P.O. – Proceduri Operationale
P.I.L. – Proceduri Instructiuni de Lucru.
Documente de referinta
SR.EN ISO 9001/1995 – Sistemele Calitatii/ modul pentru asigurarea calitatii in proiectare, dezvoltare, productie, montaj si service.
SR.ISO 8402/1995 – Managementul calitatii si Asigurarea Calitatii - Vocabular
SR.ISO 900-1/1995 – Standardele pentru Mangementul Calitatii si Asigurarea Calitatii – Ghid pentru selectie si utilizare
ISO 10013/1996 – Conducerea Calitatii si Asigurarea Calitatii Linii directoare pentru elaborarea Manualului Calitatii
Cerintele Organismului Militar de certificare, Acreditare si Supraveghere (OMCAS) al MAp.N
Scopul si domeniu de aplicar
Scop
Manualul Calitatii exprima politica in domeniul calitatii a S.N. ROMARM S.A. si jaloneaza directiile de actiune in vederea realizarii obiectivelor propuse pentru controlul, imbunatatirea si mentinerea unui nivel ridicat al calitatii produselor si serviciilor furnizate de catre sucursala.
Domeniul de aplicare
Manualul Calitatii se aplica in cadrul sucursalei in toate activitatile care influenteaza calitatea produselor si serviciilor, precum si in activitatea de evaluare si supraveghere a subcontractantilor.
Prezentare S.C. GUNLINE S.A.
Istoric
Sucursala a fost infiintata prin Decretul 377/1981. In perioada 1991-1998 ea a functionat ca sucursala a „Regiei Autonome pentru Productia de Tehnica Militara – RATMIL” Bucuresti. In prezent Uzina functioneaza ca Sucursala a Societatii Noationale „GUNLINE” S.A. – Bucuresti infiintata prin H.G nr 705/15.10.2002


Fisiere în arhivă (1):

  • Managementul Sistemului de Asigurare a Calitatii in SC Gun Line SA.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!