Managemenul la SC Jeannie Com SRL

Extras din proiect Cum descarc?

1.1 Denumirea si localizarea societatii
Numele : Sc. "JEANNIE" COM S.R.L.
Localizarea :
o Judetul Brasov, orasul Brasov;
o Punct de lucru : cartierul Bartolomeu, str. Calea Feldioarei nr.6A, tel. 0728594869 sau 0724306236
o Sediu : Str. Galaxiei, nr.1, bl.32, sc.D, ap.2, tel. 123033
1.2 Scurt istoric
Domeniul de activitate al firmei este cel textil. Firma a luat fiinta in luna decembrie anul 1994 avand un capital social in acea vreme de 100.000 lei prin asocierea sotilor Avram.
Prima perioada de existenta a firmei a fost una de incercari in ceea ce priveste calea de urmat in dezvoltarea ei. Astfel, intr-o prima faza s-au executat chiar de catre patroni o serie de produse necesare restaurantelor : naproane, fete de masa, servetele. Firma nu dispunea in acea perioada decat de o singura masina de cusut.
In 1995 au fost angajate trei persoane pe baza unui contract de prestari servicii si s-a trecut la realizarea productiei pe baza de comenzi ferme. La sfarsitul anului 1995 firma a inregistrat un profit net de 10.000.000 lei.
La inceputul anului 1996 a fost inchiriat un spatiu de cca.35 metrii patrati, pe strada Mircea cel Batran nr.24 si au fost achizitionate primele masini indestriale : o masina de cusut industriala si o masina de festonat. Tot in cursul acestei perioade au fost facute si primele angajari pe baza cartilor de munca.
Activitatea in acest spatiu a durat doi ani de zile, numarul de angajati ajungand la cifra 10.
In anul 1998 s-a inchiriat spatiul in care firma isi desfasoara si astazi activitatea, de cca 160 metrii patrati, in cartierul Bartolomeu.
In anul 2000, firma are 30 de angajati iar dotarea ei cuprinde :
o 24 masini de cusut industriale
o 2 masini de festonat
o 2 masini pentru realizarea butonierelor
o 2 masini de taiat.
Un fapt demn de luat in seama este acela ca pana la ora actuala, firma s-a descurcat prin propriile forte fara ajutorul creditelor bancare, si este la zi cu datoriile fata de stat.
1.3 Forma juridica de constituire
Forma juridica sub care a fost constituita societate este de Societate cu Raspundere Limitata (S.R.L). Societatea este persoana juridica romana din ziua inmatricularii in Registrul Comertului si isi desfasoara activitatea conform legislatiei romane si prevederilor contractului si statutului societatii.
1.4Capitalul social
Conform reglementarilor in vigoare, societatea are un capital social de 2.000.000 de lei si este impartit in 20 de parti sociale indivizibile si nominative fiecare cu o valoare de 100.000 de lei.
1.5 Conducerea si personalul firmei
Conducerea firmai este reprezentata de :
o Avram Mircea: director general, sef de aprovizionare, insarcinat cu obtinerea comenzilor, expeditor al marfii direct la beneficiar si multe altele.
o Avram Marilena : director tehnic, director de productie, director de personal.
Personalul cuprinde : 
o o contabila cu studii superioare;
o doi merceologi;
o 25 de angajati.


Fisiere in arhiva (1):

  • Managemenul la SC Jeannie Com SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!