Mixul de Marketing la SC AngelArt SRL

Extras din proiect Cum descarc?

Planul de marketing pentru produsele : " Icoane cu foite de aur sau argint, icoane din coji de oua, icoane cu pietre swarovski , icoane din paie ,, .
Acest proiect evidentiaza perspectivele de dezvoltare ale firmei S.C.AngelArt S.R.L si activitatea departamentului management-marketing din cadrul acesteia. De curand, firma noastra a lansat pe piata noile produse : icoane cu foite de aur sau argint, icoane din coji de oua sau din paie, icoane cu pietre swarovski. 
Vom analiza mixul de marketing pe care il stabileste firma si directia de urmat pentru cucerirea unei cote de piata cat mai mari pe piata icoanelor, atat in judetul Iasi, cat si in intreaga tara.
Lucrarea noastra se bazeaza pe cele patru elemente cheie ale unui mix de marketing:
produsul privit ca un ansamblu de atribute tangibile si intangibile care satisfac o anumita trebuinta. Principiul de baza in acest caz, sustinut de firma, este obtinerea unui produs de la foarte bun spre excelent, pentru ca ,,firmele care fabrica un produs de valoare medie vor avea un rezultat mediu";
pretul ca expresie baneasca a valorii sau utilitatii serviciilor;
plasarea care este definita de canalele, retelele si circuitele de distributie ale produselor; mergem pe principiul eficientei obtinute pe operatiuni precise si rapide in ceea ce priveste productia, distributia si serviciile post-vanzare(garantie).
promovarea privita ca fiind comunicarea firmei cu exteriorul. Pentru noi, promovarea reprezinta liantul care leaga celelalte elemente ale mixului, iar pentru a obtine un produs competitiv, departamentul de marketing trebuie sa adopte o strategie care sa propulseze ideea spre cel mai inalt nivel al importantei si profitabilitatii, dar pentru idei bune avem nevoie de angajati intreprinzatori si eficienti, cei plictisiti si plictisitori duc la un regres considerabil.
Lansarea pe piata a noilor produse castiga admiratia consumatorilor prin calitatea sa, dar si prin faptul ca sunt o inovatie pe piata icoanelor, reflecta ideea fundamentala a politicii firmei noastre.
In primul proiect am prezentat atat firma S.C.AngelArt S.R.L. si produsele acesteia pe care le promoveaza, cat si piata tinta a acesteia.
S.C.AngelArt S.R.L. urmareste sa corespunda cerintelor pietei, sa cunoasca noutatile din domeniu, sa invinga concurenta. La fel ca si alte firme, are o serie de obiective cum ar fi: cresterea vanzarilor, inovare, profitabilitate, cresterea cotei de piata si formarea unui renume. Firma urmareste sa-si consolideze numarul de clienti si sa creeze sucursale noi si in alte orase din tara, precum si in strainatate.
Piata tinta a produsului Icoane este constituita din persoanele cu varsta peste 25 ani , sex feminin si masculin cu venituri peste 500 lei din mediul urban si rural, scopul fiind acela de a se diferentia de ceilalti utilizatori ai icoanelor.
Putem estima ca in urmatorii 2 - 3 ani vanzarile noilor icoane cu foite de aur sau argint, icoane cu cristale swarovski, si a icoanelor din coji de oua si din paie vor creste datorita tehnologiei avansate pe care produsul o promoveaza.
Cercetarea de marketing realizata in al doilea proiect s-a facut prin intermediul anchetei stradale, folosind chestionarul, asupra unui esantion de 30 de persoane din judetul Iasi, posesori de icoane.
In urma cercetarii efectuate, putem afirma ca 20% dintre cei intervievati sunt cumparatori ai noilor produse, si 80% sunt cumparatori ai celorlalte tipuri de icoane,precum: icoane pictate pe sticla, pe lemn, sau panza.
1. Configurarea produsului
Icoanele pictate pe lemn, pe sticla, pe panza, sunt bine cunoscute si utilizate de consumatori, motiv pentru care S.C.AngelArt S.R.L. a lansat o inovatie pe piata icoanelor.
Produsele noastre se adreseaza atat credinciosilor, cat si pasionatilor de arta, care imbina credinta cu esteticul.


Fisiere in arhiva (1):

  • Mixul de Marketing la SC AngelArt SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!