Metro Cash&Carry Romania SRL

Cuprins proiect Cum descarc?

Cap.I Prezentarea Societatii Metro Cash&Carry; 
Cap.II Planificarea strategica a resurselor umane;
Cap.III Recrutarea, selectia, reorientarea, dezvoltarea si integrarea;
Cap.IV Logistica distributiei si problemele specifice in domeniul vanzarilor la nivelul firmei analizate; 
Cap.V Fundamentarea planului de aprovizionare;
Cap.VI Conducerea si organizarea activitatii de achizitii in cadrul firmei;
Cap.VII Descrierea, analiza si evaluarea posturilor;
Cap.VIII Fluxul informational si documentele insotitoare privind gestiunea stocurilor;


Extras din proiect Cum descarc?

PREZENTAREA SOCIETATII METRO CASH&CARRY. 
1.1. SCURT ISTORIC.
Compania METRO a fost fondata in anul 1964 in Muhlreim Ruhr Germania de catre Otto Beisheim acesta deschizand primul magazine Cash & Carry - un nou sistem de vanzare in care comerciantii se pot aproviziona cu marfa dorita , platita cash - sistemul Cash &Carry .
Sistemul Cash& Carry este un sistem ce se adreseaza in primul rand profesionistilor si tuturor tipurilor de afaceri . Sistemul este o forma moderna de comert en- gross pe baza de legitimatie de acces , cu autoservire si plata pe loc care asigura aprovizionarea clientilor profesionisti din randul unitatilor hoteliere , restaurantelor firmelor de catering ,micilor intreprinzatori ,revanzatorilor si tuturor tipurilor de afaceri oferind o buna disponibilitate a afacerilor in timp util .
Sistemul are o politica speciala de preturi si de fidelizare a clientilor ,prin marketing direct. Astfel din doua in doua saptamani , prin Posta Metro au loc promotii speciale in randul articolelor existente , atat Food cat si Non Food . De asemenea , promotorii METRO viziteaza clientii in mod constant pentru a prezenta oferta METRO si a discuta despre cerintele acestora pentru a le oferi un serviciu cat mai bun . Prin urmare compania anticipeaza nevoile si cerintele clientilor sai 
Principiile METRO Cash & Carry sunt: comert la standarde internationale , produse de calitate intr-un sortiment larg , in stocuri mari la cele mai avantajoase preturi , totul sub un singur acoperis.
Cu un format bine definit ,adaptat cerintelor pietei locale , METRO pune accent continuu pe nevoile clientilor . Avand in vedere faptul ca accesul in magazinele METRO Cash &Carry se face pe baza de legitimatie , clientul nu este unul anonim , compania stiind in permanenta ce anume si in ce cantitati cumpara , domeniul in care acesta isi desfasoara activitatea , precum si necesitatile acestuia .
Forta sistemului Cash & Carry consta in orientarea intregului concept catre client.
Activitatea Cash & Carry Internatinal este un punct strategic al METRO GROUP cu sediul la DUSSELDORF - firma mama din care face parte si METRO Cash & Carry Romania .
METRO a avut un ritm dinamic de expansiune , astazi fiind reprezentat de catre companiile locale de Cash & Carry in 26 de tari Companiile nationale sunt conduse fiecare de un management independent , la sfarsitul anului 2002 existand 445 de magazine deschise in 26 de tari .
In 2002 METRO Cash & Carry International a realizat vanzari totale de circa 68 miliarde euro . In prezent METRO Cash & Carry International are peste 245 000 angajati din intreaga lume acestia punand accent continuu pe nevoile si cerintele clientilor .Angajatii sunt de fapt , cea mai importanta resursa a companiei .Succesul magazinului depinde in mare masura de motivarea si implicarea angajatilor Metro. Ei sunt tratati correct si cu respect. Metro face tot posibilul sa furnizeze cel mai bun training si cel mai bun sistem de recompensare , pentru a incuraja si motive angajatii sa presteze un serviciu excelent fata de client . Angajatii sunt informati despre starea companiei si obiectivele sale . Comunica despre toate aspectele referitoare la telurile personale si de echipa ale angajatilor , responsabilitati performante si perspective de cariera . Strategia de personal este un factor crucial al succesului . Sentimentul de echipa este simtit de angajati si asta constituie un avantaj extraordinar .


Fisiere in arhiva (1):

  • Metro Cash&Carry Romania SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!