Managementul turismului - agenția de turism Travis Tourism

Extras din proiect

Agentia Travis Tourism a fost înființată în anul 2001, cu scopul de a veni in întâmpinarea dorinţelor si nevoilor clienţilor intr-un mod cat mai profesional si mai plăcut cu putinţa. Travis Tourism este o agenție cu experiență pe piața serviciilor turistice care și-a câștigat prestigiul prin calitatea și promptitudinea ofertelor, având în spate o echipă entuziastă, cu pregătire profesională în turism. Echipa este una tânără, dinamică și motivată care își propune să ofere în Iași și în zona Moldovei soluții complete pentru vacanțe și călătorii de afaceri. Membrii echipei sunt tineri cu vârste cuprinse între 23 și 35 de ani, absolvenți de studii universitare, vorbitori de limbi stăine de circulație internațională. 
Clienții noștri, deja fideli sunt corporații cât și turiști individuali, care au descoperit de la prima acțiune cu Travis că serviciile noastre au depășit cu mult stadiul de simple operațiuni turistice. 
Agenția Travis Tourism aparține de societatea SC Nord Tour SRL, cu sediul pe Bulevardul Ștefan cel Mare nr. 1 și poate fi contactată la numărul de telefon 0232/237171 sau la adresa de e-mail office@travis.ro
Agenția este structurată pe următoarele domenii de activitate :
TICKETING – Agenția Travis Tourism este acreditată IATA ( Intrenational Air Transport Association ), statutul de Austrian Travel Partner oferă soluții complete cerințelor clienților săi: planificarea călătoriilor, efectuarea rezervărilor și emiterea biletelor pe companiile aeriene. Sistemele de rezervări folosite permit oferirea unor servicii rapide, eficiente și de încredere. 
TURISM INTERN – Departamentul de turism intern gestionează un număr impresionant de contracte cu hoteluri în toate orașele din țară și de pe litoral cu tarife foarte avantajoase pentru tot sezonul estival. Datorită unui soft specializat pentru turism, rezervările la orice hotel din țară se efectuiază în timp real. 
TURISM EXTERN – Secțiunile implementate în departamentul turism extern acoperă plaja cererilor pentru vacanțe individualizate, turism de afaceri sau cereri speciale (VIP clients) pentru chartere private și locații de lux.
Pachetele turistice cu avion cursa de linie și charter, precum și autocar pentru grupuri, dar și individual sunt ofertate de către agentii de turism, specializați pe produsele piețelor externe solicitate de către turiștii din Romania, precum Bulgaria, Grecia, Turcia, Croatia, Spania, Malta, Austria, Italia, Franta.
Programele "tailor-made" pot lua forma unor circuite, croaziere, city-tour-uri, experiente gastronomice si de degustare, SPA, conform dorintelor turistilor nostrii.
De asemenea, Travis Tourism este agent autorizat al tur operatorilor TUI si GTA, astfel încat agenția poate oferi programe turistice din cele mai variate, în toata lumea: destinații exotice, sejururi pe litoralul european, vacanțe în Europa, Asia, America, Africa, pachete turistice de ski sau golf, închiriere de case de vacanță și multe altele.
RENT A CAR – Agenția pune la dispoziția clienților un parc auto de 20 autoturisme, de la clasa economic pâna la microbuze și autocare.
TRANSFER AUTO – Prin acest serviciu special punem la dispoziție întreaga flotă auto, pentru un transfer sigur și confortabil la/de la Aeroportul Iasi, pentru o călătorie către București sau către oricare altă destinație din România. Șoferi tineri, amabili , vorbitori de limbi străine cu experiență în turism. 
Activitatea agenţiei de turism Travis Tourism se bazează, in proporţie de 50%, pe vânzarea de pachete turistice și rent a car, 50% din venituri fiind aduse de vânzarea de bilete de avion. 
Structura organizatorica si fisele de post pentru salariaţii agenţiei
Structura organizatorica a agenţiei de turism este formata din următoarele departamente:
- departament de marketing: agenţia de turism contractează o agenţie de marketing in vederea prezentării pachetelor turistice oferite prin realizarea unui site menţinut si actualizat periodic, precum si realizarea unor afişe care sa aducă la cunoştinţa înfiinţarea noii agenţii;
- departament de contractare: agenţia de turism se ocupa de contractarea hotelurilor la care vor fi cazaţi turiştii, a firmei de transport, a agenţiei aeriene;
- departament de contabilitate si control financiar: calcularea costurilor pachetelor turistice, evidenta veniturilor lunare si a profitului.


Fisiere în arhivă (1):

  • Managementul Turismului - Agentia de Turism Travis Tourism.doc

Imagini din acest proiect

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!